"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
27 sayı yedik son çeyrek
Transferlerde cidden çok hatalı tercihler yaptı tamam gereksiz inatları var tamam bazı oyunculara gerektiğinden fazla güveniyor onada tamam ama Obradovic çoğu zaman oyuna yerinde müdahaleleriyle rotasyonu iyi ayarlamasıyla fark yaratıyordu bu maç onuda yapamadı.Şu maç İsmet Bademin bile gördüğü Kleizaya neden bu kadar katlandı dediği maçta ısrarla Kleizayı bu kadar oynatmayı ben yediremiyorum kabullenemiyorum.İnanamıyorum koçun şu yaptıklarına.5.maç İspanyol yardımcı koç çok daha iyi bir yönetim göstermişti Ömer Onan ısrarı hariç
Çok fazla tepki toplayacağımı düşünüyorum ama bu gerçekleri söylememe engel olmaz.. Obradovic hayranı bir basketbolsever olmama rağmen bugünkü maçın verilmesinde aslan paylarından birisi de ona ait... Her deplasman maçında 16-2'lik seri verdik .. Bu kabul edilemez bir şey . İnanılmaz kırılgan bir oyun oynuyoruz ve bundaki başrol Kleiza-Oğuz ikilisinde.. Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var ; Furkan Aldemir'e karşı neden Oğuz ? Neden Zoric-Bjelica ile başlamıyoruz ? Benim ürettiğim bütün senaryolar bugün tükendi.. Biz şampiyon oluruz ama çok düşündürücü şeyler var takımda...