Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373814 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Obradovic - Ergin Ataman tartışmasının çıkması çok yüksek olan bir seri olacak :)

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.

Seri ile ilgili benden de ufak bir yazı okursanız sevinirim :)
http://www.havaatisi.com/beklenen-final-geldi.html
eline sağlık abi

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Şampiyonluktan zerre şüphem yok. Daha play-off başlamadan bu takımı ŞAMPİYON ilan ettik; iyi de yaptık. Bu ilk maçın, hatta evimizde oynanacak ikinci maçın sonucu ne olursa olsun; seri sonunda gülen biz olacağız. Oynanacak maçlar sadece bir ritüel; sonucu baştan belli bir seri... ŞAMPİYON FENERBAHÇE... Bu sebeple maç içi, seri içi oluşabilecek muhtemel krizlere aldanmayın; rahat olun, dik olun, inancınızdan ZERRE ödün vermeyin. Bizi Galatasaray bir seride 4 defa yenemez. Alırsa iki maç alır; birisi bizim salonun kötü ambiyansından, diğeri de kendi salonlarında tetikçi hakemlerin desteği ile... Taş çatlasın diyorum. Eğer hakemler adam gibi yönetirse inanın deplasmanda içeriden daha kolay kazanırız.

En güvenemediğim iki unsur:

1- Hakemler
2- Bizim salondaki "baskın" seyirci profili...

2007 Final serisinin ambiyansı olsa biz Galatasaray'la içeride 40 maç yapsak 40'ını da alırız. Öyle diyeyim. Şimdi içeride kazanma şansı dışarısından fazla değil. Sağ olsun; ters tarafından "harika" bir salon ortamı oluşturdular.

Buna rağmen bu takım şampiyondur; iş sadece resmiyete dökülecek. Dört defa yeneceğiz ve zaten bilineni açık edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.
+1907 :D
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2014, 18:54:03 Gönderen: Mehmet Gül »
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Maç biraz dengede başlayabilir.Ben 3.çeyrekte maçı koparacağımızı düşünüyorum.Sonuç olarak 10-15 sayı farkla kazanırız.

Bu arada maçın saati 21.00 olarak değişmiş,başlıktaki saati 21.00 olarak değiştirmeniz mümkün mü?
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2014, 19:06:15 Gönderen: Mehmet Gül »
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
öğlen NTVsporda İhsan Bayülken öyle bir konuştu ki neredeyse bizim kazanmamız sürpriz olacakmış gibi. İlginç geldi. Haftaya pazar ne söyleyecek bakalım.

Kendisinin Fenerbahçe garezi Damir Mrsicli sezonlara dayanır. 2005de DAmir bunu bayağı rencide etmişti (oyuncu değil koç iken)

gereksiz oyuncuydu, gereksiz de antrenördü...anca yorumcu olarak takılıyor artık piyasada.... ama çapı bu...yapacak bir şey yok...

ayrıca bugün bir yerde okudum ama hatırlamıyorum şimdi...Seriyi analiz etmişler...Biz de tek pg varmış, (Tek doğru tespit bu) GS'de sıkı durun üç tane birinci sınıf pg varmış...gs uzunları bizimkilere göre daha sertmiş...çok daha iyi savunma yapıyormuş...Bizim savunmamız vasat hücumumuz istikrarsızmış vs vs....Ne içiyor da yazıyorlar bunları acaba
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2014, 19:27:26 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Serinin acil ara favorisi biziz...kim ne derse desin...sadece isi sahaya yansıtmak lazim...arroyo ve villinin kritik 3 lukleru olmasa gs bin silahi yok..bir de arada Dudley sut atiyor...ender; cenk;hairston ve furkan rezil halde...Erceg keza kotu...sinan ve bonsu mücadele ediyor...arroyo yada Marko dan birini kitledinmi her mavi acil ara alirsin evinde...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Maç biraz dengede başlayabilir.Ben 3.çeyrekte maçı koparacağımızı düşünüyorum.Sonuç olarak 10-15 sayı farkla kazanırız.

Bu arada maçın saati 21.00 olarak değişmiş,başlıktaki saati 21.00 olarak değiştirmeniz mümkün mü?

Başlık saati 21:00 olarak değişti. Mantıklı da olmuş. 20:00 olsaydı zor yetişecektim. Biraz önceden düşünceler keşke şunları.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Başlık saati 21:00 olarak değişti. Mantıklı da olmuş. 20:00 olsaydı zor yetişecektim. Biraz önceden düşünceler keşke şunları.
koskoca olası 7 maçlık sadece 1 maçın haftasonuna gelmeside çok saçma.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
4-0 4-1 kazanacağız falan diyorsunuz ya takıma nazar edeceksiniz diye ödüm kopuyor buradan söyleyeyim, artık sessuzluk eyudur bence

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Serinin Sonunda PARKEDEFENER ahalisi...

Düğünde çılgın dans

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bojan'ın bu sezon 10 sayı üzerinde attığı 42 maçın 30'unü kazanmışız. 15 sayı üzerinde attığı 23 maçında ise 20'sini kazanmışız.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Bojan'ın bu sezon 10 sayı üzerinde attığı 42 maçın 30'unü kazanmışız. 15 sayı üzerinde attığı 23 maçında ise 20'sini kazanmışız.

Bojan iyiyse Emir de iyidir eminim. o 3 maç da Emir'den yatmıştır. Yanlarına bir de bjelica,kleiza,bo,oğuz gibi isimlerden 2si serpilse rahat kazanırız.

Çevrimdışı carltonmyers

• Üye
  • Yer: Bursa
  • mehmet
Oğuz, Bo, Bjelica dan aşağı yukarı alacağımız katıkılar belli. Belirleyici olan Bojan, Emir ve Zoric'in dalgalanan performansları oldu. Her birinin ayrı ayrı nedenleri var tabii, başka konu. Üçü de gayet olumlu oynuyorlar. Obradovic'in bencil oynama eleştirilerinden sonra Emir ve Bojan Kleiza'ya asist yapar oldular. Kleiza öyle bir oyuncu ki ritmini bulduğunda zor pozisyonlarda da sayı üretip, seri yapıyor.

Emir ve Bojan'ın Pınar serisindeki gibi oynadığı ve Kleiza'yı devreye soktukları bir düzende bu maçı kaybetmemiz zor. Savunma bir standarda geldiği için artık rahatlıkla bunları konuşabiliyoruz.

Galatasaray tarafında ise Arroyo'nun skor katkısı sınırlı kalacak. Her zamanki gibi bir sıcak el arayacaklar. Bulabildikleri sürece oyunun içinde kalırlar. Ben sadece uzunlarımızın erken faul problemi yaşamasından çekiniyorum. Ergin Ataman bu konuda zorlayabilir belki. Çünkü onun 4-5 rotasyonu daha kaliteli olmasa da daha geniş.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
http://basketfaul.com/makale/32602/derbide-galatasaray-yoneticilerine-loca.html

Al işte..Herkes yaptığı ile kalır bu ülkede...Ben ne demiştim..Bizim yönetim çok boş abisi..Çok..Vermeyeceksin Loca falan..Yok diyeceksin..Ne halleri varsa görsünler..Valilikmi istedi..Yok diyeceksin..O localar sahipli..Böyle iş olmaz...

Kötü kelimeler kullanmak istemiyorum...
HaBaBaM GüM GüM GüM