Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yüzsüz camia..Gene ağız ishali olmuşlar..Rezil insanlardan oluşmaları bence en büyük özellikleri...

Yani Yıllardır böyle değişmez!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
onlar ağız ishali de bizimkiler tam uslu aile çocuğu...bunların geçmişi belli, başındaki adam ayrı konu...Seriyi çevirmek için her şeyi yaparlar..Arroyo'ya Ersin'e doping yap deseler yapmayacaklar mı bu saatten sonra zaten kariyerlerinin sonundalar...   Bizim rdoping yapacaklar diye ortalığı ayağa kaldırmamız gerekirken, maşallah onlara loca açıyoruz..görün yarın ve salı günkü maçtaki rezillikleri... İşin acısı da yine yanlarına kar kalacak yaptıkları

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Seri gs'nin sahasına geçince ağlama seansları başladı yine,taraftarlar olay çıkarsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.Onlarda biliyorlar ne yaparlarsa yapsınlar bizden en fazla "hukuksal olarak gereği yapılacaktır" şeklinde bir açıklama gelip başka bir şey olmayacağını.Sadece unuttukları şey "we have obradovic they don't".

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
OLY-PAO maçlarını yaşamış bir koç var başımız da FB-GS arasındakiler deve de kulak kalır :) koçun bu tecrübesi ve soğukkanlılığı takıma da yansıyacağını düşünüyorum ben...

gurol1967

• Ziyaretçi
Macin sonuna kadar tahriklere kapilmadan,
sogukkanliligimizi koruyarak mactan kopmadan
ortak olmali,macin icinde kalmaliyiz.
Macin sonunda Allah kerim.
Allah yardimcimiz olsun.Basarilar.

fbkolik

• Ziyaretçi
Yüzsüz camia..Gene ağız ishali olmuşlar..Rezil insanlardan oluşmaları bence en büyük özellikleri...

Yani Yıllardır böyle değişmez!
Bu galatasaray yönetimi sürekli algıda seçicilik yaratmaya çalışıyor kamuoyunda.Sürekli Galatasaray kollanıyor tüm serilerde,özellikle banvit serisinde banvite yapılan haksızlıklara fanatik bir banvitli gibi çıldırdım,Galatasaray ile oynadığımız 2 maçta da onların lehine çok daha fazla hata yapıldı şu ana kadar.Bir tane ortada olan,yoruma açık bir pozisyona faul çalınmadı diye ki hatta bence faul de değil sürekli baskı altına almaya çalışıyorlar hakemleri,sürekli bizim kollandığımız izlenimini yaratmak istiyorlar ülkede.İnsanda biraz utanma olur,ayıptır be.Allah'tan hiç korkmuyor bu Galatasaraylılar.3 senedir sürekli hakkı yenen biz,sürekli ağlayan Galatasaraylılar.Yüzsüzlüğün de bir sınırı vardır diye düşünürdüm  ama yokmuş maalesef.Bizlere 3 senedir her konuda yaşatılanların acısı fersah fersah çıkacak inşallah ileride,Allah'ın adaletine sonsuz güveniyorum ben.

3. maç için de çok zor maç olacağını düşünüyorum ben.Markoishvili ve Arroyo ikilisinden,ikisinin birden iyi oynamasına izin  vermememiz lazım.İkisi de birden iyi oynarsa işimiz çok zor olur.Bizim basketboldaki bu sene en büyük sorunlarımızdan biri de detayları inanılmaz kötü uygulamamız,bu da oyun aklı üst düzey olan oyuncumuz olmamasından kaynaklanıyor.Örneğin 2. maçta oyun aklı iyi olan bir oyuncumuz olsa bir şekilde 3. periyodun başında aldırırdı Markoishvili'ye 4. faulünü ve çok daha rahat kazanabilirdik.İçeride bir şekilde telafi edebiliyoruz da deplasmanda bunun telafisi mümkün olmuyor.Artık zorlu takımlara karşı deplasmanda kazanmak istiyorsak detayları iyi uygulamak lazım.İkinci olarak da net ribaund alır almaz direk hızlı hücum düşünmek lazım,özellikle 2. maçta oyun sete sete ne zaman kaldıysa zorlandık,deplasmanda daha da zorlanırız.İlk maçta yaptığımızdan bile daha fazla hızlı hücuma ve detayları daha iyi uygulamaya ihtiyacımız var bu tip deplasmanlarda kazanmak istiyorsak.

