Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388884 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yılmaz abi sigortaları yaktı beyler geçmiş olsun :) :(

abi 6 gibi 7 gibi açıklama yapar diyorum işte . o yüzden geri sayım yapıyorum ..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
yılmaz abi sigortaları yaktı beyler geçmiş olsun :) :(

abi 6 gibi 7 gibi açıklama yapar diyorum işte . o yüzden geri sayım yapıyorum ..

haa anladım gs acıklama yapar diyorusun gelmek icin... :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
yılmaz abi zaten sürecin başından itibaren en gerilen isim oldu. şampiyonluğa en çok o sevinecek :))))
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
yılmaz abi zaten sürecin başından itibaren en gerilen isim oldu. şampiyonluğa en çok o sevinecek :))))

gerildim tabii...su dallamalar demeselerdi maca cıkmaycagız diye geliyordum bugun maca..ıcıne ettiler programın...kaldık burda...
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 15:30:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Trabzon dan galatasaray a son salise çağrısı: Siz çıkmıyorsanız biz çıkalım, hem o kupa bizim hakkımız

Tapatalk

Çevrimdışı Demir

• Üye
  • Yer: Ankara
Trabzon dan galatasaray a son salise çağrısı: Siz çıkmıyorsanız biz çıkalım, hem o kupa bizim hakkımız

Tapatalk

:D
Fenerbahçe hafta sonu eğlencesi değil, hayat felsefesidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Tamamdır...

5 ADET Toma nın salon için yollandığını iddaa edenler var...Tamam..12 MAYIS come on..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
son dakika bilgisi;

maça çıkmıyorlarmış. 1 saat sonrada otelden ayrılacaklarmış.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Ergin Ataman: "Kampı dağıtıyoruz, oyuncuları toplayıp teşekkür edeceğim"

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
murat özyer ergin ataman necati demirkol hepsi takımla birlikteymiş. kararlarında bir değişiklik yokmuş.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3535 : 19 Haziran 2014, 16:02:44 »
2013-2014 sezonu şampiyonu FENERBAHÇE

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
bence halen daha çıkacaklar
tamamen bizi dağıtmak için bu tiyatro
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Valla adamlarin isteklerinin haksizligi ve absurtlugu bir yana, cikmayacagiz dediler ve buyuk bir ihtimalle de cikmiyorlar.  Ya arkasinda ciddi bir kuculme hesabi var ya da ciddi bicimde magdur psikolojisine girmisler. 

küçülme var abi finansal fairplay yüzünden zor durumdalar birde Mancini tazminat alarak gitse harika olacaktı ama olmadı

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
kampi dagitiyorlarmis. yani cikmayacaklari kesinlesti gibi boylelikle bizim sampiyonlugumuz kesinlesti :). 3-5 sene sonra bu zamanlara bakip lan bu adamlara niye maca cikmamisti diye galatasaraylilarin da soracagina eminim. bir demiroren paf taakimla cikacagiz falan demisti sebebini hatirlayan var mi? bundan sonra dilimizden kurtulamazlar ve el icin A lisansini da biraz zor gorurler.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Adamları bir konuda takdir ediyorum sebebi de adamlar kurnaz bizim gibi değiller bayan baskette Mahmut Uslu'ya yumruk attılar , bize şeref trübünden yer vermediler , lehlerine her türlü hakem hatalarını aldılar yetmedi her deplasman maçımızda bize bol bol küfür edip anonslar aldılar sahaya atılanları demiyorum bile ama adamlar ayak oyunları yapıp maça çıkmıyoruz diye ağlayarak bir anda haklıymış havasına girdiler en azından medyadan öyle göstermeye çalışıyorlar biz bu tür ayak oyunlarını beceremiyoruz üstüne gereken aynı sertlikte cevap veremiyoruz gidip loca ayarlıyoruz bunlar aynı siyasete girmek istemiyorum ama bir parti gibi adı lazım değil hep mağduruz demeyi iyi biliyorlar doğruya doğru şimdi.