Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
3. maçın bu senaryoda oynanacağı belliydi. Mağlubiyete şaşırmadım. 2. maçın bitiminde yazdığımız:

3. maçı çalabilirsek -ki çok zor, hem hakemler üstünde müthiş bir baskı kuracaklar, hem çok gergin bir tribün olacak- bence 4. maçta biter işleri... Ama 3. maçta takılırsak yine 4. maçı alma şansımız bence fazla...

Süreç şaşırtıcı değil. Panik havası da gereksiz. 4. maçı alabiliriz; en az onlar kadar alma şansımız var.

Kleiza'ya gelince... Çok mükemmel bir Karşıyaka serisi geçirdiği unutulmasın. Umarım toparlar.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2014, 11:04:27 Gönderen: Hakan Yaman »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ne bidonu okan
ben sildim yahu onu hangi arada gördün :)

yazdıklarına tamamen katılarak maç anında artan heyecan ile sinir ile böyle şeylerin yazılmasını ben şahsen '' normal '' karşılıyorum doğru demiyorum yanlış anlaşılmasın zaten ben fark edip hemen sildim.

mesela twitterda bana bir kardeşimiz '' cem abi teo bo yu çok istiyorum ama Bo resmen Bİtmiş ''' yazdı...

şimdi ben buna cevep vermedim verecek cevap bulamadım... Bitmiş dediğimiz adam dünkü maç harici 2 aydır bizim en iyi adamımız play off larda olsun galatasaray maçlarında olsun bizim en iyi adamımızdı... şimdi tek maç üzerinden bo bitmiş denilen noktada sohbet gitmez tıkanır.

ama deseki '' cem abi bo yu çok seviyorsun bende seviyorum ama - hem bu maç özelinde hemde bu tarz aşırı gömülen rakipler önünde şutu olmadığı için ve mental olarak biraz sindiği için sıkıntı çıkartıyor. '' o zaman sabaha kadar tartışırız.
ama Bo bitmiş diyor adam yahu nereye bitmiş nasıl bitmiş. 3 gün önce çaldığı top attığı smaç sonrası hep beraber keyiften ağzımız beyinlerime ulaşmadı mı yahu -
anlık olayları genele yayıyoruz sıkıntımız biraz da bu..
Zoriç dünkü maçta çok kötydü aslında maça çok iyi başladık adamın 5 sayısı ile bailadık ama sonra faul sıkıntısına girince elimiz kolumuz bağlandı.
hemen Zoriç huraaaaaaa...... eee bu adam 3 aydır muazzam oynuyor. nasıl olacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
3. maçın bu senaryoda oynanacağı belliydi. Mağlubiyete şaşırmadım. 2. maçın bitiminde yazdığımız:

Süreç şaşırtıcı değil. Panik havası da gereksiz. 4. maçı alabiliriz; en az onlar kadar alma şansımız var.

Kleiza'ya gelince... Çok mükemmel bir Karşıyaka serisi geçirdiği unutulmasın. Umarım toparlar.

Abi Allah aşkına maçı izle - sms işi ters tepiyor :)
düğün varsa gitmez - ne gerekiyorsa yap maçı izlemek için 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İçimde kazanma umudu olsa bir yolunu bulur sıvışırdım Cem. :)

(Dün gerçi yapamazdım. Bir nevi düğün sahibi sayılırdık.)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
İçimde kazanma umudu olsa bir yolunu bulur sıvışırdım Cem. :)

(Dün gerçi yapamazdım. Bir nevi düğün sahibi sayılırdık.)

Allahtan nikah memuru değilsin Hakan abi
şube çökecekmiş :)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Kleiza'nın kötü oyununa, performansına laf edin ama bu adam takımını çok fazla düşünen ve bunu da gösteren bir adam. İmkan olursa bir gün ne yaptığını da söylerim.

Bunun yanında; yazın milli takımda döktürdü kısmı biraz yanılgı. Orada da şut üstüne oynadı. Bitirici ve ihtiyaç dahilinde kullanılan bir adamdı. Şutları girdiği dönemlerde Kleiza bize daha az bir katkı vermedi zaten.

Benim o konuda beklediğim daha çok vurup geçen, pota civarında da topla haşır neşir olan adamdı. Olmadı. Vücudu izin vermiyor. Sakatlıkları da oyun tarzını çok etkiledi şüphesiz. Koç da riski görmüş ki 1+1 imzalamış.

Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1926 : 09 Haziran 2014, 11:20:57 »

Bakın aslında biz koydukça başka nerelerden duyuluyor

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kritik maç -
Kazanlım perşembe günü sahamızda Şampiyonluk maçına çıkalım...
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 01:38:39 Gönderen: Erdenay Güler »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kazanacağız.

Sıkıntı yok.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1929 : 09 Haziran 2014, 11:41:41 »
İnancını kaybedenler mi varmış? :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Kritik maç -
Kazanlım perşembe günü sahamızda Şampiyonluk maçına çıkalım...

