Nisbeten yanlis bir onermeden yola cikmissin. Bojan'a ragmen mi kazandik? Belki dolayli olarak olmasa da, skorer oyuncularindan birinin soyle en azindan 5-10 atmasini beklersin. Dunku maci skora baktgimizda eet kazandik ama nasil kazandik? Bence mucizevi bicimde geldi: hic de iyi oynamadik. Bojan nasil ki savunmada etkili olup, katki sagladiysa, hucumda da o kadar kotu idi. Ama bazi arkadaslarin da belirttigi gibi, beni bazi maclarda cildirtan gereksiz israri bu macta yoktu. O yuzden, cok uzerinde durmak istemedim.
Seri özelinden bahsettim, dünkü maç odaklı değil. Dünkü maç özelinden bahsetsek de yine kazanılmasına pozitif katkısı oldu.
Dünkü maçta, Bojan 12-15 sayı atıp Arroyo'yu iyi savunmasa, büyük ihtimal maçı kaybederdik (dünkü maçı).
Ayrıca bana göre dünkü maçın krize girmesinin sebebi ilk yarıda kaçırdığımız kolay sayılardı. 8-10 sayıya tekabul eden kolay sayıyı kaçırdık. Üzerine rutinleşen uyuşuk 3.periyot başlangıcı
Kar-zarar dengesi açısında seri özelinde Bojan kar tarafında. Fakat daha fazla kar tarafında olan oyuncular var