Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373796 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Süreyya pazartesi 4 ncü kemoterapi alacak o yüzden ilk iki maçı tv den izleyeceğim. Bütün sezonun belki.de.en güzel en kiymetli maçı ama canımın canı sağolsun.
Obradovic ve talebelerine güveniyorum.

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.
Allah acil şifalar versin abi

gurol1967

• Ziyaretçi
Istemedigim bir eslesme oldu.
Ya Sampiyon olacagiz dugun,bayram evi ya aksi 2.trajedi
cenaze evi.Umarim 2.olasilik olmaz.
gs'yi yenerek Sampiyon olmakta 2 kat degerlidir.
Simdiden Hayirlisi olsun.Basarilar takimimiza.

Final serisi maclari ile ilgili su bilgiyi gordum
Vuralex kardesimden ; " 3-5-8-10-13-16 Haziran.(Lig TV) "

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Makas Almayız! Kan alırız Kan! Şırıngalar elimizde bekliyoruz !
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
10 Haziran'da bu işi bitirmek dileğiyle...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Süreyya pazartesi 4 ncü kemoterapi alacak o yüzden ilk iki maçı tv den izleyeceğim. Bütün sezonun belki.de.en güzel en kiymetli maçı ama canımın canı sağolsun.
Obradovic ve talebelerine güveniyorum.

Allah acil şifa versin abim, sağlık herşeyden önemli varsın eşin eski sağlığına kavuşsun da biz kaybedelim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah razı abi.
Önce şampiyon olalim tedavi süreci 2 ay daha var..
Sağlığına da kavuşur Allah'in izniyle.
Hem bu kupa benden dolayi bizimkine moral olur :) ;)

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
maçın hakemleri: Fatih Söylemeoğlu-Engin Kennerman-Murat Biricik

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Insallah aliriz seriyi bir aksilik olmazsa 4-1 aliriz
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hakemler açıklandı...çok dikkatli olmalıyız bizim sahamızdaki iki maç denge gözetmişler...Fatih söylemezoğlu deplasman takımlarını kollar, evsahibi avantajı gözetmez...engin kennerman ise evsahibini kollar.
ikinci maç Recep ankaralı zaten söyleyecek bir şey yok...dün ikinci yarı banvit sadece tek bir faul atışı kullandı ki çok sert geçti...Yani saha avantajını bize kullandırtmayacaklar bu çok belli...
Ama esas tehlike üçüncü maçta...Üç tane tetikçi verilmiş ve bizi ciddi biçimde doğrayabilirler...

Tribünler de çok dikkatli olmalı bu seri her şartta Arena'ya dönecek...Küfür ve olay konusunda tribün etkisini azaltmadan dikkatli olunmalı...Seyircisiz oynama cezası almamalıyız...GS'de özellikle markoshvili bir numaralı sahtekar...tribünleri germeye çalışacaklardır ki ceza alalım...
AYRICA BİR KEZ DAHA YAZIYORUM..YÖNETİM MUTLAKA DOPİNG KONTROLU İSTEMELİ...BANVİT SERİSİNDEKİ GS FİNAL MAÇLARINI ÇIKARAMAZ DOPİNG OLMADAN...

gurol1967

• Ziyaretçi
Ergin Ataman'ın dünkü maçtan sonra söyledikleri ;

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman maçı ikinci yarıda dış atışlardaki isabet ile çevirdiklerini söyledi.

