Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
bilmediğiniz konular var...
önyargılı bakmaktan vazgeçtiğiniz noktada sağlıklı tartışma yaparız.
daha 1 2  hafta önce 3 tane ksk 2 tane uşak serisinde takımın en çok sayı atan oyuncusu bu yahu..
iyi oynarken sessiz kalıp kötü oynadıktan sonra yorum yapıldığı zaman benim sigortalaım atıyor.
2-0 öndeyiz.
Sinerji yaratmışız  halen bojan şöyle ahmet böyle cem şöyle demenin bize bir faydası olmadığını düşünüyorum..

hayır cidden şunu anlamıyorum galibiyet kazanmışız yetmiyor mu ? cidden soruyorum yetmiyor mu
bojan 30 atsa ne olur 0 atsa ne olur.
kesinlikle katılıyorum. Bojanin +20 atıp kaybettigimiz milano maçı var. Bence kazanmak herşeyden önemli...

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
yazmak istemiyordum ama murat Bojan SAKAT SAKAT oynuyor. Dua edelim de sakatlığı daha da ilerlemesin.
bize şampiyonluk serisinde çok lazım. her oyuncu bize çok lazım şu anda
 hücumda katkı veremiyorsa takımın bir ana parçası olarak savunmada katkı versin ki Arroyu durdurmak 15 satı atmaktan çok daha önemli özellikle rakip galatasaray iken.
sene sonu olur Bojan gider. bizde rahatlarız. çok değil 2 maç kaldı zaten...

Antrenmalarda bile koç çok fazla zorlamıyor zaten Bojan'ı .

Yük binmemesi adına; her maç en az 6-8 defa şahit olduğumuz tepeden Bojan'ın ikili oyunları farkındaysanız 2-3'e indi.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Bojanın skor potansiyelini Sada ile kıyaslamıyoruz herhalde :)
Adamda deli skor potansiyeli varken bu savunmayı görünce sevinmemiz gerekirken, yine olumsuz tarafından bakıyoruz.

pazar günü cıkıp bojan 15-20 sayı atamaz diyebilir misin ?
su savunmaları istikrarlı sekilde yapsın, skoru elbet bulacaktır zaten
2 Yıldır bekliyorum ben HEDEF ve FİNAL maçların da bojan'ın takımdaki rolü olanı gerçekleştirmesini seri sonuna kadar da beklerim nedir ki 2-3 maç  :) :) :)
Kazanmak çok çok güzel birşey daha fazla uzatmayayım  çünkü kulağı farklı yerlerden tutuyoruz ama amaç Fenerbahce bunda hem fikiriz seri biter tartışırız :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Taaa uzun süredir, en az iki sezondur, bu takımın skorda Bojan Bogdanovic'e bağımlı bir takım olmasından rahatsızdım, çok ciddi rahatsızdım; benim için onun sıfır attığı bir maçı kazanmak, 20 attığı bir maçı kazanmaktan daha değerlidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2 Yıldır bekliyorum ben HEDEF ve FİNAL maçların da bojan'ın takımdaki rolü olanı gerçekleştirmesini seri sonuna kadar da beklerim nedir ki 2-3 maç  :) :) :)
Kazanmak çok çok güzel birşey daha fazla uzatmayayım  çünkü kulağı farklı yerlerden tutuyoruz ama amaç Fenerbahce bunda hem fikiriz seri biter tartışırız :)

abiler kardeşler geçmiş 2 seneyi bence görmemek lazım o zaman geçen seneki Bo da bildiğimiz çöp gibiydi.
2 tane rezalet bir sezon geçirdik. o yapısızlık içinde iyi oyuncu bile olsa ( BO ANdersen Batiste Sato vs vs vs ) kötü görünür.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taaa uzun süredir, en az iki sezondur, bu takımın skorda Bojan Bogdanovic'e bağımlı bir takım olmasından rahatsızdım, çok ciddi rahatsızdım; benim için onun sıfır attığı bir maçı kazanmak, 20 attığı bir maçı kazanmaktan daha değerlidir.
Hakan abi son iki galatasaray galibiyetinde ki
takımda ana skor yükünü çeker diyeceğimiz iki adam
1nci maç:

