Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373827 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu arada bugün bu işlerden anlayan biri ile konuştum...ULEB'in kıstasında maçlara çıkıp çıkmamasıyla ilgili bir şey yok dediler...Ama GS'nin bu tavrı onları negatif etkiliyebilir yorumunu da yaptılar

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Şimdiki beklentim önümüzdeki sezon beko basketbol liginde olma şartı koycaklar. Bütün maçlar ipekçide olsun diye federasyona başvurmalarını bekliyorum :)

Bu arada biletler atılmasın diye bir açıklama oldu mu? Kupa alma töreni için tekrar bir organizasyon olucak sanırım..

Mahmut Uslu maç sonrası konuşmasına "biletleri saklayın seneye kutlama yapacağız" dedi

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Dünkü maçta gs nin kadrosu şu şekilde oluştu : Tom ve arkadaşları ,Garfield, Sylvester, Şerafettin , Boncuk, Tekir ve Mırnav.

Bu kadro ile dün bizden şampiyonluğu alan gs ve taraftarı şampiyonluk kutlaması yapacakmış ( bunda ciddiyim )
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Şimdi her şey artık federasyonun elinde...GS'yi 3. mahalli kümeye kadar düşürebilirler, ya da sadece bu maçtan puan vermezler...
Ancak ceza vermeden bu dosyayı kapatırlarsa, gelecek sezonlarda herkese bu hakkı verirler ki işin önünü alamazlar...
Avrupa Ligi'ne gelince;o da yukarda yazdığım ilk cümle ile bağlantılı... Eğer federasyon, GS türkiye liginin ikincisidir derse Avrupa Ligi'ne giderler, kitaba göre bunda bir engel yok, kabi EL yönetimi itiraz etmezse... Artık her şey federasyonun elinde

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben olsam 6. ilan ederim...eurochallenge'a gitsinler...

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3785 : 20 Haziran 2014, 14:37:57 »
Ergin degerler şampiyonluktan onemli dedi ya
Tas olsa catlar, nehir olsa taşar, gök olsa yarılır
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3786 : 20 Haziran 2014, 15:32:37 »
Kemal ERdem Kardeşime saygıyla....

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı hat1979

• Üye
merhaba  istanbulda olup ülker arenada serinin maçlarına gitmiş birileri varsa ekşi sözlükde yer alan bizim sahamızda yapılan olaylarla ilgili iddiaların doğruluğunu söyleyebilirmi..bilmek isterim..

Çevrimdışı hat1979

• Üye

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
111 sayfa var hocam
neyi soruyorsunuz?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Turgay Demirel şu anda NtvSpor'da canlı yayında röportaj veriyor.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Turgay Demirel : Hakemlere gösterilen tepkiler çalınan minareye kılıf uydurma..

Çevrimdışı cembut

• Üye
Mahmut Uslu maç sonrası konuşmasına "biletleri saklayın seneye kutlama yapacağız" dedi

Çok görkemli bir kutlama olmalı kupa töreni.. Ben salonda net anlayamadım Mahmut Uslunun konusmalarını.. 17 Aralığı falan burda okudum..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Turgay bildiğin Galatasaray'a yavşıyor. "Ligden düşürmek ve Avrupa'ya göndermemek gibi bir durum yok" dedi.

Fenerbahçe yönetimi bu adamın yakasına yapışmaz ve bu işin takipçisi olmaz ise yazıklar olsun!

Yaptıkları yanlarına mı kalacak?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Turgay bildiğin Galatasaray'a yavşıyor. "Ligden düşürmek ve Avrupa'ya göndermemek gibi bir durum yok" dedi.

Fenerbahçe yönetimi bu adamın yakasına yapışmaz ve bu işin takipçisi olmaz ise yazıklar olsun!

Yaptıkları yanlarına mı kalacak?

tipik TD yavşaklığı
denilecek olan belli: Bu federasyonun disiplin kurulları ve yönetmelikleri yok mu? Kurul, yönetmeliğin gerektirdiği kararı alacaktır

A.Y.