Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
son 24 saate dair naçizane fikrim :

- GS'nin attığı/atacağı adımların nihai hedefleri bellidir

- GS yürüttüğü tüm lobi/pr çalışmalarında 3 Temmuz sürecinde güçlendirilen medya şebekesini kullanarak atacağı her adım için kendince bir gerekçe uydurma (çoğu kendi taraftarını bile tatmin etmiyor olsa da) yetisine sahiptir

- Bu süreçte kararlarında yaşayacakları tüm geri dönüş/değişiklikler sonuç alamamanın yarattığı geçici taktik manevralardır

- Bu taktik manevralar üzerine kafa yormak, mantıksızlığı/tutarsızlığı üzerine tartışarak gerilmek bize birşey kazandırmaz, aksine motivasyonumuzu ve dikkatimizi azaltır

- Taraftar olarak bu maçın %99 oynanacağı varsayımıyla saha içi tahrik ve oyunlara gelmeme yönünde somut öneriler getirmek ve bilgilendirme yapmak kanımca daha değerli

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Obra reis ciksa "Bak ergincim senin fare yakalamışlığın kadar benim kedi öpmüşlüğüm var.Yok algı operasyonuymuş yok can güvenliğiymiş yemezler böyle şeyleri.İki dk adam ol yoksa Mahmut Uslunun söylediği şeyi ben faaliyete geçiririm"dese fena olmaz aslında

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Bizim yönetim susmak yerine derhal açıklama yapmak zorundadır.Cemal nalga olayını bunların gözüne sokarak türk sporuna zarar verenlerden arınması için gs camiasını hedef göstermelidir.

Yav çıkmazlarsa çıkmasınlar.Kural aynen net:Çıkmazsan hükmen 20-0 mağlup olursun.O kadar delikanlı isen bayan basketteki cumhurbaşkanlığı kupasına,futboldaki süper kupaya ve spor branşlarındaki fenerbahçe ile hiçbir müsabakaya çıkmazsın.Çıkmazlarsa tarih sayfalarındaki yerini alıp tüm branşlarda küme düşersin.Bırakın yollarından aynen devam etsinler.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Beyler, Star TV'den aradilar.  Benden de aciklama yapmami istediler.  Sanirim bir ben kalmistim aciklama yapmayan; onu da cok sukur aradan cikariyoruz birazdan.  Istek olarak soylememi istediginiz bir sey varsa yazin.

Galatasaray hedef tahtasına TBF'yi oturtuyor ama olayların fitili İpekçi'de oynanan 4.maç sonunda olanlardır, skorboard'a hakaret içerikli yazı yazılması, Ergin'in sürekli provoke edici açıklamalarda bulunmasıdır. Öncesinde bayan finalinde yöneticisi yumruklanmasına rağmen hoşgörüyü elden bırakmamış, Galatasaray yöneticilerini locada ağırlamışlardı. Milli takım antrenörü sıfatıyla Ergin Ataman'ın daha kısa süre önce 3 maç oynadıkları Ülker Arena'da kimsenin burnu bile kanamamış olmasına rağmen can güvenliğimiz yok açıklaması büyük bir talihsizliktir. Bunları hatırlatırsan iyi olur :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
arkadaşlar bütün bu tiyatronun altında Harun Erdenay yerine Lütfü'yü de seçtirme polimi olabilir
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
gerilimi gerekirse son saatlere kadar sürdürüp paşa paşa o sahaya çıkacaklar, dolayısıyla şu anda medyaya sürülen pazarlık/lobi bilgileri de büyük oranda :

- sonucun istedikleri gibi olmayacağını bilseler bile saha içi şartları azami oranda hem taraftar hem de hakemler için germeye yöneliktir

- gerilimin artması, maçın temposunun düşmesi veya sık sık kesintiye uğramasının kendileri için bu maçı kazanmanın tek yolu olduğunu biliyorlar

- yenilgiyi fark ettiklerinde gerekirse en ufak olayı bahane ederek sahadan çekilme hilesine başvurmalarına da herkesin hazır olması lazım

