2. yardımcı hakem Z.Yılmaz daha ilk periyod Zoric'e çaldığı iki hücum faul ile kendisine salon dışında saldırıp tehdit edenlerden ne kadar çok korktuğunu gösterdi(Cuma Ü.Arena'da yine düdük çalacak) maçın rengi orada belli oldu zaten,pozisyonlar flu ama bir final maçında ardı ardına çalınabilecek düdükler değil...
Fazlası ile kırılgan bir takım olan Fenerbahçe de tribün ve hakem baskısından Kleiza,Oğuz ve Ömer'in bu durumdan oldukça fazla etkilendiğini düşünüyorum,özellikle kaptan Ömer ve takımın en tecrübelilerinden biri olan Oğuz'un paralilize olmuş halleri beni hayal kırıklığına uğrattı,Kleiza'yı eleştirmeye gerek duymuyorum,ancak saha içi liderimizin olmaması 3 kez geriye döndüğümüz maçın ellerimizden kayıp gitmesine sebeb oldu...
Umarım bu sezon olası bir şampiyonluk şubenin arabesk yönetim anlayışının üstünü örtmez ki Gherardini hamlesi Obradovic'in neden dünyanın en büyük coach'larından biri olduğunun açık bir göstergesidir bana göre..
Söylemesem olmaz, Fenerbahçe yönetiminin bayanlar finali dahil 'sana tokat atana diğer yanağını uzat' tavırlarını bırakıp anlayana anladığı dilden cevap verme zamanının geldiğinin geç olmadan fark edip icraata geçmesi gerekiyor,yoksa yarın çok geç olabilir,bir sezon içinde dayak dahil,her türlü hakareti sineye çekip üstüne iki finali bunlara hediye etmeyi belki kendileri kaldırabilir ama başta saha içinde ter döken sporcularımız olmak üzere taraftarımızın büyük bir kısmı da kaldıramaz !!!