Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İlk maç çok önemli..Saatin geç olması avantaj...Ne olursa olsun hemde..

En azından iş çıkışı vs vs demesin..Gidin maça 6000 kişi olsa o gün yeter..Cumartesi kalabalık olur..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Lig topiğine de yazdım. Tekrar edeyim. Bu salondan çok fazla bir şey beklememek lazım. Ligin Efes'ten sonra en kötü trübün ambiyansına sahibiz ve yine Efes'ten sonra en etkisiz seyirci profili bizde. Sebep olanlar düşünsün diyeceğim ama umurlarında olduğunu da sanmıyorum. Sıcak para giriyor nasılsa kasalara. Eğer bir kaç otobüs Karşıyaka taraftarı gelirse onların disiplinli ve organize desteği ile belki bizim salonun da bir kısmı "n'oluyoruz yahu" diye ayaklanır; deplasman trübününden gelen sesi bastırmak için birazcık gürültü çıkarır. Olan ve olabilecek olan budur. Fazlasını bekleyen hayal kırıklığı yaşar.

Diğer yandan... Bu takım hakemleri de, rakipleri de, salonumuzun ambiyansını da yenecek ve şampiyon olacak. Şimdi regular sezonda ve Türkiye Kupasında bunlara karşı hiç kazanamayışımız; üstüne geçen sene play-off'ta da elenmiş olmamız vs çok tedirgin edici bir tablo çıkarıyor. Ama ben rahat olunması gerektiğine inanıyorum. Geçen yıl farklı bir ortam vardı. Bu sezona gelince... Takım artık şu an play-off'lara odaklanmış durumda. Dün verdiğim bir örnek vardı: Bu sezon Brooklyn Nets normal sezonda Miami'yi süpürdü, dört maçın tamamını kazandı. Play-off'larda ise sadece tek maç alabildi ve 4-1 kaybetti. Karşıyaka'da aynı olur.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Kilit maç ilk maç.
İlk maçı kazanırsak yani Ksk'ya karşı galip gelememe eşiğini atlayabilirsek(ki 35 ay sonra ilk galibiyet için çıktığımız Uşak maçında olduğu gibi stresli olacağımız,rakibinde bizim aksimize rahat olacağı kesin) seriyi umduğumuzdan bile kolay bitirebiliriz.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
...seriyi umduğumuzdan bile kolay bitirebiliriz.

Ben şahsen 3-0 bekliyorum ama belki deplasmanda hır gür + Mehmet Keseratar veya türevleri faktörüyle (senelerdir dürüst bildiğim bir hakemdi ne yazık ki) belki bir maç veririz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Hakan abi

Bizimkiler stresten arınıp, tam konsantrasyonla sahada olduktan sonra; hakem, deplasmandaki agresif seyirci önemli etkenler olsa bile maç vermeyiz.
...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #305 : 20 Mayıs 2014, 21:32:24 »
GS-BJK macinda fark 15'lerden 7'ye indi ama kadro kalitesi ve derinligi olarak cok buyuk fark var. Malum Galatasaray'in elenmesi mutlu eder ama Banvit BJK'yi parcalar boyle oynarlarsa.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
KSK yi sezonun en önemli maclarinda yenecegiz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kleizanın 15 sayılar atıp Zoriçin 15 sayılar atıp..Bo nunda Ksk savunmasını Allak bullak edeceğinden şüphem yok..Bojan da zaten çift hane olursa çok rahat 2-0 olur seri
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
3-1 alırız ..

Çevrimdışı exex

• Üye
Bu seriden tek beklentim Ufuk Sarıca ile ilgili.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bu seriden tek beklentim Ufuk Sarıca ile ilgili.

Nasıl bir beklenti hocam bu?

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ahmet Özokur ‏@ahmetozokur  4m
Fenerbahçe Ülker'in yarın oynayacağı yarı final maçı gelirleri, Soma'daki çocuklarımızın eğitim havuzuna bağışlanacak pic.twitter.com/Ul3EWL51U7

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kleizanın 15 sayılar atıp Zoriçin 15 sayılar atıp..Bo nunda Ksk savunmasını Allak bullak edeceğinden şüphem yok..Bojan da zaten çift hane olursa çok rahat 2-0 olur seri

3 te bitiyor galiba bu seri

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
3 te bitiyor galiba bu seri

Evet 3 te bitiyor, ilk iki maç 22 ve 24 mayısda Ataşehir'de 3. maç 27 Mayıs da İzmir'de, seri uzarsa 4. maç 29 mayıs'da İzmir'de, 5. maç oynanırsa 1 Haziran'da Ataşehir'de.

ben 3-1 alırız diyorum.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2014, 10:41:50 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
2+3+4=9 galibiyet alan şampiyon. Şampiyonluk topiğine de yazdık. İkisi gitti, kaldı 7. Geri sayım başlasın.