ne bidonu okan
ben sildim yahu onu hangi arada gördün
yazdıklarına tamamen katılarak maç anında artan heyecan ile sinir ile böyle şeylerin yazılmasını ben şahsen '' normal '' karşılıyorum doğru demiyorum yanlış anlaşılmasın zaten ben fark edip hemen sildim.
mesela twitterda bana bir kardeşimiz '' cem abi teo bo yu çok istiyorum ama Bo resmen Bİtmiş ''' yazdı...
şimdi ben buna cevep vermedim verecek cevap bulamadım... Bitmiş dediğimiz adam dünkü maç harici 2 aydır bizim en iyi adamımız play off larda olsun galatasaray maçlarında olsun bizim en iyi adamımızdı... şimdi tek maç üzerinden bo bitmiş denilen noktada sohbet gitmez tıkanır.
ama deseki '' cem abi bo yu çok seviyorsun bende seviyorum ama - hem bu maç özelinde hemde bu tarz aşırı gömülen rakipler önünde şutu olmadığı için ve mental olarak biraz sindiği için sıkıntı çıkartıyor. '' o zaman sabaha kadar tartışırız.
ama Bo bitmiş diyor adam yahu nereye bitmiş nasıl bitmiş. 3 gün önce çaldığı top attığı smaç sonrası hep beraber keyiften ağzımız beyinlerime ulaşmadı mı yahu -
anlık olayları genele yayıyoruz sıkıntımız biraz da bu..
Zoriç dünkü maçta çok kötydü aslında maça çok iyi başladık adamın 5 sayısı ile bailadık ama sonra faul sıkıntısına girince elimiz kolumuz bağlandı.
hemen Zoriç huraaaaaaa...... eee bu adam 3 aydır muazzam oynuyor. nasıl olacak