beyler küfür etmemek şartı ile paylaşıyorum
alatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman maçtan sonra hakemleri suçladı ve "Galibiyetimiz çalındı ama Fenerbahçe'den iyi takımız. Mutlaka şampiyon olacağız" dedi.
Ataman şöyle konuştu:
"14 saniye kala Bo McCalebb'in Manuchar Markoshvili'ye yaptığı çok net faul verilmedi.
Bu kadar benche taviz verirsen, her pozisyonda Fenerbahçeli oyuncuların parke dövmesine izin verirsen kontrolü elinden kaçırırsın. İtiraz ediyorlarsa teknik faulü vereceksin. Gülüp geçiyoruz demekle olmuyor.
Maçı genelde iyi yönettiler. Fenerbahçe tabii ki iyi takım, farklı yenemezsin. Oyun son toplara kalır. İyi oynadık, kontrol hep bizdeydi. İkinci yarının tamamında savunmaya çabuk geldik, tempoyu düşürdük. Fenerbahçe sürekli faul atışlarından geri geldi.
Sonuçta galibiyetimiz çalındı. Kendimize ve tüm kamuoyuna Galatasaray'ın Fenerbahçe'den iyi takım olduğunu gösterdik. 2-0'dan geri gelip mutlaka şampiyon olacağız."
Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, ilk maça göre bu maçın farklı olacağını bildiklerini ve öyle de olduğunu söyledi.
Galatasaray galibiyeti sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Obradovic, "İlk maçın ardından da söylediğimiz gibi bu maçın farklı olacağını biliyorduk ve öyle oldu. 4 saniye kala son topun bize verilmesi gerektiğini hakemlerle konuştum. Pozisyonu ekranda görmek istedim ama Türkiye liginde kurallar biraz farklı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibi tebrik ediyorum. Başkanımıza, yöneticilerimize ve taraftarlara destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.