Bojan böyle sene başındaki gibi oynadığı müddetçe ligde bizi yenebilecek takım yok.
Top 16 döneminde Bojan'a ben de çok laf ettim. Ancak şimdi haksız olduğumu düşünüyorum. Bojan hakikaten bir gelişim sürecindeydi ve hem psikolojik sebepler hem de kalınlaşacağım derken şut ritmini kaybetmişti.
Şimdi o şut ritmini yeniden yakaladı ve geliştirdiği birçok yönü var. Utkan aylardır bas bas bağırıyordu Bojan gelişiyor diye.

Savunması ve pasörlüğü sene başına göre daha iyi. Ribaundlara hala daha az giriyor ama bence o konuda da ilerleme kaydetti.
Takımdan ayrılırsa hakikaten üzülürüm ki kalacağı söyleniyor. İleride Obradovic sayesinde neden Rudy Fernandez'imiz olmasın?
Maça gelirsek ilk periyot dışında sert savunma yaptık ve hücumda çok üretkendik. Takım fizik olarak maç sonlarında oyundan düşmüyor. Bu konuda Obradovic'i tebrik etmek lazım.
Twitter'da üçlük savunmamızın hala kötü olduğunu yazanları gördüm. Ben eskiye nazaran çok daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. Pınar Karşıyaka çok fazla dış atış üzerinden oynayan bir takım... Bu yüzden bu kadar üçlük atmaları normal.
Batista'yı savunurken doğal olarak yardımı Diebler ve Dixon'ın adamından değil de Can Altıntığ'ın adamından getirdik. Bu sebeple Can ilk periyotta kaymaların da doğru yapılamamasıyla birlikte çok boş kaldı. O da kendisinden beklenmeyecek şekilde (genelde gücüyle ve kuvvetli penetre etmesiyle tanırız kendisini) yüzdeli soktu. Kariyer maçını oynadı.

Williams, Barış Hersek ve özellikle Diebler dış şutla oynayan oyuncular ve bu oyunculara (Barış Hersek'e iki pozisyon hariç) dış şut imkanı vermedik. Dixon'ın attığı çoğu şut da sürekli kullandığı el üstü şutlar ve her takıma karşı atabileceği şutlardı. 1-2 tanesi hariç savunma bence iyiydi.
Bo, Kleiza, Zoric, Ömer ve diğer oyunculardan bahsetmeye gerek yok zaten herkes yeteri kadar bahsetmiş. İyi yoldayız ve şampiyon olacağız. Zaten takım da koç da şampiyonluğa çok önem veriyor.