Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
4.periyot basına kadar 4 atıs yapmıstık galiba...belki 6 dır..ama son 6 tanesi kesin mac sonunda...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
NBA alışkanlığı..Yollayım 10 sene Fransada yaşayın burada katil olursunuz dönüşte.

buna neden takılınıyor ben anlamadım NBA de her pozisyonda oyuncu da mola alamıyormu o halde neyin tartışması bu gayet doğal bir olaydı bence

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
biz hep çok efendi kalıyoruz
Maç sonunda Bjelica ya haksız kasti faul çalındı, adamlar üzerine yürüdü. Obra olay çıkmasın diye adamı kenara aldı. halbuki bırakacaksın saldıracak kuduz köpekler ki ne oldukları anlaşılsın. Şu kuyruğu dik tutacaz diye sürekli doğranıyoruz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
soyle macın basında 5'te 3 yada 6'da 4 falan 3 sayı ile baslayalım...neler olacak sonra neler...

ebony

• Ziyaretçi
Salondan izlediğim maçlarda olsun tv den dünkü maç olsun arroya atış yapmadan önce karşısındaki adamı itiyor bunu hakemler daha görebilmiş değil..

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
Salondan izlediğim maçlarda olsun tv den dünkü maç olsun arroya atış yapmadan önce karşısındaki adamı itiyor bunu hakemler daha görebilmiş değil..

Hakem seminerlerinde atış hali pozisyonlarında Arroyo'nun bu hareketi gösterilerek hücum faul olduğu söyleniyor.Ki eğitime gelen kişi de dün akşam maçı yöneten hakemlerden birisiydi.
Hep temiz bakmaya çalışıyoruz ama bundan dolayı diyorum işte kasıt bu rekabete müdahil olan 3. şahısların hepsinde var diye(hakem,spiker,taraftar)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Burada ki arkadaşlardan bir ricam var, maç esnasında hepimiz heyecanlı oluyoruz ,kızıp bağırıyoruz hatta bu siniri ailemize bile yansıtıyoruz (en azından maalesef ben de böyle oluyor ) burada yazarken sinirlerinize hakim olmayıp Fenerbahçe  forması giyen adama hakaret etmeseniz olmazmı, eleştirelim hakaret etmeyelim.
Burada hepimiz bu güzel ortam bozulmasın diye uğraşıyoruz,yoksa bende yoksa bende ağım şahım adam değilimdir ,arada öğrencilere kütretmişliğim vardır.

Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Cenk Akyol konusunda Ataşehiri bilmem de Burhan Felekte gerekli tepkiler gösterilmeli. Hatta taraftar gruplarına izah edilip toplu girişimlerde bulunmak bence en güzel olanıdır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fatih Söylemezoğlu
Murat Biricik
Fatih Arslanoğulu

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Fatih Söylemezoğlu
Murat Biricik
Fatih Arslanoğulu

Tamamdırr..Fatih i vermişler gene..Birde Murat Biricik oldumu tamam..Ev sahibini kollama komitesi hazır.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı tecessus

• Üye
5 sayı üstü 10 sayı altı farkla kazanırız
Fenerbahçe

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Yıllar izlediğimiz ve hakkında az buçuk fikir sahibi olduğumuz Obradoviç, Ergenin maç sonundaki o hareketlerinden sonra mutlaka ve mutlaka Abdi İpekçiden bir galibiyet alır diyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
içimden garip bir ses maçın yıldızı Bojan Bogdanovic olacak diyor ..

ebony

• Ziyaretçi
İç-dış dengesini sağlayalım yeter..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
içimden garip bir ses maçın yıldızı Bojan Bogdanovic olacak diyor ..

aman deme ben geçen maç Kleiza olur dedim de sonuç ortada :) :) :)