Ataman şöyle konuştu:

"Öncelikle Banvit kulübünü tebrik ediyorum. Müthiş bir sezon geçirdiler, bu zor ortamda son dakikaya kadar bütün güçleriyle mücadele ettiler. Bu yüzden kendi takımımdan önce onları kutlamak istiyorum ve kurdukları organizasyonlarını, oyuncularını ve teknik kadrosunu lige kattıklarından ötürü tebrik ediyorum. İyi bir sıradan play-off’a girmedik ama biz iyi ve tecrübeli bir takımız. Euroleague play-off’larından sonra tüm gücümüzün burada olacağını söyledik. Beşiktaş ilk maçı hariç tam bir takım gibi mücadele ettik. Banvit’in içeriyi kapatan kapalı bir alan savunması var ve bu bizi durdurdu. Dışarıdan şut sokamadık ve penetrelerle de açamadık çünkü boyalı alanda 5 kişiyle bizi durdurdular. Bu bizi moralman aşağı çekti ve savunmada da düştük. 14 sayı fark ile devreye girdik. Soyunma odasında dış atışlarla bu savunmayı açmamız gerektiğini konuştuk. Markoishvili ikinci yarıya müthiş başladı ve taraftarı coşturdu. Arroyo da ona ayak uydurunca istediğimiz savunma sertliğini yakaladık. Biz attıkça coşan ve daha iyi savunma yapan bir ekibiz. İkinci yarıya başladığımız beş büyük oranda sahada kaldı, çünkü ritm yakaladılar.

1 yıl aradan sonra yeniden finaldeyiz. Galatasaray Liv Hospital – Fenerbahçe Ülker finali Türkiye basketbolunu zirveye çıkaracak bir final olabilir. Herkesin centilmence sahadaki mücadeleyi düşünerek destek vermeli ve bu gerek Türk sporuna gerek Avrupa derbilerine örnek olmalı. Biz ünvanımızı korumaya çalışacağız. Karşımızda çok iyi bir takım var, Avrupa’nın en iyi koçu var ama biz de Galatasaray’ız. Biz de Euroleague’de çok ciddi maçlar oynadık deplasman iç saha fark etmeden çok iyi mücadele ettik. Bu finali hak eden kazanacak. Buradaki kazanan Türkiye basketbolu olacak. Tüm spor kamuoyu 15 gün boyunca bu derbiye kitlenecek."

Söylediği gibi alan savunmasına karşı dış şut sokamadıkları zaman hücumda kilitleniyorlar.
Dün ilk yarıda böyle olmuş 2.yarı Markoishvili şut sokmaya başlayınca tarafında gazı ile denge tersine
dönmüş ilk yarı sonundaki 14 sayılık Banvit farkı 2.yarı bir ara 66-53 gibi 13 sayı gs lehine dönmüş.
 Yani iş Arroyo ve Markoishvili'yi dış şutlarda azdırmamak,alan savunmasını iyi yapmak.
 Obradoviç ve ekibi elbette bu durumu iyi analiz edecek ve önlemini alacaktır.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Arroyoyu bo her sekilde kilitleyecektir.arena daki macta cok iyiydi diye hatirliyorum bo arroyoyu savunma konusunda.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ben Arroyo'yu Bo'nun tutacağını düşünmüyorum.. Belki maçın başında öyle başlanır ancak maçın genelinde Bojan tutar.

Ancak kesinlikle Arroyo, Bojan'ı geçerse asla asla ve asla yardım savunması gelmemeli. Bırakın atsın Arroyo.. 36 yaşında bir adam bütün seriyi domine edemez.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ben Arroyo'yu Bo'nun tutacağını düşünmüyorum.. Belki maçın başında öyle başlanır ancak maçın genelinde Bojan tutar.

Ancak kesinlikle Arroyo, Bojan'ı geçerse asla asla ve asla yardım savunması gelmemeli. Bırakın atsın Arroyo.. 36 yaşında bir adam bütün seriyi domine edemez.

Topu sürekli o kullansın...3 atar 5 atar sonunda yoruluyor saçmalıyor...Ama çok zeki oyuncu...Dün Bonsu'nun ribaunda girmesini beklediği bir şut pozisyonu var ki, o bile kalite kokuyordu... Yine de asistlerini kesersek gs'nin hücumu sekteye uğrar...Sinan'ın penetreleri ve ender dışında silahları kalmıyor o zaman...