Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
27 sayı yedik son çeyrek

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Ha şunuda söyleyeyim bu saatten sonra son maç şampiyon olsak bile zerre umrumda değil biz bu gs yi deplasmanda seyircileri olmadan bile yenemiyorsak şampiyon olmuşuz neye yarar hep hakemleri suçlayıp mağlubiyetlerin üstüne örttük bugün hakemlerde bişy yapmadı ama sonuc değişmedi gören de diyecek karşımızda Real var da deplasmanda yenemiyoruz koçta biraz düşünsün Kemal Abinin bir sözü var Obradan 4 maç alacak bir takım yok diye ama gerginin takımı aldı bu sezon ipekçide bizi 4 kez yendiler ben bunu kendime yediremiyorum yediren varsa buyursun biz şampiyon olursak sevinsin
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Koç neden Kleiza'da ısrar ediyor anlamıyorum
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Deplasmandaki ilk 2 maç için tamam derim bahanesi var bi şekilde ama bu maçta son çeyrek olanların bahanesi, izahı yok arkadaş ya. Obradovic gibi bi adam lise takımının koçunun bile yapmayacağı işler yapıyor.

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Hiç hakeme kızmayalım.
Son çeyrekteki ilk 6 dakikada 2 sayı atıp 16-2 seri yersen, cezalı maçta bile rakibi yenemezsin.

ebony

• Ziyaretçi
27 sayı yedik son çeyrek
İlk periyodda 24..toplam 51..

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Obra reyiz bugün hatalıydı ama ne olursa olsun her maç aynı üçlük yüzdesi,şut atmaya korkan oyun kurucudan bıktım!
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son maç hiçbir maça benzemeyecek. Tam bir sinir harbi olacak ama seriyi bu duruma getiren de bu oyuncular topluluğu. 120 dakika maç yapıyorsun deplasmanda ve toplamda 5 dakika önde kalamıyorsun. Ayıp..

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Çok fazla tepki toplayacağımı düşünüyorum ama bu gerçekleri söylememe engel olmaz.. Obradovic hayranı bir basketbolsever olmama rağmen bugünkü maçın verilmesinde aslan paylarından birisi de ona ait... Her deplasman maçında 16-2'lik seri verdik .. Bu kabul edilemez bir şey .

İnanılmaz kırılgan bir oyun oynuyoruz ve bundaki başrol Kleiza-Oğuz ikilisinde.. Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var ; Furkan Aldemir'e karşı neden Oğuz ? Neden Zoric-Bjelica ile başlamıyoruz ? Benim ürettiğim bütün senaryolar bugün tükendi.. Biz şampiyon oluruz ama çok düşündürücü şeyler var takımda...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Her ne olursa olsun; şu maç bu ortamda bir hakem düdüğüne kalmamalıydı. Bu seriyi bugün bitirmeliydik. Hele son periyodu bu kadar kırılgan oynamak hiç yakışmadı.

Koçun son periyot 15-2 seri yediğimiz bölümde Kleiza ısrarı çok tartışılacaktır. Tartışılmalıdır da... Çok yanlış bir seçim oldu. Hatasında da ısrar etti maalesef.

Bir diğer isim de Melih Mahmutoğlu... Süre aldığı her saniye Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü. Başka da tek olumlu iş yapmadı. Üstüne Kleiza eklenince...

Bugün bitmeliydi bu seri. 7. maça kalmamalıydı. Büyük fırsat teptik. Yazık...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ne var bu kleiza da bizim goremediğimiz adam giriyor fark yiyoruz bjelica giriyor kapatmaya başlıyoruz obradovic yenilmek istiyor herhslde olmuyor işte kleiza

ebony

• Ziyaretçi
Transferlerde cidden çok hatalı tercihler yaptı tamam gereksiz inatları var tamam bazı oyunculara gerektiğinden fazla güveniyor onada tamam ama Obradovic çoğu zaman oyuna yerinde müdahaleleriyle rotasyonu iyi ayarlamasıyla fark yaratıyordu bu maç onuda yapamadı.Şu maç İsmet Bademin bile gördüğü Kleizaya neden bu kadar katlandı dediği maçta ısrarla Kleizayı bu kadar oynatmayı ben yediremiyorum kabullenemiyorum.İnanamıyorum koçun şu yaptıklarına.5.maç İspanyol yardımcı koç çok daha iyi bir yönetim göstermişti Ömer Onan ısrarı hariç

Bence kleiza ya tamamen son şansı verdi onu da kullanamadı seneye yolcudur

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Bugün girdiğim günahların haddi hesabı yok son çeyreğe 60-58 önde girip sadece 1 dakikada 7 sayı yiyen takıma diyecek bir şey yok.Bonsu hızlı hücumda smaca gidiyor Zoric -dyr bir de bonus olsun diye faul yapıyor keza kaptan Ömer ilk yarıda aynısını yaptı.Sonuç olarak seri 7. maça taşındı favori biziz ancak unutmamak gerekir ki rakipte Arroyo gibi tilki bir oyuncu var bizim kaptanımızsa seri boyunca döküldü sanırım bugün 4 sayıyla maçı bitirdi.
Kleiza deplasmanda bir 24 atmıştı bugün diyeti ödetti bize...Neyse fazla sinirle yazmayayım 7. maç için iyi motivasyonla şans yanımızda olur inşaallah..Ancak ne olursa olsun seneye takımda bazı şeylerin mutlaka değişmesi lazım bu kadar gelgiti olan bir takımın hedefler doğrultusunda ilerlemesi imkansız.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Çok fazla tepki toplayacağımı düşünüyorum ama bu gerçekleri söylememe engel olmaz.. Obradovic hayranı bir basketbolsever olmama rağmen bugünkü maçın verilmesinde aslan paylarından birisi de ona ait... Her deplasman maçında 16-2'lik seri verdik .. Bu kabul edilemez bir şey .

İnanılmaz kırılgan bir oyun oynuyoruz ve bundaki başrol Kleiza-Oğuz ikilisinde.. Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var ; Furkan Aldemir'e karşı neden Oğuz ? Neden Zoric-Bjelica ile başlamıyoruz ? Benim ürettiğim bütün senaryolar bugün tükendi.. Biz şampiyon oluruz ama çok düşündürücü şeyler var takımda...

3. yada 4. maça böyle başladık Zoric'in ilkyarıda 4 faul aldığı maç koç Zoric'in faul problemi nedeniyle başlamıyor onu anlıyorumda Bjelica ile neden başlamıyor onu anlamıyorum bence de sorumlu koç maalesef

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Resmen Haybeyeden seriyi uzattık ''haybeyeden''