Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
maşallah Zoriç muazzam oynuyor. hem savunma hemde hücumda

İlk geldiği zamanlar Eren ve ben büyük hayranlarıydık,Eurobasket'i felaket geçirmişti sezona da kötü girince maalesef bir anda yerin dibine sokuldu.Geç oldu ama sonunda gerçek potansiyelini göstermeye başladı.Arkasına önüne atlet biri konursa ihtiyaçlarımızı rahatlıkla görür bence.
İddia ediyorum Zoric'in bu halinden iyi Avrupa'da 4-5 oyuncu anca sayarız,Krstic gelse ilk başlardaki düzende Zoric'ten daha beter olurdu.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bo kenardaydı ve takım cok fena kitlenmişti.
Girdi 3 asist yaptı ve hepsi de cok kıymetliydi.

özellikle melihe cıkardıgı ve bombos pozisyonda üclük attıgımız top..
melih gibi adam bombos kaldı orda, öyle bir karıstırdı ki savunmayı :)

emire hareketliyken verdigi pas da cok iyiydi, kolay gibi görünüyor ama cok temiz bıraktı eline.
basket faul oldu zaten

8 sayı geldi yanlısım yoksa o 3 asistten

Yanlışın yok 8 sayı geldi ve resmen şişmiştik o dönemde
Ve aranızda Berk'in maç sonu açıklamalarını dinleyeniniz oldu mu? Hakikaten insani olarak çok özel birisi, inşallah uzun yıllar sağlıkla ve başarıyla oynar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
aynen miraç
hata yaptı top da kaynetti ama olsun daha 17 yaşında düşlerinde özgür dünya..
pardon koptum bir an:)

ciddi anlamda özgüveni de gelmiş onu hissediyorum . başta kızıyordum kendisine ama artık çok ısınıyorum seviyorum .
şut şut şut abi şut geliştirirse kenan berk gibi 2 guard ile 10 seneyi kotarırız

Ergin atamanın elinde olsa mac kadrosuna giremezdi eminim.

seneye yabancı sayısı 5.. bakalım ergin efendi kac Türk oyuncuya kac dakika süre verecek.
İddia ediyorum Türkleri özellikle de gencleri en cok oynatan obradovic ve ivkovic olacak...

Diger kulüplerin yerli kontenjan fetişleri de devam edecek.. Yazık vallahi
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 01:19:30 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock

emire hareketliyken verdigi pas da cok iyiydi, kolay gibi görünüyor ama cok temiz bıraktı eline.
basket faul oldu zaten

8 sayı geldi yanlısım yoksa o 3 asistten

O pası şuanda bence hiç başka türk guard veremez.Cidden çok zor bir pas.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye

seneye yabancı sayısı 5.. bakalım ergin efendi kac Türk oyuncuya kac dakika süre verecek.
İddia ediyorum Türkleri özellikle de gencleri en cok oynatan obradovic ve ivkovic olacak...

Efes ve Fenerbahçe altyapısı çok sağlam. İvkovic ve Obradovic bu oyuncuları geliştirecek Ergin'de milli takımda kaymağını yiyecek.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İlk geldiği zamanlar Eren ve ben büyük hayranlarıydık,Eurobasket'i felaket geçirmişti sezona da kötü girince maalesef bir anda yerin dibine sokuldu.Geç oldu ama sonunda gerçek potansiyelini göstermeye başladı.Arkasına önüne atlet biri konursa ihtiyaçlarımızı rahatlıkla görür bence.
İddia ediyorum Zoric'in bu halinden iyi Avrupa'da 4-5 oyuncu anca sayarız,Krstic gelse ilk başlardaki düzende Zoric'ten daha beter olurdu.
Zoriç sevenlerden birisi olarak bende o 3 4 aylık süreçte kendisine çok kızdım . hemde nite bu hale geldiği için çok kızdım ama Zoriç cidden fundemental olarak çok iyi bir adam.. size sorunu var mı var onu biliyoruz ona göre oynamak lazım ki o zaman tadından yenmiyor. dakikaları iyi ayarlamak lazım 20 yi bile görmemeli . savunma kısmında özellikle ikili oyun savunmasında cidden çok iyi kısaya baskıyı da iyi yapıyor.
birde Zoriç tipten kaybediyor. gariban bir havası var . taa imza güünde ben twittera yazmışım . emekçi bir adam ama çok ezik kalıyor. o yüzden ilk fırsatta itin bir tarafına sokuyoruz.
ve el deki kötü maçlarından dolayı şu anda hakkını vermiyoruz. oğuz geldiğinden beri muazzam oynuyor zoriç
hemde tam anlamıyla bir oyun kurucumuz olmamasına rağme

