Bunun karşılığında
Zoric-BO ve EMİR belki de kariyer senelerinde olmadığı KADAR sahaya hükmediyor ve ENERJİ koyuyor abi.. biraz standart da kalsa bu 3 oyuncu çok sıkıntısını çekeriz Kleiza ve Bojan bu performanslar da kaldığı anlarda..
sadece o değil ki ama oğuz melih ömer de katkı veriyorlar. burada önemli olan biz ne tarz bir basketbol oynamaya çalııyoruz kısmı.
mümkün mertebe topu pota altına indirelim p n r lar ile uzunlar çembere gitsin skor üretsin. bakma dünkü maçta Kleiza oğuz 3 4 tane müsait pozsiyonu değerlendiremediler yani ana hedef olarak doğru işler yaptık skor üretemedik.
Kleiza ya zaten pozsiyon kesinlikle hazırlanıyor. Kleiza 3 lü perden çıkıp tepede top ile buluşuyor dün 2 tane güzel pozisyon buldu atamadı. bireysel olarak post up yapıp 1 kere zorladı sadece. gereksiz zorlaıyor Hakan abinin de dediği gibi.
BOjan konusunu sana izah ettim Sakat kasıkta çekmesi varmış ve kontrollü oynuyor. belli bir enerji var onu şu an için savunmada kullanıyor.
tabiki Bojan ın da skor üretmesine ihtiyacımız var ki olacaktır.
ihtiyac olduğu zaman ne yapacaklarını gördüğümüz zaman konuşmak daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
kimse sakat olmasın 1nci dileğim.
Bojan Arroyu yu böyle savunsun . taciz etsin sindirsin. 0 sayı ile maçı bitirsin cidden ben razıyım.
oğuz pazar günü daha iyi oynayacaktır. pazar günü bu kadar çok rib de esik kalmaz isek daha rahat bir maç oynayacağaımızı düşünüyorum