Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374321 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
benim için lig önemli değildi gs olunca iş değişiyor. geçen maçın son çeyreğini izledim, bu maçta arkadaşlarla birlikte izledim. yani seçmedim, finalde gs olunca işler değişti :)

nasıl önemli değil lig yahu?

Fenerbahçe adı varsa, o kupada fazla kazanan olmak zorunda.

FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Katki vermek istese umurunda olur, su Baroni gibi gamsiz halleri sıktı artık. Isine saygisi yok bu adamin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rufat

Son 3 ay izlemediğin takımla ilgili yegane izlenimin Linas'ın karaktersizliği mi oldu?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Degisen seyler vardi abi. Mesela bojanda emirde kipirdama var gibi. Mucadele var gibi ama degismeyen tek sey kleiza maalesef

Bence son 3 ay izlemediğin biri için fazla iddialı bir yorum. Salı günü çıkıp da 20 sayı atarsa ne diyeceksin? Kleiza bence de daha iyisini yapabilir , yapmalı ama her transfer de başarılı olmuyor maalesef.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
Bu kadro, bu butce, bu hoca sadece ligi alalim diye burada degiller herhalde. Benim icin bu sezon fiyaskodur. Onemli olan artik avrupada basari bence

okadar küçümsemek fazla bence ligi de. Lig kupası da mühim.

Üstelik,

3 EL takımı oynuyor bu ligde.

banvit - ksk - bjk iyi takımlar

totalde 5 iyi takım mevcut -benim gözümde-

PO 'a gelene kadar dengeli gelmek lazım asıl lig zaten PO 'da başlıyor.

şampiyon olmak güzel bir olay.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
linas karaktersiz midir bilemem

lakin, daha yazın milli takımda döktüren adamın bizde bu halde olması, sadece yaşla, formla açıklanamaz bence.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
linas karaktersiz midir bilemem

lakin, daha yazın milli takımda döktüren adamın bizde bu halde olması, sadece yaşla, formla açıklanamaz bence.

milli takımları ben hiç baz almıyorum.
geçen yıl o tunuvayı boşluktan takip ettiydim...

2 yılda bir dünya ve avrupa kupası yapılıyor  çok espirisi yok.
o turnuvaya gelmeyen bir ton basketbolcu listesi vardı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Zoric faul problemine girmeyip daha fazla oynasaydı hakemlere ve top kayıplarına rağmen maçı alırdık. Bana göre serinin en kritik oyuncusu Zoric. Ne kadar oyunda kalırsa o kadar iyi...Hem koşan uzun olması hem de pick&roll'u hem hücum hem de savunma anlamında iyi oynaması bizim için çok önemli... O olmadığında hücumda tıkanıyoruz.Bugün hakemler ucuz faullerle sahada kalmasına izin vermedi. İlk yarıda aldığı 4 faulün 2'sini Euroleague'de çalmazlar. Bonsu bugün çok daha beterlerini yaptı çalmadılar.

4. maçı Zoric'in faul problemine girmediği, ribaundlarda ezilmediğimiz ve Bo'nun 10 sayı civarında katkı verdiği takdirde rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2014, 01:41:42 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ya su yerdeyken mola isteme olayini bence gereginden fazla buyutuyorsunuz. Birkac yerde daha denk geldim.  Olur, insanlik halidir.  Cok takilmamak lazim bence.

NBA alışkanlığı..Yollayım 10 sene Fransada yaşayın burada katil olursunuz dönüşte.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Yalniz ergin ataman bu sekilde konusarak kendi ayagina sikacaginin farkinda degil saniyorum. Benim bildigim baskan bu konusmalarin uzerine takimin yanina gider gerekli konusmayi yapar,takimi gazlar. Futbol takiminda ise yariyor. Ergincim baski kurmaya calisiyor ama gs doping yapsa dahi 4 mac bizi yenecek kapasiteye sahip degil. Oyuna gelmemek gerek.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Kleiza'nın kötü oyununa, performansına laf edin ama bu adam takımını çok fazla düşünen ve bunu da gösteren bir adam. İmkan olursa bir gün ne yaptığını da söylerim.

Bunun yanında; yazın milli takımda döktürdü kısmı biraz yanılgı. Orada da şut üstüne oynadı. Bitirici ve ihtiyaç dahilinde kullanılan bir adamdı. Şutları girdiği dönemlerde Kleiza bize daha az bir katkı vermedi zaten.

Benim o konuda beklediğim daha çok vurup geçen, pota civarında da topla haşır neşir olan adamdı. Olmadı. Vücudu izin vermiyor. Sakatlıkları da oyun tarzını çok etkiledi şüphesiz. Koç da riski görmüş ki 1+1 imzalamış.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sırf su gergin'in ... olusunu izlmek icin su adamlara deplasmanda koyalım bu mac...sonra evimizde gergini dove dove o maıc alırız...is 4-1 biter..
ama macta mutlaka bir ara ilk 3 periyot icinde 7-8 sayı one fırlamamız lazım..o zaman panikleyecekler ve is bitecek..basabas kaldıkca seyirci ile bir yerde tekrar one geciyorlar...
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2014, 10:00:27 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
miraç yanlış yere yazmış buraya koyalım ..