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

yabancı sayısı resmi olarak 5 değil henüz. 11 hazindan da toplantı yapacaklar. değiştirme ihtimalleri de var.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Arroyo girdiginde nasıl bojan da hemen giriyorsa,
ender girdiginde de Berki kullanabiliriz aslında :)

melihten daha iyi duruyor önünde. Normal sezondaki macta canlı izlemiştim cok saglam savunmustu enderi..

hoca daha iyi bilir tabi
 bizimkisi de nacizane beyin jimnastiği
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 01:27:52 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bir de anlayamadıgım bir mevzu var,
Biz neden sinan güleri bu kadar yakından savunuyoruz.. Gereksiz faul alıyoruz o pozisyonlarda.                 

Nasıl ki bo'yu geriden savunuyorlar, bu adamın da dibine girerek savunmanın anlamı ne ?
Sinan'ın sutunu riske edelim abi, onun sutu ile kazanacaklarsa, sabaha kadar atsın o arkadaş

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Garip bir şekilde Sinan play-off ta %42 ile üçlük atıyor abi :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
Bu maça dair en önemli eleştirim, toplam 35 dakika oynayan ve bunun aşağı yukarı 22-23 dakikasını 3faulle oynayan Markoshvili'ye 4.faulu bile yaptıramamış olmamızdır. Bu konularda uyanık olmamız şart
biz aldiramadik ama hakemler de çok net korudular çok net iki hücum faulunu calmayarak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
beyler küfür etmemek şartı ile paylaşıyorum

alatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman maçtan sonra hakemleri suçladı ve "Galibiyetimiz çalındı ama Fenerbahçe'den iyi takımız. Mutlaka şampiyon olacağız" dedi.

Ataman şöyle konuştu:
"14 saniye kala Bo McCalebb'in Manuchar Markoshvili'ye yaptığı çok net faul verilmedi.

Bu kadar benche taviz verirsen, her pozisyonda Fenerbahçeli oyuncuların parke dövmesine izin verirsen kontrolü elinden kaçırırsın. İtiraz ediyorlarsa teknik faulü vereceksin. Gülüp geçiyoruz demekle olmuyor.

Maçı genelde iyi yönettiler. Fenerbahçe tabii ki iyi takım, farklı yenemezsin. Oyun son toplara kalır. İyi oynadık, kontrol hep bizdeydi. İkinci  yarının tamamında savunmaya çabuk geldik, tempoyu düşürdük. Fenerbahçe sürekli faul atışlarından geri geldi.

Sonuçta galibiyetimiz çalındı. Kendimize ve tüm kamuoyuna Galatasaray'ın Fenerbahçe'den iyi takım olduğunu gösterdik. 2-0'dan geri gelip mutlaka şampiyon olacağız."

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, ilk maça göre bu maçın farklı olacağını bildiklerini ve öyle de olduğunu söyledi.

Galatasaray galibiyeti sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Obradovic, "İlk maçın ardından da söylediğimiz gibi bu maçın farklı olacağını biliyorduk ve öyle oldu. 4 saniye kala son topun bize verilmesi gerektiğini hakemlerle konuştum. Pozisyonu ekranda  görmek istedim ama Türkiye liginde kurallar biraz farklı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibi tebrik ediyorum. Başkanımıza, yöneticilerimize ve taraftarlara destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Garip bir şekilde Sinan play-off ta %42 ile üçlük atıyor abi :D

yanlısın var dostum,
6/22 ile atıyormus... yüzde 27

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ilk maç ile bu maç arasındaki en büyük fark
riband olayıdır. utkan bana bugun telefonda söylemişti
Cem abi Riband alamazsak zorlanırız. Rib konusunda ilk maçın çok gerisinde kaldık rakip çok yüzdeli 3 sayılık soktu ama yinede kazandık
:)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ergin Ataman troll resmen troll
HaBaBaM GüM GüM GüM