Bugun 2. Mac oncesinden daha rahatim. Cunku bu maci kazanmak cok buyuk avantaj olsa bile kaybedersek telafisi var. Rahatiz ve baski karsi tarafin uzerinde. Ayrica fazla motive ve konsantre olacaklar.
Bu nedenle ben bugun avantajli oldugumuza inaniyorum. GS maci koparamadigi her saniye baski altina girecektir. Onemli olan ilk periyotta maca hizli girmelerine izin vermemek. Hem geri donmek icin ekstra efor sarfederiz ki bu uzun serilerde sikintidir, hem de bizim oyuncularin kafasinda "bosver bir sonraki maci aliriz" dusuncesi baslayabilir.
Hakem konusu cok onemli, ama ben 2-0 ile avantaj bizdeyken proaktif olmak yerine reaktif olmayi daha dogru buluyorum. Bugun sahada dogranirsak bu laflarimi yerim, umarim boyle olmaz.
Koca guvenim tam, deplasman icin surprizler hazirladigini dusunuyorum. Umarim sakatlarimiz da ekstra 1 gunun de etkisiyle iyilesmislerdir biraz, Bojan'in performansi bu seride cok onemli.
Seri ilerledikce Bo, Zoric gibi opsiyonlarimiz kilitlenebilir ve ekstra skorerler cikmasi gerekebilir. Bu noktada Melih ve Bjelica'ya guveniyorum deplasman icin, diger oyuncularimizin aksine henuz cok baski yemediler ve surpriz yapabilirler. Ayrica Kleiza da deplasmanda guvenilir bir el olacaktir.
Hayirlisi, bana bu macin kopmasina izin vermeyiz gibi geliyor.