Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Yuce Allahim, biz ne zaman bu kadar gunah isledikte, bizi Kleiza ve Batiste gibi oyuncularla sinadin.. Neden Allahim

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben oraya bojan ve emiri de yazıyorum.bu maç bu final serisi bu play off zamanına özel değil bu dediğim.geldiklerinden beriyi kapsamakta.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Şampiyonluk maçı,tıpkı 5.maçta olduğu gibi baskılı savunmayla başlayıp taraftar desteğiyle işi bitirmek lazım...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Gs'lilerin şovu da ayrı bir komedi.(forumlarına göre)Bize ceza vermezlerse sahaya çıkmayacaklarmış.Nerede o günler?Keşke çıkmasalar
20 farkla kazanmak da güzel olurdu  ;D
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:28:07 Gönderen: Preldzic55FB »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ben serinin 7. maça kalmayacağını düşünüyordum. Hayal kırıklığı yaşıyorum.

7. maçlar NBA'de "basketbolun harikaları" kabul edilir; özeldir. "Yedinci maçların günahı olmaz" derler. Her sonuca açıktır. 7. maçları kaliteli takımlar değil, zihinsel anlamda güçlü olan takımlar kazanır. Bu sebeple kötü başlarsak bizim açımızdan çok zor olur. Bizde büyük oyuncunun olmazsa olmaz özelliği olan MENTAL yönden kuvvetli oyuncu sayısı çok az... Çok kırılgan bir oyuncu yapımız var. Kısacası, 7. maç havasını taşımaktan çok uzak bir kadro bu... Biz iyi oynadıkça yeteneklerini sergileyen bir takımız, baskı altında değil... Düşerken doğrulmayı beceremiyoruz.

Maça iyi başlamak, ve artık mümkünse üçlük yüzdemizi ortaokul takımlarından lise takımları seviyesine çıkarabilmek... Çok mühim.

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Serinin genelinde olduğu gibi ev sahibi avantajını kullanıp kazanacağımızı düşünüyorum hem de sıkı bir galibiyet bekliyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özkan
Niye üzerine vazife olmasın öyle düşünme
Burası hepimizin.

Casak şampiyon takımı niye eleştirelim yahu
Alsınlar kupayı keyfimize bakaljm :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
6.maçı gördükten sonra sadece sessizce dua ediyorum
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tabir kötü olacak ama ölümüne mücadele ederek oynayıp 3 senedir özlemini çektiğimiz şampiyonluk kupasını almamız lazım...
Lami cimi yok...

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Maçı izlemedim ama gene yüzde 25'le 3lük atmışız.5 üçlüğümüzde istikrarsız Bjelica ve Bojan'dan gelmiş.Bogdan işte bu yüzden lazım,potansiyeli bir yana kriz anlarında eli titremeden atacak oyuncu ihtiyacımızı giderecek.Teo'da dönem dönem şut istikrarsızlığı yaşıyor ama genel olarak o da bu konuda bize merhem olacak

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Son maç final maçı sezonun tüm emeğinin alınacağı maç.Son bir kez daha şu takıma destek olalım sonrasında kazansakta kaybetsekte çok ciddi eleştirilecektir bu takım ve koç orası kesin.Fakat Allah korusun son maçı evimizde kaybedersek Ekaterinburg rezaletinden daha büyük bir rezalet olur

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Yazıp yazıp siliyorum. belki birileri kizabilir ama o kleiza ısrarı neydi arkadaş!

Tapatalk

Çevrimdışı Emrah

• Üye
  • Yer: Poznan
Zaten yönergeye göre hareket edilecekse ki edilmek zorunda ama burasının Türkiye olduğunu unutmamak lazım, seyircisiz oynama cezası verilmesi münkün değil.

Disiplin yonetmeligini buraya koyma imkaniniz var mi? yanlis hatirlamiyorsam 2 anonsun cezasi 2 mactan baslayan saha kapatma cezasi.. sonucta 2 anons yapildi bir onceki macta

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Del Piero'yu tanırım, yazmayı bırakmasına üzülürüm, değer verdiğim biridir. Maç sonları adrenalin çok yüksek oluyor, bazen cümlelerin sertlik dozajı yükseliyor ki zaman zaman bunu bende yapıyorum. İlerleyen saatlerde adrenalin düşünce daha soğuk kanlı yorumlar yapabiliriz sanırım.

Özkan güzel söylemiş ;

maç gerginliğiyle oluşan reaksiyonları fazla büyütmemek lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Casak
Aynen kupayı ligi bi alalim.
Değerlendirme mutlaka yaparız
Ama dediğin gibi çok ama çok önemli bir maç.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Su maç özelinde, al bjelicayı vur kleizaya..
ikisi de rezalet oynadı.. Gereksiz bir bjelica manyaklıgı olusmus durumda

su yasına kadar istikrarsızlık abidesi olan adam, gecen senee laboralde 4 numara oynamaya baslamasıyla bir cıkısa gecti kabul de
adamı cok abartanlar mevcut.

Önüne mutlaka adam lazım. İpiyle kuyuya inilmez

maçın basında, ercege yaptıgı (yapamadıgı) savunmanın acıklaması yok
Ver Lester'e, yaz deftere