Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Cenk kötü. 3lukcu değil abi. Hatta iyi 3lukcu.onu demrk istiyorum
Yoksa abi serhat i ben de 10 kere terxih ederim daha iyi

Serhat bence de daha iyi 3lükçü

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Abi merakımdan soruyorum Cenk - Melih kıyası yapsan hangisini takımında istersin?

istatistikler

melih http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=1480
         http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=ULK&pcode=002969&seasoncode=e2013
cenk http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=442
         http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?seasoncode=E2013&pcode=bxk

melih 90lı,cenk 87li melih 2 numara cenk 3 melih şut atmanın yanına başka şeyler de koydu bu sezon ve gelişimine devam ediyor. cenk'in şutlarından başka bir meziyeti olduğunu düşünmüyorum. ahlak meselesine girmeyeceğim. farklı kategorilerde oyuncular.

cenki serhatla karşılaştırmak daha doğru olur.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
cenk maşallah sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı kıstaslarının üçünü birden karşılayamayan nadide bir kabiliyet
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
cenk overrated bir adam...Tanjevic onun yüzünden ibo ile serkan erdoğanı harcadı milli takımda....Biraz palazlanıp gs'den 1 milyon dolar isteyince de kapıya kondu...bize yamamak istediler Serhat'ı aldığımız için olmadı...Şimdi tekrar gs'de kalmak için çalışıyor...motivasyonu biraz da bu yüzden

Çevrimdışı fundamental

• Üye
cenk overrated bir adam...Tanjevic onun yüzünden ibo ile serkan erdoğanı harcadı milli takımda....Biraz palazlanıp gs'den 1 milyon dolar isteyince de kapıya kondu...bize yamamak istediler Serhat'ı aldığımız için olmadı...Şimdi tekrar gs'de kalmak için çalışıyor...motivasyonu biraz da bu yüzden

Tam bunu söyleyecektim

Cenk overrated
Melih underrated

adamda cevher varmış anca geçen sene görülebildi. cenk ise milli takıma girdiği ilk seneden beri patlama yapacak, o olacak, bu olacak diye bekleniyor.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Atasehir'deki meshur İLK KURŞUN aniti.

8)
Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Cenk kötü. 3lukcu değil abi. Hatta iyi 3lukcu.onu demrk istiyorum
Yoksa abi serhat i ben de 10 kere terxih ederim daha iyi

özellikle bu seride coştu, 2 senedir yüzdesi de yüksek kabul ama Cenk kritik anlarda üçlük kaçırması,
kritik an kritik olmayan an dinlemeden savunmada adam kaçırmasıyla ünlüdür
Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Estağfurullah kardeşim
Farklı mevki oyuncuları kiyaslanmaz ki ama...
Takımında ki eksiklik ile alakası var. Cenk biraz savunma akli olsa. Guzel 2 numara olur. Ceza sutlari 10 numara atara
Ama melih deki gelişim muazzam ve temiz adam melih

Cenk bileği düzgün bir adam; Melih saf şutör.
Tabi saf şutörlerin, saf şutlarını kullanacakları pozisyonları bulmaları gerek
Fenerbahçe

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2648 : 14 Haziran 2014, 15:04:50 »
bu maç bitirelim inşallah, son maç çok gergin olur, gerilmeyelim :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2649 : 14 Haziran 2014, 15:08:43 »
Deplasmanda oynanan 2 maçtan birini almamız yüksek ihtimaldi. İlk maçı kabul edilebilir şekilde kaybettik. Ev sahibi hakem desteği, rakibin reaksiyonu, bizim tereddütümüz vs. Normal sayılabilecek bir senaryo idi.
Ama işte o maçın devamında 2.maç büyük ihtimalle bizimdi, ve herşeye rağmen aslında olacaktı da, maç anormal şartlarda cereyan etti

Demek ki kısmet 3.deplasman maçına imiş
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cenk im savunmasi kötüdür dedim ama ben
Cenk niye böyle atıyor kısmına şaşırmamak lazım tek dediğim bu. Extra motivasyon olabilir volkan abimin dediği givi ona birşey diyemem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoric muazzam savunma yapmış dün. P n r de kisaya yaptığı baskı. Hücum daki etkinlik filan iyi oynamış
Oğuz da keza hem hücum hem savunmada iyi oynamış.
Bo ve Emir ikilisi 15 rib almıs ki bu bizim tempomuz demek
Bjelica yi çok seviyorum ama rezalet bir seri geçiriyor...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Zoric muazzam savunma yapmış dün. P n r de kisaya yaptığı baskı. Hücum daki etkinlik filan iyi oynamış
Oğuz da keza hem hücum hem savunmada iyi oynamış.
Bo ve Emir ikilisi 15 rib almıs ki bu bizim tempomuz demek
Bjelica yi çok seviyorum ama rezalet bir seri geçiriyor...
Maalesef Bjelica gerçekten kotu oynuyor bu seride. Savunmada fena değil fakat hücumda üçlük denemek dışında da birşeyler pekala yapabilir bence potaya çok rahat gidebilecek yeteneği var ama neden denemiyor anlamış değilim.

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Ceza alır mıyız acaba. 2 anons yapıldı. Benim bildiğim 3 anons yapıldığında alınıyor. Ama maç sonundaki olaylar yüzünden alabiliriz gibime geliyor.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
BBL Final Serisi 6. Maçı, 16.06.2014 - [20.00] Galatasaray - Fenerbahçe
« Yanıtla #2654 : 14 Haziran 2014, 16:33:18 »
Final serisi 6. maçı. Seyirci olmasa da zor maç olacaktır. Savunmada geçen maç yaptığımız gibi sert ve kararlı başlamalı, ribauntları net almalıyız. Hücumda ise telaş yapma tuzağına düşmeden tempoyu arttırmalıyız. Deplasmanda sağlam öne geçemedik, hatta hiç öne geçememiş olabiliriz. Bu sefer bunu yaparsak zaten kadın ve çocuklardan oluşacak seyircinin ateşini de düşürebiliriz. En büyük güvencemiz bu sefer takımın başında olan koç olacak.

Şampiyon döneceğimizi bekliyorum, daha var ama maça ısınmak için şu videoyu hatırlamak güzel olabilir:

Galatasaray Cafe Crown 88 - 91 Fenerbahçe Ülker BBL Play-off Final Serisi 6. maçın geniş Özeti

Kaptan başta olmak üzere Emir, Oğuz, bir sürpriz olarak Sean May ve kritik anların adamı Saras'a dikkat.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:09:26 Gönderen: Eto »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon