Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Bo ilk maç 20s 9a bugünde aynı perf. tekrarlayarak 20s 9a

gurol1967

• Ziyaretçi
94-83 kazandık.Tebrikler Koç, teknik heyet ve oyuncular.Can Altıntığ'ın
32 sayı ile Kariyer rekoru kırdığı maçta Ksk bu kadar direnebildi.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Bo ve Kaptan'a saygılar :) bojan bu silkelenmeyi keşke top16da da yapabilseydi neyse geçti artık. Şimdi tek hedef Şampiyonluk!

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
#IngaOrekhova

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın Genel Görünümü

Takım istatistiklerimiz ;

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
94-83 kazandık.Tebrikler Koç, teknik heyet ve oyuncular.Can Altıntığ'ın
32 sayı ile Kariyer rekoru kırdığı maçta Ksk bu kadar direnebildi.
Canin bugunku performansi bugunku can=normal diebler + williams + batista+ can

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Maçın özeti tek kelime KOYDUK 8) 8)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Tebrikler takim sene başindaki gibi oynuyor. Alalim 3 maçi bitirelim seriyi. Çok artislik yaptilar 3 maç alinca 3 0 alinca susarlar uzun bir sure.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ksk ömrü hayatında oynayabileceği en ekstra oyunu oynamasına rağmen çift haneli skorla kazandık.
Can Altıntığ'ın 32 sayı bulduğu, yediğimiz 83 sayının 51'i üçlük(17/31 %54.8) olmasına rağmen, üstüne ilk yarıda süre biterken buldukları bir dünya sayı varken bunu ekstra oynamanın haricinde nitelendiremiyorum.
Rakip esktra oynayınca sezon içinde suratlarla birlikte oyun konsantrasyonumuzda düşüyordu şimdi reaksiyonun kralını vermeye başladık.
Sonuç ortada.
Seri İzmir'de bitmeli.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Obradovic'in koçluk dersi verdiği maçlardan birisi daha.

Yönettiği şu son 2 maç uzmanlar tarafından dakika dakika analiz edilip, üstüne tez yazılmalı.

Can Altıntığ'ın 30 sayılık ekstra katkısına rağmen çift haneli farkla kazanmak az şey değil.

Ömer Onan'ın yeri ayrı olmakla beraber bu maçı herhangi bir oyuncuya bağlamak çok yanlış olur. Zoric mesela... Kaç sayı attı bilmiyorum ama destanlık mücadele örneği verdi. Her ikili sıkıştırmada vardı; iç dış oyunlarında şahaneydi. Maçın başında Bjelica'nın iki tane üçlük isabeti mühimdi.

Maçın son dakikalarına doğru bizim oyuncular bir periyot daha oynayacak gibi yerlere atlarken Karşıyaka yine Perşembe akşamı olduğu gibi soluk alacak halde değildi.

Emir'e ayrı bir sayfa açmak lazım. Organizatör olarak özel günlerinden birisindeydi.

34-31 öne geçtiğimiz bölümde tempodan bir an için olsun geri adım atmamız Karşıyaka'yı yeniden canlandırdı ve sanırım 13-0 seri yedik ve 44-34 geriye düştük. O seri olmasa maç çok daha çabuk kopabilirdi. Bunlar maç içinde olacak. Önemli olan panik yapmamak ve sakin kalmak. Koç yapılması gereken her hamleyi yapıyor.

Bizim tempodan ödün vermememiz gerekiyor. Bir oyuncuya bağlı olmadan, fırsatını bulanın dalıp saldırması lazım. Ama kafasını kaldırıp diğer dört takım arkadaşına bakarak... Bugün bunun çok iyi örneklerini gördük.

Trübünler de umduğumdan daha iyi... Bir şeyler olmuş ama inanın anlayamıyorum. İyi ki olmuş. :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Hakemlere de gideri yaptık...Oğuz, Bo ve Bojan'ın rüzgarlarına faul çaldılar...Verilmeyen 4-5 tane basket faulumuz var...Sürekli itiş kakış rakibe çalınmayan fauller vs vs

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ama güzel koyduk..Evett.Temiz koyduk..Koyduk abi...İyidir iyi!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bojan'ın iki maçtır ortaya koyduğu performans beni çok mutlu ediyor.

İki maça da çok kötü başladı. Ancak iki maçta da net bir şekilde ayağa kalktı.

İşte bunlar hep Obradovic..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ufuk Sarıca yine ağlıyor...Çalınan çalınmayan düdükler vs vs...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ufuk ağlama ufuk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #584 : 24 Mayıs 2014, 19:05:50 »
Şampiyonluğun resmileşmesine kaldı beş galibiyet... Maksimum 10 maç daha oynanacak ve bu 10 maçın beşini kazanmamız durumunda iş resmiyete dökülecek.  Maksimum 10 maç dedim ama o kadar uzatacağımızı sanmıyorum. Çok daha çabuk biter gibime geliyor. Karşıyaka ile maksimum iki maç daha oynarız ve final serisini de rakibe göre 5. ya da 6. maçta bitiririz. Kısacası en fazla 8 maç daha oynar ve beşini kazanıp şampiyonluğumuzu resmiyete dökeriz. İnşallah. Allah mahcup etmesin. Geri sayıma devam.