Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373742 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: ANKET: Galatasaray Maça Neden Çıkmak İstemiyor?
« Yanıtla #3810 : 21 Haziran 2014, 12:02:33 »
Ben E şıkkını işaret ettim :)
Vallaha ne yalan söyleyim çok sevindim.
Çok stressli geçti final serisi.bende çok yorgundum 40 dakika daha cekemezdim
O yüzden stressiz rahat bir.final.maci oldu
Iyi ku çıkmadılar
Beter olsunlar 8)
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 12:03:25 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3811 : 21 Haziran 2014, 12:49:31 »
bir yerde yazıyordu turgay demirel iki şart koşmuşlar hakem değişmesi ve maçın seyircisiz oynanması diye. kurallara göre, sadece kurallara göre değil akıl, mantık ve vicdanen böyle birşey zaten mümkün değildi. en büyük amaçları provakasyon, kulubumuzun kamuoyunda zayıflatılması ve bundan kendileri adına fayda sağlamak. sen bu şartları öne sür sonra maça çıkmayacağını açıklamandan üç dört gün sonra etik spor diye açıklama yap. yiyorsa 3 temmuz bugune kadar ne kadar zaman geçti aynısını futbolda yapsaydın ya aysal

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3812 : 21 Haziran 2014, 13:31:11 »
TBL'de son 8 sezonda 11. haftalar itibariyle en çok mağlubiyeti(4) bu sezon almıştık ama toparlamasını bildik ve şampiyonluğa uzandık.

Bu sezon en çok heyecan ve sevinç yaşadığım 2 maç 64-62'lik Cumhurbaşkanlığı ve 74-73'lük final serisi maçı oldu.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3813 : 21 Haziran 2014, 13:35:32 »
bir yerde yazıyordu turgay demirel iki şart koşmuşlar hakem değişmesi ve maçın seyircisiz oynanması diye. kurallara göre, sadece kurallara göre değil akıl, mantık ve vicdanen böyle birşey zaten mümkün değildi. en büyük amaçları provakasyon, kulubumuzun kamuoyunda zayıflatılması ve bundan kendileri adına fayda sağlamak. sen bu şartları öne sür sonra maça çıkmayacağını açıklamandan üç dört gün sonra etik spor diye açıklama yap. yiyorsa 3 temmuz bugune kadar ne kadar zaman geçti aynısını futbolda yapsaydın ya aysal
turgay demirel zaten bunu ntvsporda kendisi ile yapılan röportajda söyledi.hatta aysalın ikisinden birisine bile razı olabiliriz demiş ama 1 saat sonra telefon edip eğer geri adım atarsa kendisini istifa edecek duruma getireceğini söyleyip tekrar vazgeçmiş.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #3814 : 21 Haziran 2014, 14:19:01 »
bi de şu var. fatih terim gönderip mancini gibi hem ünlü çok maliyetli bir hoca getirmek 28 m euro devre arası transfer harcayıp yine şampiyon olamamak, lucescu getirmeye çalışıp onda da başarısız olmak ki gelseydi başarısızlığın üstü bi nebze kapanırdı. mali olarak kötü olmaları bir sermaye artışı isteği daha vardı bunların bu sefer kabul edilmedi

yani gündem değiştirmek kısacası

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
« Yanıtla #3815 : 21 Haziran 2014, 14:48:08 »
Fenerbahçeli basketbolcuların önce ki gün yaptıkları kutlamaya Galatasaraylı Ersin Dağlı, Mensah Bonsu ve Malik Hairston'da katıldı.

Doğruysa bu adamlar niye gelmiş oraya?

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3816 : 21 Haziran 2014, 16:40:00 »
Çıkardığımız şampiyonluk tişörtünü nasıl buldunuz? Bence asalet 3,5 yazması hiç hoş olmamış bu tişörtü taraftar grupları çıkarsa anlarımda fenerium çıkarınca çok abes kaçmış bence böyle büyük bir camiayı bu kadar sokak jargonuna, düşük seviyeli esprilere indirmemeliler bence 3,5 attıkları doğru  :D ama bunun tişörte yazılması saçma geldi bana siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #3817 : 21 Haziran 2014, 19:04:32 »
büyük bir camiayı bu kadar sokak jargonuna, düşük seviyeli esprilere indirmemeliler bence

Bu görüşünüze katılıyorum. Günümüz yöneticiliğinin en büyük sıkıntılarının başında geliyor bence.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #3818 : 21 Haziran 2014, 19:35:15 »
Ünal aysal yeniden yargılama çıkabilecek bu ortamda gs tv ye çıkıp başkana şike hükümlüsü diyebiliyorsa kimse kusura bakmasın o tişörte 3,5 da yazacaksın,kalleş de yazacaksın gerekirse daha ağır ifadeler de kullanacaksın.Bunları yerin dibine sokup sokup çıkaracaksın.Karşındaki rakip her türlü pisliğe alet olabilecek bir karaktere sahipse aynı şekilde cevap vereceksin.Onlara su vermeyeceksin su.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
« Yanıtla #3819 : 21 Haziran 2014, 19:56:40 »
Renkdaşlar kusura bakmayın ben sizden farklı düşünüyorum.O rakip senin en büyük düşmanındır.Gizli kapılar ardında tbf ile pazarlık yapacak.Sahanın talimatlarda yazmamasına rağmen kapanmasını isteyecek.Kadın basketbol final maçında mahmut uslu darp edilecek.Kadın basketçileri şiddetle taciz edip korkutup gerçek oyunlarını oynayamamalarını sağlayacaksın.

