hakan abinin maç izlemediği ve benden skor istediği 2nci galatasaray maçını da kaybettik
maç dan 10 dakika önce arayıp '' düğümüz var koç izleyemiyeceğim müsait olursan periyot skorlarını bana sms at '' dediği anda aha dedim gitti bu maç
bayanlar euroelgue final maçı da aynısı olmuştu.
hele birde Bo nun dizine uzanan o iğrenç çorapları giydiğini görünce de maç skor tahminim kesinleşti
işin şakası 1 yana - adamlar % 200 ile oynadı İskender yazmıştı bizde aslında maça iyi başladık ama sonra Bjelica ile başlayan top kayıpları Zoriç'in yaptığı hücum faul derken momentumu rakibe verdik.
Bo ilk çeyrek adamını geçip faul çizgisi biraz önünde bomboş iken potaya bakmayıp topu dışarı çıkınca hem hoca delirdi hemde bo orda bitti , at abi gözünü seveyim çenene kurban olayım çorabına sokayım ama at girmezse girmesin sen atmadıkta herifler daha da gömülüyor
Dİnçer dostum Bo nun Ncaa deki hocası ile sohbet etmişti ( geyik değil ciddidir bu yazdığım ) BO inanılmaz duygusal kafaya taktığı zaman takıyor demişti Dinçer bana- Mİlano maçında da bu şekilde ilk yarı sinmişti bu maçta sinmekten ziyade çok kötü tercihlerde bulundu BO % 28 ile 2 sayılık atmış dün ki adam % 60 70 lerde oynuyor. tabi maçın en kritik yerinde Cappie vari yaptığı top kaybı
Zoriç bu kadroda olmazsa olmaz - Oğuz da keza öyle - 5 numaralarımızdan katkı almak p n r oynamak onların orta mesafesinden yararlanmak zorundadız.
ikinci maçta da galatasarat bunu yapacak gömüldükçe gömülecek - biz basit top kaybetmeyelim yeter.
son çeyrek Bojan Arroyo 'dan toğu çaldı Ömer e verdi ama Ömer pasında elindeki topu tutamadı o hızlı hücumda sayı bulmamız lazımdı.
pg miz 5 lerimiz bu kadar kötü oynarken son 4 dakikaya kafa kafaya girdik ama orda Cenk 3lüğü sonrası geri dönemedik.
bakmayın hal böyle iken galatasaray çok kötü 3 lük atmasa maç 20 ye rahat bağlanırdı

ama kötü takımlar 100 kere de yazacağım 1000 kere de yazacağım
ayrıca Bjelica takımımın en çok sayı atan oyuncusu olduğu zaman biz o maçı kazanamıyoruz.
Ergin için küfür etmemek çok zor cidden zor. Kemal Erdem sağolsun bizim sabrımızı ölçmek için kendisine topik açmış - cidden sabrımızı deniyor.
neyse küfür edilir yazılmaz diyecek ben yürüyorum hemde öyle böyle değil