Obradovic'in koçluk dersi verdiği maçlardan birisi daha.
Yönettiği şu son 2 maç uzmanlar tarafından dakika dakika analiz edilip, üstüne tez yazılmalı.
Can Altıntığ'ın 30 sayılık ekstra katkısına rağmen çift haneli farkla kazanmak az şey değil.
Ömer Onan'ın yeri ayrı olmakla beraber bu maçı herhangi bir oyuncuya bağlamak çok yanlış olur. Zoric mesela... Kaç sayı attı bilmiyorum ama destanlık mücadele örneği verdi. Her ikili sıkıştırmada vardı; iç dış oyunlarında şahaneydi. Maçın başında Bjelica'nın iki tane üçlük isabeti mühimdi.
Maçın son dakikalarına doğru bizim oyuncular bir periyot daha oynayacak gibi yerlere atlarken Karşıyaka yine Perşembe akşamı olduğu gibi soluk alacak halde değildi.
Emir'e ayrı bir sayfa açmak lazım. Organizatör olarak özel günlerinden birisindeydi.
34-31 öne geçtiğimiz bölümde tempodan bir an için olsun geri adım atmamız Karşıyaka'yı yeniden canlandırdı ve sanırım 13-0 seri yedik ve 44-34 geriye düştük. O seri olmasa maç çok daha çabuk kopabilirdi. Bunlar maç içinde olacak. Önemli olan panik yapmamak ve sakin kalmak. Koç yapılması gereken her hamleyi yapıyor.
Bizim tempodan ödün vermememiz gerekiyor. Bir oyuncuya bağlı olmadan, fırsatını bulanın dalıp saldırması lazım. Ama kafasını kaldırıp diğer dört takım arkadaşına bakarak... Bugün bunun çok iyi örneklerini gördük.
Trübünler de umduğumdan daha iyi... Bir şeyler olmuş ama inanın anlayamıyorum. İyi ki olmuş.