Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Her şeyi geçtim, kendi salonumuzda ufak ufak doğranmamızı hiçbir yanlış karar örtemez. Bize art niyeti vardır ya da yoktur bilemem ama Recep Ankaralı hakkında bildiğim bir gerçek var ki her şeyi açıklıyor bence.

Eczacıbaşı basketbolu süpürdüğü dönemlerde genel menajerlik yapan abinin direkt olarak bana anlattığı şeyi aktarıyorum.

Eczacıbaşı'nın kasıp kavurduğu dönemlerde, arada sadece bir sezon final kaybetmişliği var. O kadar eski dönemi izleyebilmiş abiler teyit edecektir. O maçın son anlarını katlediyor Recep Ankaralı.

Sonrasında bizim abi belgeleri vermek için maç çıkışı hakem odasından geçerken neler olup bittiğini öğrenmek ve sitem etmek için kapıya yöneliyor.

Recep Ankaralı aynen şunları söylüyor: ''Verdim ulan maçı kime ne? Hep bu hapçılar mı şampiyon olacak?''

Bunu duyan abimizden de bir güzel yumruğu yerleştiriyor.

Adamın ismini cismini vermeyeceğim. Kendisinin sözüne de son derece güvenim vardır. Ayrıca Recep Ankaralı denen herifin nasıl bir adam olduğunu herkes bilir. Benim gözlemlerim de bunun tersini söylemiyor zaten.

Bu zihniyette adamların yönettiği bir hakem ortamımız var. Gerçekten başka bir şey düşünemiyorum ben. İnanılmaz kötü niyetliler. Bize özel bir şey değil bu. Hakikaten çok kötü hakemlerimiz var.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 11:40:49 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Her şeyi geçtim, kendi salonumuzda ufak ufak doğranmamızı hiçbir yanlış karar örtemez. Bize art niyeti vardır ya da yoktur bilemem ama Recep Ankaralı hakkında bildiğim bir gerçek var ki her şeyi açıklıyor bence.

Eczacıbaşı basketbolu süpürdüğü dönemlerde genel menajerlik yapan abinin direkt olarak bana anlattığı şeyi aktarıyorum.

Eczacıbaşı'nın kasıp kavurduğu dönemlerde, arada sadece bir sezon final kaybetmişliği var. O kadar eski dönemi izleyebilmiş abiler teyit edecektir. O maçın son anlarını katlediyor Recep Ankaralı.

Sonrasında bizim abi belgeleri vermek için maç çıkışı hakem odasından geçerken neler olup bittiğini öğrenmek ve sitem etmek için kapıya yöneliyor.

Recep Ankaralı aynen şunları söylüyor: ''Verdim ulan maçı kime ne? Hep bu hapçılar mı şampiyon olacak?''

Bunu duyan abimizden de bir güzel yumruğu yerleştiriyor.

Adamın ismini cismini vermeyeceğim. Kendisinin sözüne de son derece güvenim vardır. Ayrıca Recep Ankaralı denen herifin nasıl bir adam olduğunu herkes bilir. Benim gözlemlerim de bunun tersini söylemiyor zaten.

Bu zihniyette adamların yönettiği bir hakem ortamımız var. Gerçekten başka bir şey düşünemiyorum ben. İnanılmaz kötü niyetliler. Bize özel bir şey değil bu. Hakikaten çok kötü hakemlerimiz var.

Rüştü Nuran ve Erşan Kartal hakkında da gerçek olaylar var keza Emin Moğulkoç

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Recep Ankaralı denilince... 2011 final serisi 6. maçta çizginin bir metre dışından bizim çembere giden oyuncuya devam demişti. Sonra Saras'ın açılan kaşına faul çalmamış ve devamında teknik geçirmişti bize. Yine de yaranamadı; güya bize arka çıkmış gibi az kalsın 03 Temmuz'a adı karışacaktı. Korunan ve kollanan onlar; ama öyle bir algı operasyonu yapıyorlar ki... Bizim yönetim de sağ olsun; böyle durumlar da ya üç maymunu oynar, ya da gereksiz hamasetle "Şükrüüü hast'etme adamı" delikanlılığı(!) yapar. Maalesef...

