Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388858 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3540 : 19 Haziran 2014, 16:09:20 »
Hayırlı olsun diyelim artık. Kritik seneyi şampiyonlukla kapadık bundan sonra dominasyon başlayacaktır.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Adamları bir konuda takdir ediyorum sebebi de adamlar kurnaz bizim gibi değiller bayan baskette Mahmut Uslu'ya yumruk attılar , bize şeref trübünden yer vermediler , lehlerine her türlü hakem hatalarını aldılar yetmedi her deplasman maçımızda bize bol bol küfür edip anonslar aldılar sahaya atılanları demiyorum bile ama adamlar ayak oyunları yapıp maça çıkmıyoruz diye ağlayarak bir anda haklıymış havasına girdiler en azından medyadan öyle göstermeye çalışıyorlar biz bu tür ayak oyunlarını beceremiyoruz üstüne gereken aynı sertlikte cevap veremiyoruz gidip loca ayarlıyoruz bunlar aynı siyasete girmek istemiyorum ama bir parti gibi adı lazım değil hep mağduruz demeyi iyi biliyorlar doğruya doğru şimdi.
İyiki de biz böyleyiz ama erkek adam böyle olur. Kazanmakta şereftir kaybetmek te önemli olan ise başı dik durmaktır. Biz futbolda iki kez son hafta şampiyonluk verdik,3 temmuz denilen Allahın belası bir süreç yaşadık ama yıkılmadık yılmadık onlar gibi de sızlanmadık. Yumruk yedik ama kalkıp mücadele ettik nakavt olmadık başaramadılar.Biz şimdi yine ayaktayız,yine başımız dik ve ne mutlu bana ki FENERBAHÇELİYİM bunu da gururlanak söylüyorum...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
saat 21:20 gösterene kadar beklememiz mi lazım resmi olarak ilan edilmesi için ?
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 16:13:53 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: ANKET: Galatasaray Maça Neden Çıkmak İstemiyor?
« Yanıtla #3543 : 19 Haziran 2014, 16:16:39 »
hayatımda gördüğüm en güzel anket buydu emeği geçenleri tebrik ediyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ben halen bu adamlara güvenmiyorum .. gözlerim ile sahada görmeden ve sizlerden de aynı şeyleri gördüğümüze dair onay almadan kesinlikle inanmam ve sevinmem..

o yüzden beklemeye devam...

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
Adamları bir konuda takdir ediyorum sebebi de adamlar kurnaz bizim gibi değiller bayan baskette Mahmut Uslu'ya yumruk attılar , bize şeref trübünden yer vermediler , lehlerine her türlü hakem hatalarını aldılar yetmedi her deplasman maçımızda bize bol bol küfür edip anonslar aldılar sahaya atılanları demiyorum bile ama adamlar ayak oyunları yapıp maça çıkmıyoruz diye ağlayarak bir anda haklıymış havasına girdiler en azından medyadan öyle göstermeye çalışıyorlar biz bu tür ayak oyunlarını beceremiyoruz üstüne gereken aynı sertlikte cevap veremiyoruz gidip loca ayarlıyoruz bunlar aynı siyasete girmek istemiyorum ama bir parti gibi adı lazım değil hep mağduruz demeyi iyi biliyorlar doğruya doğru şimdi.

merak etmeyin böyle büyük bir aptallığı yapıyorlarsa ardında mutlaka üstesinden gelemedikleri iç sorunlar vardır ve bunlar kısa sürede ortaya çıkacak ve iç kavgaları (muhtemelen) daha da büyüyecektir.

ünal aysal son büyük manevrasını yapıyor belki de , ama önümüzdeki 1 ay FB'nin de gözünü açık tutması rehavete kapılmaması lazım.

yani bu mağduriyet tiyatrolarını bu kez satamayacaklar; birkaç ay sabredelim.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
SAmpiyoooOON :D

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Ben ne olur ne olmaz salondaki yerimi alicam. Belli olmaz bu dansozlerin isi

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dikkat ettinizmi haberi yayınlayan başka basın grubu yok..Edebiliriz yapabiliriz gibi bir haberi kesin gibi yayınladılar..Trollediler.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben halen bu adamlara güvenmiyorum .. gözlerim ile sahada görmeden ve sizlerden de aynı şeyleri gördüğümüze dair onay almadan kesinlikle inanmam ve sevinmem..

o yüzden beklemeye devam...

münferit gelecek gs li basketciler arenaya..ellerinde birbirlerini kolay bulmak için kirmizi gül olacak saat 19.00 civari..talimat vermistir ergin..truva misali..

bende boyle birsey bekliyorum...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Maca cikmama karari Galatasaray'in gelecek sezon icin Euroleague kapisini kapatiyor. Ligden dusme karari gelirse A Lisansi da kurtarmiyor. Bu sebepten dolayı dönebilir gibi geliyor bana

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ama ne salonmus be..ezeli rakibin sampiyonluk macına korkudan gelemiyor..
avrupalılar vaay anam diyecek..ultras falan..ıyı nam salacak bizim arena..siz daha begenmeyin :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bunların mallıklarını her gördüğümde "iyi ki çocukluğumda yanılıp şaşırıp Galatasaray'lı olmamışım" diye Allah'ıma şükrediyorum.

Fakat şu fasit dairenin içinden çıkamadım: Mal oldukları için mi Galatasaray'lı oluyorlar; Galatasaray'lı olduktan sonra mı mallaşıyorlar?

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Valla sevgili kardesim.  Bu hususta sana katilmayacagim.  Bu gibi hususlarda Fenerbahceli, Galatasarayli, Besiktasli vs.li bir durus olduguna inanmiyorum.  Belli raddelere kadar bizim daha iyi oldugumuzu soyleyebiliriz ama genel itibari ile bu stratejik bir oyun.  Asilmamasi gereken sinirli bir cerceve disinda ici ve disiyla, kazanilmasi gereken bir yaris.  Yeri geldiginde biz de ayni kirli taktikleri kullaniyoruz ve kullanmaliyiz da.  Mesela aklima gelen ilk ornek; basin aciklamasi ile biz de hakemler uzerinde baski kurmak istiyoruz ve bunu da yer yer yapiyoruz.  Halkbank macindaki hakem hatalari ile biz de Federasyon'a gozdagi verdik gibi. 

Abi gerçekten onlara salonda abarttıkları kadar şeyler yapsak eyvallah ama bunların maça çıkmamasını gerektirecek veya canlarından korkmalarını gerektirecek kadar ne yaptık?bir kulüp kendini bu kadar küçük düşürmez.Ben gsli olsam valla utanırım,sonucta abdı ıpekcıde bıze yapılanları herkes gördü.
hakemlerinden tut,seyırcilerine kadar yapılmayan kalmadı.Biz hakkımız olan şeyi savunarak açıklama yaptık ki gereken de oydu zaten.Ama bunların yaptıgı herkesi kandırmadır(kendi taraftarını,sporcularını,tbfyi ve bizi)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN

Bende öyle.

Bir laf varya,  ''şeytani olma, rahmani ol'' diye..

Biz bu güne kadar hep bizans oyunları gördüğümüz için  saat 21:20 den önce inanmam..
FENERBAHÇE