4. maçı alma şansımız bu maçı alma şansından daha fazla... Olur da, alamadık; 5. maçta çok sert bir cevap verir ve 6. maçta Allah'ın izniyle iplerini çekeriz. Seri 7. maça kalmadan ŞAMPİYONLUK gelir.

Tabii saha dışı faktörler gerçekten görünenden çok daha beter düzeyde işliyor ve Fenerbahçe yönetimi her zaman olduğu gibi öndeyken kafasını kuma sokma metodunu seçiyor. Oysa bu 3. maç sonrası çıkıp konuşmayacaksan ne zaman konuşacaksın?

Allah mahcup etmesin; her şeye rağmen... Yönetimin acziyetine, kendi salonumuzdaki rezalet tribün ortamına, Galatasaray'ın dört bir koldan algı operasyonu yapmasına, yayıncı kuruluşun apaçık aleyhimizde olmasına, hakemlerin tamamen onlar tarafından teslim alınmasına rağmen; BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK inşallah.

ebony

• Ziyaretçi
Maçı tekrar izledim bence hakeme bağlanabilecek tek şey ilk 2 maça göre daha kolay fauller çalınmış bu durum da bizim uzunların kolay faul yapma hastalıklarından çıkmasına neden olmuş..blejica ve melih ten bu kadar ekstra katkı almışken potaaltından da sayı bulsak bence bu maçı alırmışız..

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
Ergin Ataman kendi ayağına sıktı bence . Yahu allahını seversen tamam iş anlamında üstadın-BABAN sayılacak adamın takımına karşı final serisinde 1 maç kazanarak kariyerinin en önemli başarısını elde ettin sevinmen normal ama kızdırma işte adamı. git elini sık BABACIĞIM nolur bi daha ki maç çok kızma de. gidiyorsun yumruk şov falan yapıyorsun .. Şimdi 4. maçı alacak senin sahanda.5. maç gene deplasmanda.. O yumruklar falan ''bi yere'' kaçar . Hadi 1 kişiye karşı unuttun da sen Efes'te DOPİNG yaparken A.İpekçi'de ağlamadın mı ? Bu FENERBAHÇE taraftarı seni ağlatmadı mı ?? O zaman da ABİN AYDIN ÖRS gelip seni teselli etmedi mi ? Korkundan salondan çıkamazken Aydın ÖRS' ile birlikte çıkmadın mı salondan ? Yahu ne balık hafızalısın ne çabuk unutuyorsun o günleri .. Ah Ergin Ah..

Bi de Cenk Akyol kısmı var ... Ulan sen yerlere mikrofon attığında geçen yıl Milli Takıma alınmadın diye ilk tepkiyi kim gösterdi bi hatırlasana ? Ah benim güzel kardeşim .. EFES'te bize karşı final serisi oynamış adamsın sen.Tecrüben var... Bu insanlar unutur mu sanıyorsun ? Bir de şunun farkındasındır İnşallah. Eşinin ayrılış şeklinden dolayı kızgın olanlar(ben hariç) var. Ama bir Allahın Kulu sana bi kere olsun tepki göstermedi.Bu kadar ADAM GİBİ ADAM bir taraftar grubunu neden karşına alıyorsun ? O yumruklar falan nolacak şimdi ? Cuma günü Ataşehir'e nasıl geleceksin ? Onu geçtim nasıl sahaya çıkacaksın ?

Benden Ergin Ataman ve Cenk Akyol'a tavsiye ;

Bazı bebek bezleri var.. Bütün ıslaklığı alıyor ve hiç iz belli etmiyor. Alışveriş listenizde olsun bu haftalık... Merak etmeyin Cuma akşamı zaten bu işkence bitecek ..

Sinirlerime hakim olmaya çalıştım.Başta Cem Abi ve Gürol Hocam olmak üzere hemen hemen herkes kolay kolay ağzımdan kötü söz çıkmayacağını bilir. Ama dayanamadım. Kusuruma bakmayın ..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçı tekrar izledim bence hakeme bağlanabilecek tek şey ilk 2 maça göre daha kolay fauller çalınmış bu durum da bizim uzunların kolay faul yapma hastalıklarından çıkmasına neden olmuş..blejica ve melih ten bu kadar ekstra katkı almışken potaaltından da sayı bulsak bence bu maçı alırmışız..
bonsu nun Kleiza ya yaptığı hareket Sportmenlik değilse Bjelica nın hiç değil..
ince ince değil aslında kalın kalım doğradılar.
23 serbest atış onlar 12 biz....

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bonsu nun Kleiza ya yaptığı hareket Sportmenlik değilse Bjelica nın hiç değil..
ince ince değil aslında kalın kalım doğradılar.
23 serbest atış onlar 12 biz....

Bizim 12 atışın da büyük çoğunluğu son çeyreğin sonunda geldi
A.Y.