Bojan 6 sayı 2 asist
Kleiza 7 sayı 4 rin

2nci maç
BOjan 0 sayı 1 rib 1 asist
Kleiza 8 sayı 2 rib 3 asist ..

ve Galatasaray a karşı biz bu iki maçı da kazandık....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ve en güzeli de skor üreteceğiz diye zorlamamaları; takımın havasını AMK gazetesine çevirmemeleri... Şutu geldiğinde zaten atacaktır; girsin veya girmesin...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
Hakan abi son iki galatasaray galibiyetinde ki
takımda ana skor yükünü çeker diyeceğimiz iki adam
1nci maç:

Bojan 6 sayı 2 asist
Kleiza 7 sayı 4 rin

2nci maç
BOjan 0 sayı 1 rib 1 asist
Kleiza 8 sayı 2 rib 3 asist ..

ve Galatasaray a karşı biz bu iki maçı da kazandık....
Bunun karşılığında
Zoric-BO ve EMİR belki de kariyer senelerinde olmadığı KADAR sahaya hükmediyor ve ENERJİ koyuyor abi.. biraz standart da kalsa bu 3 oyuncu çok  sıkıntısını çekeriz Kleiza ve Bojan bu performanslar da kaldığı anlarda..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kimsenin kazandık ama Bojan 0 sayı attı dur eleştirelim hemen diye yazdığını düşünmüyorum.Tabi ki aslolan kazanmak.Bojanı her eleştirenide Fenerbahçe düşmanı gibi göstermenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Ben kendi iletimde geleceğe yönelik kaygılarımı yazıp seneye sözleşme uzatılmasının yanlış olduğunu yazdım zaten.Yani şuan elimizde bu oyuncu grubu var ve sezonu bu oyuncularla bitireceğiz her oyuncu altın değerinde.Bojan'a karşı da şahsi bir önyargım yoktur.Eğer birine önyargılı olacaksam play offlar boyunca devamlı övdüğüm Ömer'e yada şuan hem iyi performans verip hemde Zoricin performansını arttıran Oğuz'a önyargılı olurum.Benim veya bir başkasının Bojan'ı eleştirmekten ne gibi bir şahsi çıkarı olacak ki zaten ? Ben takımın menfaatleri için Bojanla devam edilmesinin yanlış olduğunu kendi sebeplerimle açıkladım.Neyse takım 2-0 öndeyken sinerjiyi bozmadan devam etmek lazım.Bojan konusu benim için şampiyonluk gelene kadar kapanmıştır.Sene bitsin şampiyon olalım o zaman çok vaktimiz olacak tartışmak için
kimse kimseyi Fenerbahçe düşmanı gibi gösterdiği yok güzelim . böyle bir algı da yok .
ama ne yazık ki iş sidik yarışına döndü. HEPİMİZ tarafından.
ben sen o ender utkan miraç hakan abi hüseyin fark etmiyor. hiçbirimizi ayırmıyorum cidden.
yoksa ayrıca Bojan ı da beğenmek zorunda değil hiçkimse . isteyen istediğini savunur.

hiçbir oyuncu TAKIMIN önüne geçmemeli diye düşünüyorum
play offlarda kayıpsız gidiyorsak TAKIM olduğumuz için gidiyoruz diye düşünüyorum
dediğin gibi şampiyon olalım gerisi kolay

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Meseleye basit yaklaşırsak

Bu seri özelinde,
2-0 öndeyiz.
Kazanırken Bojan'a rağmen kazandık mı? Hayır, yani kazansak bile menfi bir etkisi olmadı
Galibiyetlerde payı oldu mu? Evet. Hatta rakibin tek kazanma opsiyonu olan Arroyo'nun performansını yarıya düşürerek belki de gizli kahraman oldu

