Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2670 : 14 Haziran 2014, 20:35:19 »
Atıcaz abi son adımı az kaldı :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Zoric muazzam savunma yapmış dün. P n r de kisaya yaptığı baskı.
Zoriç'in P n r de kısaya yaptığı baskı ve Emir'in double double ı etkileyiciydi. İkisinden hiç hoşlanmasamda, iyi oynadıklarında hakkını da teslim etmek lazım.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maç kritik.
Bu sefer sağlam girelim uzatmadan maçı bitirelim

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
10 sayi civari farkla aliriz maci.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
DİZGİNLERİ KAPTIRMAMAK ADINA YAPMAMIZ GEREKENLER
Basketbolcular sahada yönetim masa başında çalışmaya devam etmeli.
Şöyle ki:

Aziz yıldırım,Mahmut uslu ve Ahmet özokur 4. maçtaki hakem rezaletinden sonra basın toplantısı yaptıktan sonra gs resmi siteden böyle bir açıklama yaptı:

''Final maçlarının önemli bir ayağının öncesinde düzenlenen bu basın toplantısının, hakemleri ve medyayı baskı altına almaya yönelik olduğunun herkes farkındadır, basın toplantısında söylenenler bir yana, sadece böyle bir toplantının düzenlenmiş olması bile, doğrudan maçın sonucuna etki etmeye yönelik bir eylemdir ve spor ahlakına aykırıdır.''

Sadede gelecek olursak:bizim basın toplantımızı hakemleri ve medyayı baskı altına almaya yönelik olduğu belirtilmiş ve böyle bir toplantının düzenlenmiş olması bile, doğrudan maçın sonucuna etki etmeye yönelik bir eylemdir ve spor ahlakına aykırıdır.'' demişlerdir.

4. maçtan sonra böyle bir açıklama yapıp 5. maçtan sonra aynı şekilde basın toplantısı düzenlemeniz düştüğünüz çelişkili durumu gösteriyor.

Kıssasa kıssas deyip çok geç olmadan bir basın toplantısı da bizimkiler yapmalı.Basın toplantısını yaparsan hakemlerin daha adil bir maç yönetmesini sağlarsın.

Sedat doğan sahamızın kapatılmasını istemiş.Bizimkiler çıkıp maçın durmadığını hakemlerin soyunma odasına gitmediğini verilen eski cezaları emsal göstererek anlatmalılar.

Tbf başkanının serinin 7.maça taşınmasını istiyorum demesi yabana atılmayıp hakemler ve tbf ye baskıya aynen devam etmeliyiz.Yoksa 6. maçta kaşla göz arasında bizi yine doğrayacaklardır.

Bunlar önemli detaylar. En azından kulak verilmeli...

Bir de, iyi başlamak önemli... Geçen maç gibi 26-11 ilk periyot beklemiyorum ama 4. maç gibi 32-16 geriye düşmemiz de kabullenilemez. Yani dengeli başlamaya odaklanmalı, daha maçın başında farklı geriye düşerek nefesimizi fark kapatma uğruna harcamamalıyız. 2. maç bir yana; bu seri iyi başlayanların kazandığı bir seri oldu.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bo ve Emir ribauntları domine etsin maçı kazanırız
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
ben de maçın anahtarının rebound olduğunu düşünüyorum.

rakipten 5-10 civarı fazla rebound alırsak maçı da alırız.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
bu sefer olcak inşallah.Allah'ın hakkı 3 tür.eee kendi sahamızdaki 3 maçı kazandık şimdi onların sahasındaki 3. maçı kazanıp sezonu noktalayacağız.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 09:54:57 Gönderen: maliboz »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
4.5 handikapla onlar favori gösterilmiş.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
BEYLER SON DAKİKA BOMBASINI PATLATIYORUM:
EĞER BİZ CEZA ALMAZSAK VE GS DE 6. MAÇI KAZANIP SERİYİ 3-3 YAPARSA, CAN GÜVENLİĞİ OLMADIĞI İÇİN PERŞEMBE GÜNÜ  ARENA'DA MAÇA ÇIKMAYACAKMIŞ...

Çevrimdışı Okeanos

• Üye
Buda benim ilk mesajım olsun. Fenerist paylaşmış https://vine.co/v/MIezvDUh53I

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
AYRICA YARIN DA MAÇA MUTLAKA TARAFTAR SOKACAKLARMIŞ...HATTA BUGECEDEN KAÇAK GİRİŞLER YAPILACAK..ADAMLAR HER TÜRLÜ PROVOKASYONA HAZIR...BİZİM YÖNETİMİN ÖZEL GÜVENLİK KULLANMASI LAZIM...MUHTEMELEN TAKIMA DA SALDIRI OLACAKTIR SALONA GİRERKEN

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
BEYLER SON DAKİKA BOMBASINI PATLATIYORUM:
EĞER BİZ CEZA ALMAZSAK VE GS DE 6. MAÇI KAZANIP SERİYİ 3-3 YAPARSA, CAN GÜVENLİĞİ OLMADIĞI İÇİN PERŞEMBE GÜNÜ  ARENA'DA MAÇA ÇIKMAYACAKMIŞ...

İyi, çıkmasınlar. Ne güzel. 20-0 galip gelir ve terlemeden ŞAMPİYON oluruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Gerçi iş 7. maça kalmayacak. Bu seri yarın akşam İpekçi'de noktalanacak.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Biz ceza almazsak nasıl oluyor? Biz neden ceza alalım ki?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.