Çevrimdışı sari lacivert

• Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1548 : 06 Haziran 2014, 11:53:15 »
ben süpürme vb gibi sükse peşinde değilim. ilk iki maçı almak, mesaj vermek için mühimdi ve ilk adımdı. gerisi gelecektir. umudum o ki, 3 ve 4. maçlardan birini alalım. seriyi kendi sahamızda güzel bir galibiyetle neticelendirelim ve inşAllah ŞAMPİYON OLALIM (AMİN)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Recep Ankaralı denilince... 2011 final serisi 6. maçta çizginin bir metre dışından bizim çembere giden oyuncuya devam demişti. Sonra Saras'ın açılan kaşına faul çalmamış ve devamında teknik geçirmişti bize. Yine de yaranamadı; güya bize arka çıkmış gibi az kalsın 03 Temmuz'a adı karışacaktı. Korunan ve kollanan onlar; ama öyle bir algı operasyonu yapıyorlar ki... Bizim yönetim de sağ olsun; böyle durumlar da ya üç maymunu oynar, ya da gereksiz hamasetle "Şükrüüü hast'etme adamı" delikanlılığı(!) yapar. Maalesef...

utkan dün paylaştı abi o dediğin pozisyonu
4 5 sayfa geri bakabilirsen görürsün

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
utkan dün paylaştı abi o dediğin pozisyonu
4 5 sayfa geri bakabilirsen görürsün

Shipp'in pozisyonu..Basketbol kuralları yeniden yazılmıştı..
Bu arada bo'nun Marko'dan topu çaldığı pozisyonu dikkatle izleyin...Normal hakem lehimize sportmenlik dışı faul verir zira Bo topu çaldıktan sonra ileri fırlıyor, kol temasını gerçekleştiren marko onu engellemeye çalışıyor...ama adamlar hala lehlerine faul bekliyorlar...Tabi suç onlarda değil, bizimkilerde...Adamların yöneticilerini locada ağırlıyoruz, yediklerinin içtiklerinin parası da Allah bilir bizim kulübe fatura edilmiştir...Bakalım bizimkilere neler yapacaklar ipekçi'de...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emir ile BO nun da yakaladığı uyum muazzam..
kaç maçtır birbirilerini çok iyi görüyorlar. Allah nazarlardan saklasın
Emir için hepimizin Kemal Erdem'e şükretmesi gerektiğini düşünyorum
Emir in kendisi bile bu kadar inanmamıştır.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1552 : 06 Haziran 2014, 13:07:13 »
Şampiyonluğa ''1 ADIM DAHA '' :D