Ülker arenada can güvenliği yokmuş.Abdi ipekçi de olanları görmezden gelecekler.Onları rencide etmek için elinden geleni yapacaksın.Savaşsa savaş.Biz fenerbahçeyiz.Onlara karşı zerre kadar acıma duygusu yok bende.Ülker arenadaki ateşli atmosferde oynamamak için binbir takla atan camiaya kurumsallık falan dinlemeyeceksin.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #3820 : 21 Haziran 2014, 20:00:43 »
Renkdaşlar kusura bakmayın ben sizden farklı düşünüyorum.O rakip senin en büyük düşmanındır.Gizli kapılar ardında tbf ile pazarlık yapacak.Sahanın talimatlarda yazmamasına rağmen kapanmasını isteyecek.Kadın basketbol final maçında mahmut uslu darp edilecek.Kadın basketçileri şiddetle taciz edip korkutup gerçek oyunlarını oynayamamalarını sağlayacaksın.

Ülker arenada can güvenliği yokmuş.Abdi ipekçi de olanları görmezden gelecekler.Onları rencide etmek için elinden geleni yapacaksın.Savaşsa savaş.Biz fenerbahçeyiz.Onlara karşı zerre kadar acıma duygusu yok bende.Ülker arenadaki ateşli atmosferde oynamamak için binbir takla atan camiaya kurumsallık falan dinlemeyeceksin.

Bu şekilde nereye kadar gidebiliriz ki? Boş duralım demiyorum elbette. Ama bu şekilde verilecek tepkilerin bir kısım taraftarın gözüne girmekten başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
« Yanıtla #3821 : 21 Haziran 2014, 20:20:39 »
Bu şekilde nereye kadar gidebiliriz ki? Boş duralım demiyorum elbette. Ama bu şekilde verilecek tepkilerin bir kısım taraftarın gözüne girmekten başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Sizin karşınızdaki camia kalleş.Onlara zerre kadar güvenmeyeceksin.Ebedi dost ezeli rakip naraları eskidendi.Bu savaşı biz başlatmadık.Onlar başlattı.Ben yönetimin pasif kaldığı fikrindeyim.Daha saldırgan olmalı.Onlar rencide olacaklar ki akılları başlarına gelsin.Konu basketbol ise sen ekranlara çıkıp şike hükümlüsü diyorsan onların ne kadar kalleş olduklarını görememişsin demektir.

Gs camiası yeniden yargılama olmaması için lobi yapacak.Ellerinden gelse bizi alt lige düşürmek için müracat edecekler.Sahalarına 2010 2011 şampiyonu ts hoşgeldin yazacaklar.Biz tişörte 3,5 yazınca ayıp olacak.Niye çıkmadılar sence parkeye?Onlar kadın basketbol finalinden tecrübe edindiler.Baskıyla ateşli atmosferle,taraftar baskısıyla istediğin sonucu alırsın.Ama onlar bunları bile bile bizim salona gelmediler.Kafalarında mağlubiyeti peşinen kabul etmişler.O halde biz kadın basket  takımını neden gönderdik?

Çevrimdışı Batuhan C.

• Üye
  • Yer: Giresun
« Yanıtla #3822 : 21 Haziran 2014, 20:26:16 »
Klüp tamamen sokak jargonu ile yönetiliyor.Mahmut Uslu şampiyon olduğumuz gün rakibe sallıyo bunlara hiç gerek yok.Kendi şampiyonluğumuza gölge düşürmeye çalışıyoruz resmen.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #3823 : 21 Haziran 2014, 20:55:05 »
yönetim adamları inssan yerine alıp locada agırlayınca kızıyoruz onlar bizi dövdü  biz nie yapamıyoruz diyoruz, serbestce küfür edemedigimiz için kızıyoruz her konuşmalarına cevap veremeyince kızıyoruz
pislikler yeniden yargılama olmasın komployu kuranlar içinde oldugumuz anlaşılır hemde bunların şampiyonlar ligine gitmesi  söz konusu olabilir o zaman iflasımızı acıklamak zorunda kalırız diyerek medya üzerinden bin türlü şaklabanlıkla yargıyı etkilemeye calışıyor biz 3,5 ga taktık az bile
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 21:32:48 Gönderen: Cem Ağrak »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #3824 : 21 Haziran 2014, 20:58:55 »
Sizin karşınızdaki camia kalleş.Onlara zerre kadar güvenmeyeceksin.Ebedi dost ezeli rakip naraları eskidendi.Bu savaşı biz başlatmadık.Onlar başlattı.Ben yönetimin pasif kaldığı fikrindeyim.Daha saldırgan olmalı.Onlar rencide olacaklar ki akılları başlarına gelsin.Konu basketbol ise sen ekranlara çıkıp şike hükümlüsü diyorsan onların ne kadar kalleş olduklarını görememişsin demektir.

Gs camiası yeniden yargılama olmaması için lobi yapacak.Ellerinden gelse bizi alt lige düşürmek için müracat edecekler.Sahalarına 2010 2011 şampiyonu ts hoşgeldin yazacaklar.Biz tişörte 3,5 yazınca ayıp olacak.Niye çıkmadılar sence parkeye?Onlar kadın basketbol finalinden tecrübe edindiler.Baskıyla ateşli atmosferle,taraftar baskısıyla istediğin sonucu alırsın.Ama onlar bunları bile bile bizim salona gelmediler.Kafalarında mağlubiyeti peşinen kabul etmişler.O halde biz kadın basket  takımını neden gönderdik?

üslup konusunda açık ve net birşekilde küfür ve hakaret olmadığı sürece ki 3,5 ifadesinde yok yanlış değil. her gün her saat her daki her saniye en ağır şekilde davranmayı hak ediyolar. kesinlikle onların her açıklarının üstlerine ısrarla gitmeliyiz. bu konuda her konuda olduğu gibi ben yüz istiyorsam yönetim sadece birini yapıyor.