Hatırlarım Bojan 20 atıp kazandığımız maçlarda, aslında gizli kahraman 6 rb, 2 blok yapan Vidmar'dı falan derdik. Hep gizli kahramanlar bulurduk.
Serinin şu ana kadarki kahramanı Bojan'dır demiyorum, yanlış anlaşılmasın, sadece gizli kahramanlarda torpil olmasın diyorum

Öte yandan Bojan'ı savunan arkadaşlarımızın da, eleştiren arkadaşlarımızın da zaman zaman biraz subjektifliğe kaydıklarını düşünüyorum.
Sanırım sebebi de amiyane tabirle Bojan'ın arifeyi gösterip bayramı göstermemesi. (başka bir tabir daha vardı ama forumun nezahetine gölge düşürmek istemedim :) )
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bunun karşılığında
Zoric-BO ve EMİR belki de kariyer senelerinde olmadığı KADAR sahaya hükmediyor ve ENERJİ koyuyor abi.. biraz standart da kalsa bu 3 oyuncu çok  sıkıntısını çekeriz Kleiza ve Bojan bu performanslar da kaldığı anlarda..
sadece o değil ki ama oğuz melih ömer de katkı veriyorlar. burada önemli olan biz ne tarz bir basketbol oynamaya çalııyoruz kısmı.
mümkün mertebe topu pota altına indirelim p n r lar ile uzunlar çembere gitsin skor üretsin. bakma dünkü maçta Kleiza oğuz 3 4 tane müsait pozsiyonu değerlendiremediler yani ana hedef olarak doğru işler yaptık skor üretemedik.
Kleiza ya zaten pozsiyon kesinlikle hazırlanıyor. Kleiza 3 lü perden çıkıp tepede top ile buluşuyor dün 2 tane güzel pozisyon buldu atamadı. bireysel olarak post up yapıp 1 kere zorladı sadece. gereksiz zorlaıyor Hakan abinin de dediği gibi.
BOjan konusunu sana izah ettim Sakat kasıkta çekmesi varmış ve kontrollü oynuyor. belli bir enerji var onu şu an için savunmada kullanıyor.
tabiki Bojan ın da skor üretmesine ihtiyacımız var ki olacaktır.
ihtiyac olduğu zaman ne yapacaklarını gördüğümüz zaman konuşmak daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
kimse sakat olmasın 1nci dileğim.
Bojan Arroyu yu böyle savunsun . taciz etsin sindirsin. 0 sayı ile maçı bitirsin cidden ben razıyım.
oğuz pazar günü daha iyi oynayacaktır. pazar günü bu kadar çok rib de esik kalmaz isek daha rahat bir maç oynayacağaımızı düşünüyorum

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Kimsenin kazandık ama Bojan 0 sayı attı dur eleştirelim hemen diye yazdığını düşünmüyorum.Tabi ki aslolan kazanmak.Bojanı her eleştirenide Fenerbahçe düşmanı gibi göstermenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Ben kendi iletimde geleceğe yönelik kaygılarımı yazıp seneye sözleşme uzatılmasının yanlış olduğunu yazdım zaten.Yani şuan elimizde bu oyuncu grubu var ve sezonu bu oyuncularla bitireceğiz her oyuncu altın değerinde.Bojan'a karşı da şahsi bir önyargım yoktur.Eğer birine önyargılı olacaksam play offlar boyunca devamlı övdüğüm Ömer'e yada şuan hem iyi performans verip hemde Zoricin performansını arttıran Oğuz'a önyargılı olurum.Benim veya bir başkasının Bojan'ı eleştirmekten ne gibi bir şahsi çıkarı olacak ki zaten ? Ben takımın menfaatleri için Bojanla devam edilmesinin yanlış olduğunu kendi sebeplerimle açıkladım.Neyse takım 2-0 öndeyken sinerjiyi bozmadan devam etmek lazım.Bojan konusu benim için şampiyonluk gelene kadar kapanmıştır.Sene bitsin şampiyon olalım o zaman çok vaktimiz olacak tartışmak için

söyle popülist yorumlar yapmayın canım kardesim.
forumlarda en nefret ettigim üslüp.. arada ben de yapıyor olabilirim

sizi Fenerbahce düsmanı ilan eden falan yok. Biraz dikkat gözünü seveyim
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 14:30:50 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı badwachter