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Zevkle ve eğlenerek okudum neredeyse son 7-8 sayfayı :) :)
Lakin söyleyeceklerim yine beni ''Muhalif adam '' , ''geldi yine tipini s.. '' gibi cümleler ile anmanıza neden olacağını biliyorum ama yine de seviyorum hepinizi :) :)
Öncelikle merak ettiğim konu tam olarak şu ;
Bojan evet 2 maçtır ciddi bir savunma yapıyor buna laf söyleyen taş olur eyvallah.. peki bir oyuncu SALT savunma yapsın,rakip takımın skorer oyuncusunu durdursun diye saha da kalması günümüz basketbolun da ( hücum da bütün oyunculardan katkı alma ) prensiplerine baya aykırı gibi duruyor.. Ve hemen aklıma son 1-2 yıl da bizim Bütçe,hedef ve kalibremiz de Real Madrid,Barcelona,OLY ,PAO vs.. gibi takımlar geliyor..
Real Madrid de ana skorer kitleyicisi ve ondan ana beklentinin savunma olduğu oyuncu Tremmell Darden
Barcelona da ise bu rolde iki oyuncu var Sada ve PAPANIKOLAOU..
OLY de; Mantzaris genel de bu rolü üstlenir
PAO da ise Zac W. ,Maciulis ikilisi..
Şimdi bu saydığım oyuncuların hiç biri istatislik kağıtlarına 20 sayıları yada double -double 'ları koymuyorlar bunda hem fikiriz ancak bu oyuncuların özellikle final maçlarında oyuna hem sayı olarak hem rib olarak hem asist olarak hemde top çalma olarak SIFIR katkı verdiği bir durumla ben açıkçası karşılaşmadım. Bojanın üstlendiği görev icabı ve bu arkadaşlar gibi baskı ve savunma yaptığı GS serisi özelinde yazıyorum...
İşin daha enteresan yanı saydığım adamların geneli zaten yetenekleri sebebi ile skorer olamıyorlar ancak ceza şutlarını yakaladıkların da ortam vs dinlemeden atabiliyorlar mental yeterlilikleri sayesinde.
Bojan'ın ise bir SALT skorer olduğunu 9 yaşında çocuk bile biliyor yeteneklerine asla laf söyleyemeyiz, peki böyle bir artısı varken bu arkadaşlara göre, niye geri adım atıyor ? tamam 5 de sıfır ile başlayabilirsin her oyuncu kötü başlar ama neden geri adım atıyorsun kardeşim böyle FİNAL maçlarında.. KSK serisi ile bu seri bana göre çok çok çok farklı aynı EL 'nin 1. turu ile TOP 16 turu arasındaki fark gibi :)
Zoric ise yetenekleri ve gücü doğrultusunda adam resmen %100 ile oynuyor ne kadar övsek az sahaya koyduğu enerji ve hırs tam da görmek istediğimiz hareketler sınıfın da :)
BO ise bu takım da kalır arkadaş, hatta kalmak zorun da saygı ile önünde eğilmekten başka sıfat bulamıyorum..
Gelelim Emir'e  :) :) O kadar şanslı bir adam ki , GS yıllardır onunla eşleşecek 1 tane adam bile bulamadı hem fiziksel hemde atletizm anlamında :) Marko ile tuttular ayak çabukluğu ,kol uzunluğu ve fundemental fazlası ile vurdu geçti. Uzunla bire bir bıraktılar bu sefer de hızı ile geçti  :) ne yapsalar olmuyor .. bu çaresizliği izlemek güzel :)
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 13:33:56 Gönderen: badwachter »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Deplasmandaki maçlarda Bojan skor olarak ön plana çıkacaktır..Adam bu maç iyice Alper Yılmaza bağladı olayı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bilmediğiniz konular var...
önyargılı bakmaktan vazgeçtiğiniz noktada sağlıklı tartışma yaparız.
daha 1 2  hafta önce 3 tane ksk 2 tane uşak serisinde takımın en çok sayı atan oyuncusu bu yahu..
iyi oynarken sessiz kalıp kötü oynadıktan sonra yorum yapıldığı zaman benim sigortalaım atıyor.
2-0 öndeyiz.
Sinerji yaratmışız  halen bojan şöyle ahmet böyle cem şöyle demenin bize bir faydası olmadığını düşünüyorum..

hayır cidden şunu anlamıyorum galibiyet kazanmışız yetmiyor mu ? cidden soruyorum yetmiyor mu
bojan 30 atsa ne olur 0 atsa ne olur.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yazmak istemiyordum ama murat Bojan SAKAT SAKAT oynuyor. Dua edelim de sakatlığı daha da ilerlemesin.
bize şampiyonluk serisinde çok lazım. her oyuncu bize çok lazım şu anda
 hücumda katkı veremiyorsa takımın bir ana parçası olarak savunmada katkı versin ki Arroyu durdurmak 15 satı atmaktan çok daha önemli özellikle rakip galatasaray iken.
sene sonu olur Bojan gider. bizde rahatlarız. çok değil 2 maç kaldı zaten...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Aynen bojan sayi atip kazansak ne olur;atmadan kazanmak ne olur..her mac 25 sayi atsin ama seriyi kaybedelim o zaman...allah allah...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bojanın skor potansiyelini Sada ile kıyaslamıyoruz herhalde :)
Adamda deli skor potansiyeli varken bu savunmayı görünce sevinmemiz gerekirken, yine olumsuz tarafından bakıyoruz.

pazar günü cıkıp bojan 15-20 sayı atamaz diyebilir misin ?
su savunmaları istikrarlı sekilde yapsın, skoru elbet bulacaktır zaten
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 14:04:06 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Obra kime skor rolü bictiyse o atacak..belli ki bojana az at sen diyor..bana savunmada lazimsin diyor..3 sütun sebebi de bu bence...obranin dediğinden cikip her topu atmaya kalksa gene eleştirilecek adam..hayayimiz eleştiri üzerine..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 14:05:07 Gönderen: Vanguards of FB »