Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
sanırım Ender BO ve Kleiza peşpeşe top kaybettik 2 hücumda 34 30 du sanırım durum oradan 34 34 mü oldu ..

olabilir abi 34-30 du sanırım ama BO atsaydı fark 7 oluyordu ve seyirci inanılmaz hazırdı patlamaya, herkes ayaktaydı o anlar da vurup geçemedik ilk maçtan tek fark buydu bence.. ondan sonra maçta kaldıkça GS doğal olarak özgüvenini kaybetmedi ve sonuna kadar geldi..

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Şöyle bir algı var.Belli bir zümre var Fenerbahçe kaybetsede Bojanı eleştirsek diyen.Fenerbahçe umrunda değil dertleri Bojan.Bojan bir hata yapsada hemen buraya yazsak eleştirsek falan.Öyle birşey olmadığını belirtiyorum.Popülistlik falan değil

Bu Fenerbahce düşmanlıgı degil yalnız.

Bojan icin de öyle düşünen arkadaslar olabilir.
Sahsen ben emir konusunda böyleyim  sanırım :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ender haklı...

Bo nun o pozisyonda şut denememesi 5 sayı öndeyken maçın berabere gelmesine sebep oldu..Onu atsa ve soksa 8 olsa dönülmez bir yola gidecekti maç...

Bjelica 3 sayı attı ama onun oyunda olduğu anlarda 15 sayılık bir difference yakalamış takım..Bunu atlamayın
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı badwachter

• Üye
Ender haklı...

Bo nun o pozisyonda şut denememesi 5 sayı öndeyken maçın berabere gelmesine sebep oldu..Onu atsa ve soksa 8 olsa dönülmez bir yola gidecekti maç...

Bjelica 3 sayı attı ama onun oyunda olduğu anlarda 15 sayılık bir difference yakalamış takım..Bunu atlamayın
Bjelica'nın ben seneye Kleiza ile devam edilmemesi durum da Rolünün ve Sürelerinin keskinleşmesi sonucun da çok farklı seviyeler de sayı rakamları yakalayacağını düşünüyorum. Hücum da hala tereddütünü ve kafa karışıklığını net şekilde görüyorum.. + tabi savunma yanı bence Marko'yu tutabilecek TEK oyuncumuz hem zekası hemde fiziksel avantajları olarak... o oyunda iken üstünde kaldığında MARKO hiç birşey üretemedi..
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 14:41:25 Gönderen: badwachter »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
olabilir abi 34-30 du sanırım ama BO atsaydı fark 7 oluyordu ve seyirci inanılmaz hazırdı patlamaya, herkes ayaktaydı o anlar da vurup geçemedik ilk maçtan tek fark buydu bence.. ondan sonra maçta kaldıkça GS doğal olarak özgüvenini kaybetmedi ve sonuna kadar geldi..
aynen biz galatasaryın özgüvenini bir türlü kıramadık. 38 nci dakikaya kadar onlar maçı aldık 1*1 oluyor seri modunda oynadılar. ama son 4 dakika gösterdiğimiz dirençe cevap veremediler. son 4 saniye topu oyuna sokamadılar. yahu muthiş alan parselledik bunlar cidden çok önemli
Emir in Marko ya yaptığı baskı topu sokturtmadı. kısalar çok iyi savundu Bjelica orda sigorta görevi gördü.
maç sonundaki 4 saniyelik emek inanç cidden güzeldi yahu

Çevrimdışı badwachter

• Üye
aynen biz galatasaryın özgüvenini bir türlü kıramadık. 38 nci dakikaya kadar onlar maçı aldık 1*1 oluyor seri modunda oynadılar. ama son 4 dakika gösterdiğimiz dirençe cevap veremediler. son 4 saniye topu oyuna sokamadılar. yahu muthiş alan parselledik bunlar cidden çok önemli
Emir in Marko ya yaptığı baskı topu sokturtmadı. kısalar çok iyi savundu Bjelica orda sigorta görevi gördü.
maç sonundaki 4 saniyelik emek inanç cidden güzeldi yahu

71-66 iken Bjelica'nın attığı 3 sayılık havaya kalktığın da resmen kalbim durdu, 1 saniye bana 1 yıl gibi geldi :) :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bjelica bir kere bizim pota altındaki en çok Ribaunt Hissiyatı olan adam..Kollar uzun ve çabuk pıt diye çekti ribauntları..O girince zaten Gs hucum ribauntu alamadı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı badwachter

• Üye
Bjelica'nın ana 4 numara olduğu bir gelecek yıl bizi bekliyor bence.. alacağı süre 25-30 dakika olduğu bir düzen bize çok çok fayda sağlar.
Çünkü KOMPLE oyuncular ile oynadığında gerçekten fark yaratıyorsun hem hücum da hemde savunma da..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Eleştirin eleştirmek iyidir ama bir dozu var...

