Lig topiğine de yazdım. Tekrar edeyim. Bu salondan çok fazla bir şey beklememek lazım. Ligin Efes'ten sonra en kötü trübün ambiyansına sahibiz ve yine Efes'ten sonra en etkisiz seyirci profili bizde. Sebep olanlar düşünsün diyeceğim ama umurlarında olduğunu da sanmıyorum. Sıcak para giriyor nasılsa kasalara. Eğer bir kaç otobüs Karşıyaka taraftarı gelirse onların disiplinli ve organize desteği ile belki bizim salonun da bir kısmı "n'oluyoruz yahu" diye ayaklanır; deplasman trübününden gelen sesi bastırmak için birazcık gürültü çıkarır. Olan ve olabilecek olan budur. Fazlasını bekleyen hayal kırıklığı yaşar.
Diğer yandan... Bu takım hakemleri de, rakipleri de, salonumuzun ambiyansını da yenecek ve şampiyon olacak. Şimdi regular sezonda ve Türkiye Kupasında bunlara karşı hiç kazanamayışımız; üstüne geçen sene play-off'ta da elenmiş olmamız vs çok tedirgin edici bir tablo çıkarıyor. Ama ben rahat olunması gerektiğine inanıyorum. Geçen yıl farklı bir ortam vardı. Bu sezona gelince... Takım artık şu an play-off'lara odaklanmış durumda. Dün verdiğim bir örnek vardı: Bu sezon Brooklyn Nets normal sezonda Miami'yi süpürdü, dört maçın tamamını kazandı. Play-off'larda ise sadece tek maç alabildi ve 4-1 kaybetti. Karşıyaka'da aynı olur.