- böyle bir durumda hakemleri de maçı tehir etme yönünde karar almaya zorlayacaklardır

- 48 saat sürdürdükleri bu yaygaranın kaybetseler bile birden çok faydası olacaktır:

- savaşarak kaybetme psikolojisi ile camia avutulacak

- 5. maç sonrası başlatılan sponsor karşıtı eylemler için bir süre daha gaz verebilecekler

- 12 mayıs 2012'de M. Ali Birand vb üzerinden yürüttükleri psikolojik savaşa benzer FB - şiddet temalı yayınlarla FB'nin yeniden yargılama hamlesini bloke etmek vb...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Çevrimdışı akarship

• Üye
Beyler ben hiçbir şey anlamadım birisi izah edebilir mi? Gergin yayına çıktı yönetim kurulu varken bize söz söylemek düşmez diyor. Yönetim de geri adım atmayacağız, maça çıkmayacağız diye açıklama yapıyor. Adamlar 2 kere açıklama yaptı, bunun üzerine maça çıkarlar mı sizce ?

sen çıkmazlar mı zannettin hala da öyle mi inanıyorsun. s... s... çıkacaklar diğer hususu g.t leri yemez :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
İki defa Turgay Demirel federasyonu tarafından düşmekten kurtulan bir takım... Ligden düştüler; sanırım 2005 ya da senesiydi; apar topar kural değişikliği ile takım sayısı 14'den 16'ya çekildi ve ligde kalmaları sağlandı.

"Cemal Nalga - Tufan Ersöz" sahtekarlığında apaçık diskalifiyeleri gerekirken yine sembolik bir cezayla lige tutulmalarını sağlayan Demirel federasyonudur.

Ağlıyorlar. Her zaman olduğu gibi... Melis ağlıyor. Meşhur karikatür. Bilmeyen var mı? Paylaşmıyayım ulu orta. :D

Ben bilmiyorum Hakan özelden yolla istersen :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
arkadaşlar bütün bu tiyatronun altında Harun Erdenay yerine Lütfü'yü de seçtirme polimi olabilir

Hakkaten yahu biz neden Harunu seçtirmek için şimdiden kulis faaliyetlerine başlamıyoruz :)

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Harun Erdenay ı destekliyoruz zaten .
efes biz banvit ksk beşiktaş hepsi destekliyor.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
twitter'da şunu gördüm bazı şeyleri özetliyor aslında, salondayken lütfen bunu hatırlayın :

GS, ölümüne girdiği 3 Temmuz anaforunda ya Fenerbahçe'yi boğacak ya kendini, yüzyıllık hafızasını bile boşverip şuursuzca saldırması bundan. https://twitter.com/emir_zen/statuses/479258103301816320

biz aklıllı adım attıkça onlar kendi sonlarına daha da yaklaşacak; bu yüzden "bireysellik ve öfke" değil "akıl ve dayanışma"

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
son 24 saate dair naçizane fikrim :

- GS'nin attığı/atacağı adımların nihai hedefleri bellidir

- GS yürüttüğü tüm lobi/pr çalışmalarında 3 Temmuz sürecinde güçlendirilen medya şebekesini kullanarak atacağı her adım için kendince bir gerekçe uydurma (çoğu kendi taraftarını bile tatmin etmiyor olsa da) yetisine sahiptir

- Bu süreçte kararlarında yaşayacakları tüm geri dönüş/değişiklikler sonuç alamamanın yarattığı geçici taktik manevralardır

- Bu taktik manevralar üzerine kafa yormak, mantıksızlığı/tutarsızlığı üzerine tartışarak gerilmek bize birşey kazandırmaz, aksine motivasyonumuzu ve dikkatimizi azaltır

- Taraftar olarak bu maçın %99 oynanacağı varsayımıyla saha içi tahrik ve oyunlara gelmeme yönünde somut öneriler getirmek ve bilgilendirme yapmak kanımca daha değerli

İmza.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
bütün şu hengamede o ahlak ve karakter yoksunu iblis simalı kumpascı konuşmuyorsa ben bundan şüphelenirim
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.