Mesela benim bu maçtaki en büyük eleştirim..Bjelicanın az kullanılışı ve Kleizanın kendini oyundan düşürmesi oldu..Yahu yılların adamısın..Sen driplink atan ve çembere giden birisin..Karşında kazulet gibi ağır bir erceg var..Bir dolaşsan içeri yuzde 90 ı faul olacak..Dene be adam...

2. eleştirimde Bojanın biraz Alper Yılmaz modundan çıkarılması..Eğer bu modda oynarsa Oradan maç çıkarmak çok zor olur
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu Fenerbahce düşmanlıgı degil yalnız.

Bojan icin de öyle düşünen arkadaslar olabilir.
Sahsen ben emir konusunda böyleyim  sanırım :D

ahaha seni soteci seni :)
Emir ile benim ve bizlerin durumu şu şekilde bence.

benim lisede bi kız arkadaşım vardı.
birbirimizi çok severdik ama beraberken hep kavga ederdik sonra ayrılırdık ama ayrıyken yapamazdık .
acayip bir bağ vardı aramızda. mutlu olduğumuz geçinebildiğimiz günler sayılıydı ama mutlu olunca da çok mutlu oluyorduk.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
Tas bana geldi galiba? :) Oyle ise, ben onlari skor bazinda degil, emek ve motivasyon bazinda karsilastirmistim.
yok bana geldi :) :)
Benim anlatmak istediğim sadece onların verdiği emeği Bojan da verdi savunma da evet ama onların verdiği Rib-Asist-Top Çalma ve az da olsa kritik şutları sokma katkısı vermemesiydi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eleştirin eleştirmek iyidir ama bir dozu var...

Mesela benim bu maçtaki en büyük eleştirim..Bjelicanın az kullanılışı ve Kleizanın kendini oyundan düşürmesi oldu..Yahu yılların adamısın..Sen driplink atan ve çembere giden birisin..Karşında kazulet gibi ağır bir erceg var..Bir dolaşsan içeri yuzde 90 ı faul olacak..Dene be adam...

2. eleştirimde Bojanın biraz Alper Yılmaz modundan çıkarılması..Eğer bu modda oynarsa Oradan maç çıkarmak çok zor olur
sakat sakat sakar murat sakat......

Çevrimdışı badwachter

• Üye
ahaha seni soteci seni :)
Emir ile benim ve bizlerin durumu şu şekilde bence.

benim lisede bi kız arkadaşım vardı.
birbirimizi çok severdik ama beraberken hep kavga ederdik sonra ayrılırdık ama ayrıyken yapamazdık .
acayip bir bağ vardı aramızda. mutlu olduğumuz geçinebildiğimiz günler sayılıydı ama mutlu olunca da çok mutlu oluyorduk.

Benim de sanırım Bojan ile bağım lise yılların da okulun en popüler hatunu ile çıkmaya başladığım da sadece elimi tutması ve yanağımdan öpmesi gibi birşey :) ne zaman dudağın dan öpmek istesem kendini geri çeker gibi yapar ve kayar giderdi kollarımın arasın dan fakat yeri geldiğinde enteresan şeyler giyer karşımda sallanırdı :D :D  sonuç olarak önceki  post da bahsedildiği gibi tam ben hazırım herşeyi unutuyorum anı yaşamak istiyoruma ama Bojan gösterdikten sonra dokundurtma dan kaçıp gidiyor :) :)
hahahaha ancak bu kadar sansürleyebildim  :) :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bence tamamen rastlanti: Bjelica'dan kaynaklanan bir sey degil.  Karsi takimdaki dusus; veya bizim takimdaki ara ara olan yukselise denk gelmistir.
Bjelica sahada iken genelde bu + referansı yapıyoru besim. raslantı 1 olur 2 olur 3 den sonra raslantı olmaz.

ebony

• Ziyaretçi
Maçın bence kopma noktası BO 'nun dipte bomboş 3 lüğü yakalamışken atmak istemeyerek pota altına drive etme isteği sebebi ile ayağı çizgiye değiyor ve o top kaybı sonrası Marko yine 3 sayılık atıyor.. o anda maç 35-30 du.. BO tereddüt etmese fark 8 e çıkacak ve ilk maçtaki gibi kırılma ile bir anda çift hanelere gidecekti bence maç .. o sahne ve an çok dikkatimi çekti 2. kere izleyince maçı..

Katılıyorum..bende maç anında çok laf ettim o pozisyona..