Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebony

• Ziyaretçi
Birkaç GS'li arkadaşla kritik yaptık ve hepsi bu seriyi 4-2 kazanacaklarını söylüyorlar. Ben söyleyecek laf bulamadım...:(

4-0 dememişler buna da şükür ;D ;D

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bu maçı alıp 4. maçı verelim sahamızda bitirelim.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bence supurecek kadroya ve forma sahibiz. Obra'nin deplasman stratejisi de vardir eminim. Ilk iki mac belli bir savunma stratejisi ile oynadik. Ben bu mac kadro kullanimi ve taktiksel olarak farkli seyler bekliyorum. 

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.
2.maçta 30dan fazla süre alan oyuncumuz yoktu yanlış hatırlamıyosam. Ama bu maçta uzun süreler alıcak oyuncu olucak gibi geliyo emir ve bo özellikle 30-32 dakika bekliyorum

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
zannediyrum 2009 yilinda da 2-0 ondeydik ve o seriyi kaybetmistik hem de saha avantaji rakipteyken. Bunun 4 maclik bir seri oldugunu unutmamak gerek. Hic bir zaman momentumu elden kacirmamak lazim. o acidan bu mac cok onemli hem rakibin umitlerinin kirilmasi acisindan, hem de isi riske atmamak acisindan bu mac cok onemli.  tabi ki cok zor olacak ama kazanirsak is biter yok kazanamazsak hem rakibin direncini artiracagiz hem de umitlendirecegiz. Allah yardimcimiz olsun insallah aliriz.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
zannediyrum 2009 yilinda da 2-0 ondeydik ve o seriyi kaybetmistik hem de saha avantaji rakipteyken. Bunun 4 maclik bir seri oldugunu unutmamak gerek. Hic bir zaman momentumu elden kacirmamak lazim. o acidan bu mac cok onemli hem rakibin umitlerinin kirilmasi acisindan, hem de isi riske atmamak acisindan bu mac cok onemli.  tabi ki cok zor olacak ama kazanirsak is biter yok kazanamazsak hem rakibin direncini artiracagiz hem de umitlendirecegiz. Allah yardimcimiz olsun insallah aliriz.

2009 yılında apaçık bir doping hadisesi Fenerbahçe yöneticilerinin de basiretsizliği ile ört bas edildi.

Şereflice oynanacak her maçın favorisi Fenerbahçedir
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Efesin doping kontrolüne giden her iki oyuncusunda da doping maddesine rastlanmıştı ve hocaları Ergin Atamandı Kerem Gönlüm 1 yıl maçlardan menedildi, yabancı oyuncularını da apar topar yurt dışına kaçırdılar, neden Doping Ergin dendiğinin veya doping yapsana şeklinde yapılan tezahüratların sebebi de budur. Bizim yönetimin basiretsizliği bir yana da Efesin maddi manevi etrafı tatminiyle federasyon herşeyi örtbas etti aslında Keremin bir sözü çok önemliydi '' Kim ne yediyse ben de ondan yedim, kim ne içtiyse ben de ondan içtim, kesinlikle doping yapmadım '' Yani aslında örtbaslar olmasa bütün takımın doping yaptığı ortaya çıkacaktı büyük ihtimalle. Biz önümüze bakalım bunlar doping te yapsalar takım halinde yine de bu saatten sonra o kupayı alacağız Allahın izniyle :)

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Bojan'ın sakatlığı ne durumda acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çekme varmış kasikta ama oynayacak

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Efesin doping kontrolüne giden her iki oyuncusunda da doping maddesine rastlanmıştı ve hocaları Ergin Atamandı Kerem Gönlüm 1 yıl maçlardan menedildi, yabancı oyuncularını da apar topar yurt dışına kaçırdılar, neden Doping Ergin dendiğinin veya doping yapsana şeklinde yapılan tezahüratların sebebi de budur. Bizim yönetimin basiretsizliği bir yana da Efesin maddi manevi etrafı tatminiyle federasyon herşeyi örtbas etti aslında Keremin bir sözü çok önemliydi '' Kim ne yediyse ben de ondan yedim, kim ne içtiyse ben de ondan içtim, kesinlikle doping yapmadım '' Yani aslında örtbaslar olmasa bütün takımın doping yaptığı ortaya çıkacaktı büyük ihtimalle. Biz önümüze bakalım bunlar doping te yapsalar takım halinde yine de bu saatten sonra o kupayı alacağız Allahın izniyle :)

O olayın ortaya çıkmasından hemen sonra hesabını soracağız diye bağıran Fenerbahçe yönetiminin aradan iki hafta geçtikten sonra başında Efes'in sahibi Tuncay Özilhan'ın bulunduğu Anadolu grubuyla sponsorluk anlaşması imzalaması ve adeta "paranızı aldınız; çenenizi kapayıp basın şimdi" tavrını sindirebilmesi işin en acısıydı. Zaten o anlaşma sonrası "resmi" ağızlar işin peşini bıraktı. İş, her zaman olduğu gibi taraftara kaldı. Ne yazık ki...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ölüm kalim maclari (3)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
O olayın ortaya çıkmasından hemen sonra hesabını soracağız diye bağıran Fenerbahçe yönetiminin aradan iki hafta geçtikten sonra başında Efes'in sahibi Tuncay Özilhan'ın bulunduğu Anadolu grubuyla sponsorluk anlaşması imzalaması ve adeta "paranızı aldınız; çenenizi kapayıp basın şimdi" tavrını sindirebilmesi işin en acısıydı. Zaten o anlaşma sonrası "resmi" ağızlar işin peşini bıraktı. İş, her zaman olduğu gibi taraftara kaldı. Ne yazık ki...

aynen öyle oldu malesef :(

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
1.5 handikapla onlar favori gösterilmiş.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
1.5 handikapla onlar favori gösterilmiş.

yatar :D

tahminimi yapiyorum 8 sayi farkla kazaniriz. ilk 5 dakika cok onemli.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Sıkıntılı maç ama son 5dk'ya nasıl girileceği önemli. Alırız...
Kara deryalarda bir FENERsin!