''Bir ara momentum bizdeydi, vurup geçemedik..
Bo cok kötü tercihler yaptı üstüne bojan da kritik sutları sokamadı.

uzunların sahada kalması lazım. Cok sıkıntı orası. Ribaund alamıyoruz''

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hakan abinin maç izlemediği ve benden skor istediği 2nci galatasaray maçını da kaybettik :)
maç dan 10 dakika önce arayıp '' düğümüz var koç izleyemiyeceğim müsait olursan periyot skorlarını bana sms at '' dediği anda aha dedim gitti bu maç :(
bayanlar euroelgue final maçı da aynısı olmuştu.

hele birde Bo nun dizine uzanan o iğrenç çorapları giydiğini görünce de maç skor tahminim kesinleşti :(

işin şakası 1 yana - adamlar % 200 ile oynadı İskender yazmıştı bizde aslında maça iyi başladık ama sonra Bjelica ile başlayan top kayıpları Zoriç'in  yaptığı hücum faul derken momentumu rakibe verdik.

Bo ilk çeyrek adamını geçip faul çizgisi biraz önünde bomboş iken potaya bakmayıp topu dışarı çıkınca hem hoca delirdi hemde bo orda bitti , at abi gözünü seveyim çenene kurban olayım çorabına sokayım ama at girmezse girmesin sen atmadıkta herifler daha da gömülüyor :( :(
Dİnçer dostum Bo nun Ncaa deki hocası ile sohbet etmişti ( geyik değil ciddidir bu yazdığım ) BO inanılmaz duygusal kafaya taktığı zaman takıyor demişti Dinçer bana- Mİlano maçında da bu şekilde ilk yarı sinmişti bu maçta sinmekten ziyade çok kötü tercihlerde bulundu BO % 28 ile 2 sayılık atmış dün ki adam % 60 70 lerde oynuyor. tabi maçın en kritik yerinde Cappie vari yaptığı top kaybı :( :( :(

Zoriç bu kadroda olmazsa olmaz - Oğuz da keza öyle - 5 numaralarımızdan katkı almak p n r oynamak onların orta mesafesinden yararlanmak zorundadız.
ikinci maçta da galatasarat bunu yapacak gömüldükçe gömülecek - biz basit top kaybetmeyelim yeter.

son çeyrek Bojan Arroyo 'dan toğu çaldı Ömer e verdi ama Ömer pasında elindeki topu tutamadı o hızlı hücumda sayı bulmamız lazımdı.

pg miz 5 lerimiz bu kadar kötü oynarken son 4 dakikaya kafa kafaya girdik ama orda Cenk 3lüğü sonrası geri dönemedik.
bakmayın hal böyle iken galatasaray çok kötü 3 lük atmasa maç 20 ye rahat bağlanırdı :) ama kötü takımlar 100 kere de yazacağım 1000 kere de yazacağım

ayrıca Bjelica takımımın en çok sayı atan oyuncusu olduğu zaman biz o maçı kazanamıyoruz.

Ergin için küfür etmemek çok zor cidden zor. Kemal Erdem sağolsun bizim sabrımızı ölçmek için kendisine topik açmış - cidden sabrımızı deniyor.
neyse küfür edilir yazılmaz diyecek ben yürüyorum hemde öyle böyle değil 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
1nci  [ 15 - 13]
2nci  [ 21 - 21]
3ncü [ 19 - 21]
ve son periyot.  [ 18 - 9]

çeyrek bazlı skorlar da yukarıdaki şekilde.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bu yaşca genç kardeşlerimin hataya karşı bu  denli toleranssız olması benim garibime gidiyor.

Arkadaşlar, yarın bir gün çalışmaya başlayacaksınız. Kiminiz para hesabı yapacak, kiminiz makina satacak, illaki bir iş yapacaksınız. Siz işinizde o veya bu şekilde bir hata yaparsanız, sizi tanımayan insanlar da size mi karaktersiz, işine saygısı yok vb. doğrudan kişiliğinizle alakalı yalan yanlış şeyler söylesinler?

Biz bütün denklemi x lira alıyorsa adam gibi oynasın üzerinden kuruyoruz. Ancak aldıkları paradan bağımsız bu adamlar da insan. İnsan olmanın bir psikolojisi ve fizyolojisi var. İkisi de birbiriyle doğrudan ilişkili. Kleiza alındığı zaman da sakatlığından dolayı endişeleri hepimiz yazmıştık, ama Kleiza büyük bir yetenekti. Bir risk aldık, risk olumluya dönmedi. Skor dışında Kleiza'nın oyunu ile ilgili pek çok şeyi eleştirebiliriz. Ama kitabı ortasından açarsanız, bu hesaba göre karakterli adam bulamaz hale gelirsiniz, ve en kötüsü başka bir zamanda başka bir şekilde böyle değerlendirmelere siz kendiniz maruz kalırsınız ki bizim gibi sıradan insanlar için bu perdeden gelecek eleştiriler her zaman daha ağır ve zor hazmedilir olur.

Bunun dışında zaten oyuncuya hakaret ederek eleştiri yaptığını düşünen anlayışla mücadelem(iz) daima devam edecektir. Bu lafım da maç esnasında "Kleiza tam bir bidon" yazan kardeşimedir.

Sevgi ve selamlar

Okan
A.Y.