Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373829 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
CSKA'dan daha mal bir takım varsa Efes'tir..7 sayı öndeydiler 40 saniye kala 2 sayı geri düştüler, sonra Savane attı...21 sn var top KSK'da

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
15 sn var ksk 1 sayı önde,  top efes'te
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 22:11:14 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
10 sn kala 1 sayı gerideyken hücumda üçlük kullanan takıma Efes denir...oha ya..1-1 oldu

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ksk bize ters geldiği için istemem ama kazanılan maç Efes'in bir maç yorulması demek olduğundan sonuca sevindim.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ksk bize ters geldiği için istemem ama kazanılan maç Efes'in bir maç yorulması demek olduğundan sonuca sevindim.

KSK'de kadro dar nefesleri yetmez gibi görünüyor ama Efes'ten her şey beklenir...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
KSK'de kadro dar nefesleri yetmez gibi görünüyor ama Efes'ten her şey beklenir...
Yanılmıyorsam iki sezondur Ksk karşısında galibiyetimiz yok.
Ayrıca İzmir deplasmanı sıkıntılı.
İstanbul'da alınabilecek bir mağlubiyet ikinci maçta süpürülerek kaybetmek demek(tabi seri 3 maç üzerinden oynanıyorsa).
Efes maçında yorumlardan anlayabildiğim kadarıyla oyunu soğuttular ve istediklerini aldılar.
O yüzden Ksk yerine Efes'le karşılaşmayı yeğlerim.
Sezonun son maçında iki takımda çok eksik olduğundan alınan galibiyet değerlendirilmek doğru değil ama bu sezon Efes'e karşı sanırım mağlubiyetimiz yok.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Y
Yanılmıyorsam iki sezondur Ksk karşısında galibiyetimiz yok.
Ayrıca İzmir deplasmanı sıkıntılı.
İstanbul'da alınabilecek bir mağlubiyet ikinci maçta süpürülerek kaybetmek demek(tabi seri 3 maç üzerinden oynanıyorsa).
Efes maçında yorumlardan anlayabildiğim kadarıyla oyunu soğuttular ve istediklerini aldılar.
O yüzden Ksk yerine Efes'le karşılaşmayı yeğlerim.
Sezonun son maçında iki takımda çok eksik olduğundan alınan galibiyet değerlendirilmek doğru değil ama bu sezon Efes'e karşı sanırım mağlubiyetimiz yok.
yok soğutmadılar,zaten gerek kalmadı...Planinic faktörü yetti KSK'ye...Bir de 1 sayı gerideyken bitime 4-5 saniye kala üçlük kullanan bir takıma ne denirse artık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yarı finalde 3 maç kazanmak lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #278 : 16 Mayıs 2014, 22:58:56 »
Güzel başladık Allah in izniyle sonu güzel bitecek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu sitenin editörü kim acaba çok merak ediyorum. basketfaul den alıntı ..

Uşak Sportif deplasmandaki ilk maçta gösterdiği direnci bu defa tekrarlayamadı ve ikinci çeyreğin ortalarından itibaren teslim oldu. Fenerbahçe Ülker ise ilk tur eşleşmesi açısından rahat bir seri yaşarken, özellikle savunma ciddiyeti ile maçı kopardı. Yüksek şov-up'ları iyi yapan, pas açılarını kapatan, ikili sıkıştırmalarla Uşak'ın hücum organizasyonunu bozan Fenerbahçe Ülker hücumda ise şimdilik çok üst düzeyde gözükmedi.

sadece 6 adet 3 sayılık atışa rağmen 100 sayı attı yahu bu takım ....

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Planinic kesinlikle bire bir oynamamalı son anlarda efes adına.Hoş bize karşı gelirlerse umarım yarı finalde bol bol oynayabilir :)
Resmen Malaga maçını batırmıştı dün de topu her aldığında kaybedecek gibi oynuyor bire birleri.Biraz bojan'a benziyor hatta bu konuda.
Ksk yerine de kesinlikle efes'i tercih ederim.Sanırım maç pazartesi olacak ama tatil olduğu için ksk'liler de gelecektir diye düşünüyorum.Dün alsaydı efes çok iyi olacaktı direk final yolu gözükecekti.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Uşak Sportif deplasmandaki ilk maçta gösterdiği direnci bu defa tekrarlayamadı ve ikinci çeyreğin ortalarından itibaren teslim oldu. Fenerbahçe Ülker ise ilk tur eşleşmesi açısından rahat bir seri yaşarken, özellikle savunma ciddiyeti ile maçı kopardı. Yüksek şov-up'ları iyi yapan, pas açılarını kapatan, ikili sıkıştırmalarla Uşak'ın hücum organizasyonunu bozan Fenerbahçe Ülker hücumda ise şimdilik çok üst düzeyde gözükmedi.

ağzı olan konuşuyor mu desem dilin kemiği yokmu desem bilemedim :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Mallık parayla mı?

Bu takım ligin en çok sayı atan takımı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Üst düzey ile kasıt nedir.abi cidden onu merak ediyorum
Bi izah etsinler

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Üst düzey ile kasıt nedir.abi cidden onu merak ediyorum
Bi izah etsinler

1992 Barcelona Olimpiyatları - Çakma değil, ORJİNAL DREAM TEAM. Ona nisbet kıyaslıyorlar sanırım.