• Üye
sadece o değil ki ama oğuz melih ömer de katkı veriyorlar. burada önemli olan biz ne tarz bir basketbol oynamaya çalııyoruz kısmı.
mümkün mertebe topu pota altına indirelim p n r lar ile uzunlar çembere gitsin skor üretsin. bakma dünkü maçta Kleiza oğuz 3 4 tane müsait pozsiyonu değerlendiremediler yani ana hedef olarak doğru işler yaptık skor üretemedik.
Kleiza ya zaten pozsiyon kesinlikle hazırlanıyor. Kleiza 3 lü perden çıkıp tepede top ile buluşuyor dün 2 tane güzel pozisyon buldu atamadı. bireysel olarak post up yapıp 1 kere zorladı sadece. gereksiz zorlaıyor Hakan abinin de dediği gibi.
BOjan konusunu sana izah ettim Sakat kasıkta çekmesi varmış ve kontrollü oynuyor. belli bir enerji var onu şu an için savunmada kullanıyor.
tabiki Bojan ın da skor üretmesine ihtiyacımız var ki olacaktır.
ihtiyac olduğu zaman ne yapacaklarını gördüğümüz zaman konuşmak daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
kimse sakat olmasın 1nci dileğim.
Bojan Arroyu yu böyle savunsun . taciz etsin sindirsin. 0 sayı ile maçı bitirsin cidden ben razıyım.
oğuz pazar günü daha iyi oynayacaktır. pazar günü bu kadar çok rib de esik kalmaz isek daha rahat bir maç oynayacağaımızı düşünüyorum
Maçın bence kopma noktası BO 'nun dipte bomboş 3 lüğü yakalamışken atmak istemeyerek pota altına drive etme isteği sebebi ile ayağı çizgiye değiyor ve o top kaybı sonrası Marko yine 3 sayılık atıyor.. o anda maç 35-30 du.. BO tereddüt etmese fark 8 e çıkacak ve ilk maçtaki gibi kırılma ile bir anda çift hanelere gidecekti bence maç .. o sahne ve an çok dikkatimi çekti 2. kere izleyince maçı..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın bence kopma noktası BO 'nun dipte bomboş 3 lüğü yakalamışken atmak istemeyerek pota altına drive etme isteği sebebi ile ayağı çizgiye değiyor ve o top kaybı sonrası Marko yine 3 sayılık atıyor.. o anda maç 35-30 du.. BO tereddüt etmese fark 8 e çıkacak ve ilk maçtaki gibi kırılma ile bir anda çift hanelere gidecekti bence maç .. o sahne ve an çok dikkatimi çekti 2. kere izleyince maçı..
sanırım Ender BO ve Kleiza peşpeşe top kaybettik 2 hücumda 34 30 du sanırım durum oradan 34 34 mü oldu ..

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Ve en güzeli de skor üreteceğiz diye zorlamamaları; takımın havasını AMK gazetesine çevirmemeleri... Şutu geldiğinde zaten atacaktır; girsin veya girmesin...

İkisinin de takımın havasını hiç bir zaman AMK gazetesi kıvamına getirdiklerini düşünmüyorum abi. Getirmişse Emir getirmiştir.
Kleiza belki ilk geldiği zamanlar biraz kontratının hakkı gereği denemiş olabilir

Şu an EL de oynuyor olsa idik, yine Kleiza ve Bojan'dan benzer zorlama hücumlar görecektik. Seviye yükseldiğinde ve düzen içinde iş yapmak zorlaştığında senin ana skor opsiyonların mecburen birebir skor üretmeyi dener. Yapmaları gerekiyordu, yapamıyorlardı, küfür yiyorlardı. Zira bu anlar için oyunu açacak oyun kurucumuz yoktu, Emir'in sigortaları atmıştı

Herşeyin tıkır tıkır işledr göründüğü Real, finalde Sergio vs Maccabi durumuna düştü.

Fenerbahçe