Emir'in 3 tane bloğu
Bojan in Arroyo ya bloğu
Zoric.in marko ya bloğu
çok önemliydi. Bunlar önemli detaylar.
Bojan hücumda etkisiz.eleman gibi oynadi ama çok da zorlamadı. 3 top kullandı 0 isabet.
Bu 2.mactir farklı bir role bürünmüş durumda. Arroyo ya ciddi istkeli ve etkili baskı yapıyor. Onu ciddi anlamda rahatsız etti. 2 maç tır Arroyo doğru düzgün sayı üretemiyor
Emir konusunda ne desek boş. 3 aydır aralıksız küfür ediyorum adama ama öyle bir 2 maç oynadi ki akıllara zarar
Emir zeki oyuncu :son 1 dakika faul yapılınca kafasını tuttu ve kalkmadi.serbest atış çizgisine gitmedi. Cinlik yaptı

Kleiza girdi o da 2 de 1 attı

sanırım 30 40 saniye kleiza Bjelica Oğuz. 3.lusu ile oynadik
Melih in 8 sayi gerideyken arttığı turnike çok ama çok değerliydi.
Bjelica.nin 8 mt 3lugu önemliydi
Zoric'in basket faul pozisyonu ve son 4 dakika performansı muazzamdi.
Marko nun performansi da cidden muazzamdi.
36 dakika oynadi Gürcü inadından vazgeçmeden soktu herif

Pnr savunmasi yine iyi yaptık bence hücumda durgun olduğumuz ki bence yorgunluk vardi uzunlarimiz.hucumda perdeye.cikmak istemiyor gibiydiler. Ayaklar tam gitmedi
Oğuz a laf etmiyorum. 6 ay basketbol oyamadi. Tempo ağır gelmiş olabilir.
Berk kardeşime helal olsun onu oynatana güzel adama daha da helal olsun.
17 lik berk i bi ara 36.lik arroyo savunuyordu...
Kleiza ya güzel pozisyonlar hazirladik aslında sma bu sefer o sayıları bulamadi.
8 sayi gerideyken reaksiyon göstermek ve geri dönüp psikolojik olarak hep negatif olan bir günde maçı almak cidden çok ama çok önemli. Galatasaray maçın başından 38 nci dakikaya kadar maçı aldığını düşünüyordu. Resmen şok oldular. Çok değerli bir galibiyet.
Pg siz oynuyoruz 18 asist var 12 asist galatasaray in var.
Onlarda virtüöz Arroyo var

Kaptan 20 dakikaya yakın süre aldı ciddi katki verdi. Ayaklarındaki siyah bantlar ugurlu gelmiş
Maça ilişkin aklımda kalan detaylari yazdım.
3 4 tane galatasaray in güzel top çevirdiği hücum ve boş bulduğu basketler vardı. Unutmayalım.
Emir in rakip pota altından oyuna sokarken güzel asist yapma olayı da devam ettim bo nun kat ettiği ve boş kaldığı pozisyon da güzel gördü..
Son 4 saniye rakibe top cikarttirmadik. Hücum edemediler..
Maçi hep geriden gelen takim olarak oynadığımız için istediğimiz set temposuna da ulaşamamıs olabiliriz diye eklemek istiyorum