Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Hakemler niye orda cenk denilen adama da faulü çalmadı,bjelica ile karşılıklı çalınabilirdi arkadaş,neyse öteki maçı kazanırız diye ümid ediyorum,kendi evimizde kaldırırız kupayıç
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
sağlık olsun savunmada o kadar bala 3 lüğe hakemlere rağmen  yine 70-75 arasında tuttuk gibi ama uzunlardan katkısız hücumda istediğimizi bulamadık bu kadar rüzgara rağmen çapları bu kadar işte onlarda bunu bildiği için daha maç başlamadan hakemlere ayar vermeye başlıyorlar ha o hakemlerinde topunun ..... ki buna rağmen böyle maç yönetiyorlar

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
ergin ataman, gerçek bir efsane :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
bu maçı çalabilirdik ama hakemler salı günü bugünden daha iyi olmayacak
buna rağmen ben bu maçta takımdan memnunum. maç içinde kopmadık ama Bjelica ve Melih dışında işleyen olmadı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bırakın şerefsizler sevinsinler kupayı yine alacaz,ya seve seve ya da ... ben ikinciyi tercih ediyorum  8) 8)
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
En iyisini Oly yapıyor.Yollama milli takıma oyuncu falan.Oynasınlar işte doping keremle
bunun ben 3 temmuzdan beri her branş için olmasını istiyorum

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bu maçı almalıydık, rakip hiçbir şey oynamadı, son çeyrekte daha sağlam durmalıydık.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Abiler karşiyaka bugunku maçta yapilanlarin 10 da birine seyircisiz ceza aldi ama bunlara ceza verilmez herhalde ufuk sarica inşallah milat olur falan demişti. Ayrica uzunlari ilk ceyrekten yitirmeseydik alirdik maçi

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
cok kritik yerlerde cok basit top kayiplari yaptik. toplamda ne kadar oldu bilmiyorum ama bu kadar top kaybini cok ekstra isler yaparak kapatabilirdik. 3 ceyrek cok iyi dis sut sokarak oyunu dengede tutsakta son ceyrek sutlar girmemeye baslayinca is tersine dondu. saglik olsun suan icin durum 2-1 onumuzdeki maci muhakkak kazanmaliyiz ve kazanacak potansiyelimizde var oldugunu bugun gorduk. yeter ki rakibin ekstra katkisini minimuma indirelim ve top kayiplarini sinirlayalim. mac icin de her moladan cok iyi donduk ama one gectigimiz zamanlarda bir sonra ki hamleyi malesef yapamadik. biraz daha sogukkanligimizi kaybetmeden tempo yapmaliyiz. hemen diger maca odaklanmak lazim.

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Bo ve Kleiza çok çok çok kötüydüler. Zoric ilk yarıda 4'ledi. Tam sayı bilmiyorum ama 15 civarı top kaybı yaptık. Buna rağmen kazanabilirdik de. Son çeyreğe 57-57 eşitlikle girdik. Ama en kritik anda hücumda durduk.

Süpürürüz diyordum olmadı. Sağlık olsun. 4-1 bitsin taraftarımız önünde şampiyonluk gelsin bari.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Kleiza 0 çekmiş olabilir, uzunlardan yeterli katkı gelmemiş olabilir ama bugün BO playoff performansının yarısını oynasa idi maçı almıştık. Üstelik BO'nun böyle kötü oynamasının ne GS ile ne hakem ile alakası var, kötü gününe denk geldi
Yani Allah'ın izniyle seriyi 4-1 alırız
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2014, 21:04:45 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Erginin hareketleri gördünüz mü

Ergin ile ergi(e)n olmayın boşverin
Fenerbahçe

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
son çeyrekte iki tane kasti faul var
bir tanesi Bonsu'nun Kleiza'ya indirdiği balta
diğeri Ender'in Bo'nun karnına attığı yumruk
şöyle demiştik:

şereflice oynanan her maçın favorisi Fenerbahçe'dir
Bu takım bu kupayı alacak
Bu maç benim inancımı arttırdı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
15 top Kaybı
Emir ve bo Oğuz zoric ten faydalanamadik normal sonuç.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bidaha ki maçı eze eze alırız. Hiç şüphem yok