Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
zaten bunların bir oyun düzeni yokki bigün manuchar bigün arroyo birgün ercek ve cenk bide 3er 3er vs uzar gider .
bu ibişler bugünkü cenk milli takımda niye yok diye isyan ederler biz yeri gelince o cenki top diye potaya üçlük olarak atacak Bogdanoviçi eleştiriyoruz(haklı olarak)

dediğiniz gibi hergün biri çıkıyor Erceg'in bugün ekstra oynamasının sebebi biraz daha içerden olması oldu genelde dışardan şut deniyordu. Cenk zaten şut atmaktan başka bir işe yaramıyor

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Oyun kuran 1 numaranın önemi bugün yine belli oldu. Emir devreye giremediğinde kısırlaşıyor takım, şapkadan tavşan çıkarma olayları başlıyor
Fenerbahçe

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Cenk denen karaktersiz ne yaptı ben kaçırıdım bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Cenk denen karaktersiz ne yaptı ben kaçırıdım bilgisi olan var mı ?
faul sonrasi bjelica tartışırken enderle geldi arkadan bjelicayı itti

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Farkettiniz mi bilmiyorum. İsmet badem bir ara "avrupanın 2 müthiş kariyerli hocası......" dedi. Neremle gülsem bilemedim.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Şimdi bu görevi Gherardinimi yapcak yoksa o sadece transfer tarzı işlerle mi uğraşacak?

güzel soru
bilmiyorum
bilenlere soralım
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Farkettiniz mi bilmiyorum. İsmet badem bir ara "avrupanın 2 müthiş kariyerli hocası......" dedi. Neremle gülsem bilemedim.

Furkan'a da milli takımın en önemli oyuncusu dedi :)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Sayelerinde milli takım düsmanı olmaya ramak kaldı

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bundan önce fenerbaskette de defalarca yazmıştım

3 temmuzdan beri bu takım oyuncuları milli takıma neden gidiyor anlamıyorum.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Furkan'a da milli takımın en önemli oyuncusu dedi :)
yaşla orantısal olarak bunama yaşıyordur

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
faul sonrasi bjelica tartışırken enderle geldi arkadan bjelicayı itti

Cevap için teşekkürler forum yöneticilerinden ricam nasıl Ergin'den dolayı ceza almıyorsak bunun Cenk içinde uygulanması istiyorum bundan sonra

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
5.maçta bu Ergin'e maçtan önce üzerinde Cathin yazan 10.000 şeker fırlatılmalı
A.Y.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
Ahmet Özokur @ahmetozokur

Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır. Bunu fahişelikle karıştırmak da bir o kadar eski bir yanılgıdır!!!

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Böyle bir ortama göre maçı gene belli bir noktaya kadar getirdik sonunda ayakta kalabilseydik kazanabilirdik ama olmadı hakem,küfür,sahaya yabancı madde ne olursa olsun bizi arenada yenemedikleri takdirde hepsi boş..Maçta hakemlerin verdiği hatalı ve taraflı kararlara hiç girmeyeceğim zira yazı çok uzar.Sadece şunu söyleyeyim Zoric çok erken 4 faul alınca boyalı alan sıkıntıya girdi,neyse sağlık olsun halen ev sahibi avantajı bizde.
Son olarak milli takım koçu olan ama aslında bu noktayı haketmediğini özellikle bugün maç sonu yaptıklarıyla bir kez gösteren ergin için bir ara i.badem avrupanın en iyi 2 koçundan biri dedi (gülmek için ayağa kalktım) bu yorumcularla,bu rakiple ülke sporu 1 adım ileriye gidemez,seri başından bu yana hakemler tarafında "kayırılmalarına" rağmen utanmadan bir camiaya en güzel cevabı başta cuma günü vereceğiz Allahın izniyle.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Ahmet Özokur @ahmetozokur

Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır. Bunu fahişelikle karıştırmak da bir o kadar eski bir yanılgıdır!!!
bunu basının önünde bir kitapta okumuştum diye söylese ne iyi olurdu ya :)