Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373813 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sonra olacaklara bakın...Bunlar locada sakin sakin duracaklar..Abdi ipekçide gene küfür gene eziyet.Ciddi söylüyorum bu olursa ve seri 7. maça kalırsa 7. maçta o localarda kötü şeyler olursa şaşırmayın
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL

Ben fenerbasket de hercumerc niki ile yaziyordum. boyle bir forumun varligindan gecen kemal hocam sayesinde haberim oldu. ismine asina oldugum baya arkadaslar varmis. Herkese Merhabalar,

Seri hakkinda daha cok konusuruz ama finale girilebilecek en iyi sekilde giriyoruz. Allah utandirmasin. insallah bir sakatlik olmadan bu sampiyonulugu aliriz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tekrar hoşgeldin mücahit kardeşim
Amerika dan takibe devam mi ?

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
evet abi aynen devam.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Mücahit, hoş geldin yahu. :)

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
loca veriyormuş g.saraylılara rahat etsinler diye yumruğun ödülü olsa gerek Allahtan tekmet tokat girmemişler salonu onlara açardı herhalde bizimkiler.hoş konforlu rahat,çağdaş olabilir ama ısınamadım ben o salona tiyatro yada müzikal gösteri salonu gibi.görüşüm bu diğer görüşlere saygılıyım

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
Mücahit, hoş geldin yahu. :)

Tesekkur ederim abi. hos bulduk.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
loca veriyormuş g.saraylılara rahat etsinler diye yumruğun ödülü olsa gerek Allahtan tekmet tokat girmemişler salonu onlara açardı herhalde bizimkiler.hoş konforlu rahat,çağdaş olabilir ama ısınamadım ben o salona tiyatro yada müzikal gösteri salonu gibi.görüşüm bu diğer görüşlere saygılıyım

Muhohaaaahaaa...

Şaşırdım mı? Tabii hayır.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Yıllardır söylüyorum..O Güvenlik toplantısında masaya yumruğunu vurup...Loca moca yok gelsinler nerede izleyecekleri belli orada izlesinler diyecek birisi yok..Yok..O yuzden diyoruz Yeter artık Aziz Yıldırım diye!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
spor sergiyi özledim hatta abdi ipekçiyi özledim o zaman biz taraftardık şimdi ise bu salonda güzel bir şey seyretmek için gelen müşteri veya izleyici...... nederseniz artık

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Aziz Yıldırım için herşeyi yaptım..Onu savunmak için kaç kez banlandım çeşitli yerlerde..Stadda gaz yedik..aRTık yeter başkan..Yeter İstifa et sende kurtul bizde!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
bnm aziz yıldırımı ne kadar sevdiğimi twitterdan takip edenler bilir. ama başkan çok değişti ve yıprandı artık bırakması farz ben 22 yaşındayım daha aziz başkandan başka başkan hatırlamıyorum. artık taze bir kan lazım kulübe.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
15-16 yaşlarında spor sergide pota arkasında maç seyretmeyi aşağıya düşermiyiz korkusu yaşamadan bağırmayı skor bord tarafın daki renktaşlarla makara yapmayı"sosyete sosyete şıngır mıngır sosyete" demeyi özledim

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
 Biraz once twitter da fenrrbasket hesabida belitti ama ben buraya da yazmak istiyorum. Mac biletleri gsden daha pahali.halkin takimi fenerbahcenin halktan koptugunu kaniti.rakibi elitist aristokrat diye diye biz onlari gectik.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
loca işi gerçekten skandal... bir yumruk yedik resmen diğer yanağımızı dönüyoruz, ayıptır! maça gelince evimizdeki maçları alırız, deplasmanda bir maç veririz o kadar. 4-1.