Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374321 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Arkadaşlar bu forumda Ergin Ataman da dahil herhangi bir insana küfür edilmesi yasaktır. Son kez uyarıyorum. Rica ediyorum, bizi zor durumda bırakmayın artık.

Tüm sinirinizi, hırsınızı şu foruma boşaltmayın.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
gs baskette takılıyorum yeminle gülmekten ağrılar girdi karnıma neyse umarım koç gerekeni yapar da son maçı evimizde kazanırız...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Arkadaşlar bu forumda Ergin Ataman da dahil herhangi bir insana küfür edilmesi yasaktır. Son kez uyarıyorum. Rica ediyorum, bizi zor durumda bırakmayın artık.

Tüm sinirinizi, hırsınızı şu foruma boşaltmayın.

klavye sürçmesi olmuş, Ergin Ataman insan değil, lakin böyle bir varlığa bile küfür etmeyelim ..

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
bundan önce fenerbaskette de defalarca yazmıştım

3 temmuzdan beri bu takım oyuncuları milli takıma neden gidiyor anlamıyorum.

Aynen abi. Ben ileri gidiyorum. Ergin Atamanın koç olduğu bir milli takıma saygı duymuyorum. Kurallar olmasa daha da ilerletebilirim.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Kleiza konusunda katiliyorum hücumda sayi atamayinca zaten çok az yaptiği savunmayi da yapmiyor saçma fauller yapmaya başliyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aylar sonra baştan sona kadar bir Fenerbahçe Ülker maçı seyrettim. Değişmeyen tek şey vardı, Kleizanın umursamazlığı, kötü oyunu. İnşallah seneye takımda falan kalmaz. Karakter sıfır.
ya rufat 3 aydır izlemiyorsun bu maçı özellikle mi seçtin ?

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ben bu şubeyi azıcık tanıdıysam seneye Kleiza gider başka bir takımda çılgın atar. Maçla ilgili yazamıyorum yarısını izleyemedim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ata771

• Üye
Kleiza nin oynamasi için çılgın atmasi lazim zaten yoksa hicbir sey yapmiyor özellikle deplasman maçlarında

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ben bu maçı izleyemedim ama burdan okuduklarıma göre Bo kötü oynamış acaba Bo nun kötü oyunu Teodosic haberlerinin  2.maçdan sonra epey artmasından olabilirmi acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
benim için lig önemli değildi gs olunca iş değişiyor. geçen maçın son çeyreğini izledim, bu maçta arkadaşlarla birlikte izledim. yani seçmedim, finalde gs olunca işler değişti :)
:) bir sonraki maç gidişata göre tvyi kapat :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kişisel olarak tanımadığınız insanlara karaktersiz demeyin bence..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yahu belki adam çaptan düştü..Yok..Transferi hata..O zamanda mı karaktersiz oluyor? Yapmayın..Kleiza olmadı..Gider seneyede.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1902 : 08 Haziran 2014, 22:56:17 »
İnancımızı kaybetmiyoruz halen avantaj bizde
kaldı 2....

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1903 : 08 Haziran 2014, 23:06:20 »
İnancımızı kaybetmiyoruz halen avantaj bizde
kaldı 2....
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Hangi oyuncu katkı vermek istemez?

Belki adam sakat.. Belki formsuz. Belki dizleri izin vermiyor. Bu kadar kolay mı adama karaktersiz demek? Ki konuştuğumuz adam karaktersiz filan değil.. Takımın ayakta kalması için içeride uğraşan bir adam..

Sen özel hayatında  iş hayatında başarısız olunca karaktersiz olmuyorsun işinden oluyorsun..
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2014, 23:14:10 Gönderen: Bojan B. »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.