« Son Düzenleme: 07 Haziran 2014, 18:01:49 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Port Valdez

• Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1671 : 07 Haziran 2014, 18:45:57 »
4-0 olması bence %0 ihtimal.Çünkü bizim takım çok kırılgan maalesef.Sert bir takım değiliz.Deplasmanda gerek ambiyans, gerek hakemlerin ev sahibi takım lehine olmasıyla 2 maçtan birini bile almamızın çok zor olacağını düşünüyorum.Hakemler önümüzdeki 2 maçta bizim uzunlara çok kolay faul çalıp probleme sokacaklardır.Oğuz'un çok çok dikkat etmesi lazım.İzzet uzun süre oynayabilir çok büyük problem yaratır bu bize.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2014, 18:47:32 Gönderen: Port Valdez »

Çevrimdışı Port Valdez

• Üye
Takımda bu gergin atmosferlere en çok alışık isim koç Obradovic.Oyunculardan çok ona güveniyorum ama sahada o oynamıyor.Takımın ortaya karakter koyması, baskıdan ezilmemesi lazım.Gs bizim yönetim ve ülker sağolsun nerdeyse içerde gibi oynadı ufak tefek elektriklenmeler haricinde ama biz orada 40 dakika baskı altında oynayacağız.Uzunlarımız faul problemine çok dikkat etmeli ama tahminimce edemeyecekler çünkü hakemler de ev sahibi lehine çok kolay fauller çalacaktır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bojan'ın bu maçta 15 atması lazım..Gs özellikle boyalı alanı kullandırtmamak için içeri gömülecektir..Bunu iyi değerlendirmeliyiz...Ahhh ulan lofton gibi bir şutörümüz olacaktı duman ederdik onları...Aslında Melih de yapar bu işi...
Çizgi dışından performansımız maçın sonucunu belirler...Yine savunmada 70'in üstünde yemeyiz... 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bojan'ın bu maçta 15 atması lazım..Gs özellikle boyalı alanı kullandırtmamak için içeri gömülecektir..Bunu iyi değerlendirmeliyiz...Ahhh ulan lofton gibi bir şutörümüz olacaktı duman ederdik onları...Aslında Melih de yapar bu işi...
Çizgi dışından performansımız maçın sonucunu belirler...Yine savunmada 70'in üstünde yemeyiz... 

Bojan yine iyi savunma yapsın sıfır atsın ama biz kazanalım ben razıyım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
atmosferden bizim takım çok etkilenmez Bjelica,Mcalebb Partizan-Kızılyıldız oynamış Kleiza Pao-Oly derbisini oynadı kaptan yıllardır oynuyor. Sadece hakemler etkilenebilir benim korkum o yönde

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Yeni üye oldum,  ilk mesajımda şunu yazmak istiyorum. 4 0 olmazsa daha az sevineceğim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yeni üye oldum,  ilk mesajımda şunu yazmak istiyorum. 4 0 olmazsa daha az sevineceğim.

bizde hoşgeldin diyelim o zaman
az sevinme :)

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano

kevin rankini çok severdim şimdi kalmadı öyle amerikalı pivot.

maça gelirsek normal şartlarda bir maç oynanırsa, maçın favorisi biziz.

2. maç konusunda da uzun uzun yazmıştım, rakibin 2 ve 5 numaralı pozisyonlardan sayı bulması tamamen tesadüf.

ha keza 4 numara ve 3 numaradan da tamamen şuta bağlılar.

tek yapmamız gereken rakipten çok rebound almak.

1. maçla 2. maç arasındaki fark, şut yüzdesi gibi gözükse de, bana göre tamamen reboundları alamamış olmamızdan kaynaklanıyor.

tabi bu da bjelicanın daha çok oynaması demek, nemanja'nın 25 civarı dakika alması halinde kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
bende ilk mesajımda sayı farkı önemli olmaksızın ;KOYDUK GEÇTİK ELHAMDÜLİLLAHdiyesim var  :)