Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bojan bence artik nba yapmali ve sağlam bir tokat yemeli bu kadar şutu istikrarsiz skorer olmaz  mossu falan alabilirsek alalim 10 kat katki verir

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Del Piero'yu tanırım, yazmayı bırakmasına üzülürüm, değer verdiğim biridir. Maç sonları adrenalin çok yüksek oluyor, bazen cümlelerin sertlik dozajı yükseliyor ki zaman zaman bunu bende yapıyorum. İlerleyen saatlerde adrenalin düşünce daha soğuk kanlı yorumlar yapabiliriz sanırım.

Özkan güzel söylemiş ;
Ben kendisini kişisel olarak tanımıyorum. Uzun süredir, Fenerbasket de dahil, yazdıklarını okurum. Yorumlarını da severim. Bir sıkıntım yok kendisiyle.

Yukarıda yazılan ifade çok sert ve garip. Bana darılıp foruma soğuyacak bir durum yok. Benim fikrim bu sadece. Bu tarz yorumlar gereğinden fazla ateşli geliyor bana.

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Sezon geneli değerlendirmeyi kastettim abi.Yoksa vay efendim bunlar şampiyon oldu dur eleştirelim değil :) Mesela Bojanla sözleşme uzatıldı deniyor ama şu Bojanla devam etmek sonraki seneyide direk çöpe atmak demektir benim gözümde.Olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım.Hadi yerli olsa anlarımda adam yabancı.Yolla Bojanı ondan daha iyi 50 tanesini bulursun koskoca dünyada.Adam 3 senedir bir elin parmakları kadar büyük maçlarda fark yaratamadı.Bir anda TİTAN olmasını falan mı bekliyoruz anlamadım
Kesinlikle Bojan hakkında ki görüşe katılıyorum bu adamda ne buluyorlar anlamış değilim bu cümlemden kötü oyuncu olduğunu düşündüğüm sanılmasın lütfen ama F4 hedefi olan bir takımın 1 numaralı skor opsiyonu değil bence..Arkaya dönüp baktığımızda bir Partizan deplasmanı hariç seyirci baskısı altında neredeyse kumdan bir kale gibi dağılıyor..
Ne bileyim bir Henry Turner olsa keşke ama yok zaten Bojanla da sözleşme uzatılmış umarım yanılırım ama bu oyuncu tipiyle F4 hedefi hayal olmaktan öteye geçmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Obradovic: Rotasyonda ve oyuncu seçimlerinde hata yaptık. Son periyodun başında iki top kaybı ile 7 sayı geriye düştük.* Hocada farkında. Son maçta daha dikkatli tercihler yapacaktır.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bizler şampiyonluklar için fenerbahçeli olmadık ama şampiyon olalım hep beraber sevinelim inşallah.

ebony

• Ziyaretçi
Bi de aklıma gelen maç boyu f.break ten sanırım 1 sayımız var..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maçta da hakeme ağlamayalım lütfen

Fundemental uyarmış iyide yapmış ağzına sağlık .....

Hangi maçta ağlamışız ki bu maçta da ağlayalım ?
Bu kafadaki adamların burada yeri yok....
Bizim kadar hakkı yenmis ama yinede ya biz kendimize bakalım kendimizi eleştirelim diyen başka bir camia başka bir seyirci topluluğu yoktur...

Fenerbahçe ağlamaz!!!!

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Su maç özelinde, al bjelicayı vur kleizaya..
ikisi de rezalet oynadı.. Gereksiz bir bjelica manyaklıgı olusmus durumda

su yasına kadar istikrarsızlık abidesi olan adam, gecen senee laboralde 4 numara oynamaya baslamasıyla bir cıkısa gecti kabul de
adamı cok abartanlar mevcut.

Önüne mutlaka adam lazım. İpiyle kuyuya inilmez

maçın basında, ercege yaptıgı (yapamadıgı) savunmanın acıklaması yok
Dostum bjelica için söylediklerine katılıyorum ama kleiza bir başka.Çok kolay geçiliyor savunma tehdidini geçtim çok büyük açık veriyor sakatlığı nedeniyle sanırım ama bu kadar zaman bu sorunu bundan sonra da atlatabilecegini sanmıyorum. İşin ilginci en önemli özelliği olan kritik zamanlarda hücumda sakin kalıp sorumluluk alarak attığı üçlük pozisyonları da yaratamıyoruz kendisine...

Tapatalk

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Koç bu maçı iyi yönetmedi..4. çeyrek çıkardığı 5 kötüydü..4 kısaya dönüp oynamalıydı..ZATEN ribaunt alamıyoruz neden risk almadık ki?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Dostum bjelica için söylediklerine katılıyorum ama kleiza bir başka.Çok kolay geçiliyor savunma tehdidini geçtim çok büyük açık veriyor sakatlığı nedeniyle sanırım ama bu kadar zaman bu sorunu bundan sonra da atlatabilecegini sanmıyorum. İşin ilginci en önemli özelliği olan kritik zamanlarda hücumda sakin kalıp sorumluluk alarak attığı üçlük pozisyonları da yaratamıyoruz kendisine...

Tapatalk

Ben Kleiza'yı savunmuyorum hocam..
Bjelica muhabbeti icin söyledim. Yok tercih hatası yapmıs hoca falan..

eee mac icinde ^^tercih hatası ^^ yapmadıgında da izledik adamı.
Rezaletti.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Moral bozma açısından konuşmuyorum ama bu takım 2006 da denizlide,2010 da saraçoğlunda,2012 de saraçoğlunda 2014 te ecaterinburgda ve en önemlisi 3 temmuz 2011 de büyük travmalar yaşamıştır.Travma yaşamada ihtisas yaptık sayılır.

Son travmada perşembe günü sporun başka bir branşında yaşanırsa şaşırmamak lazım.Bir fenerbahçeli olarak travmayla beraber yaşamaya alıştım.Bu alemde şanssızlık konusunda bir benfica birde biz uzak ara lider sayılırız.

Allah yar ve yardımcımız olsun.AMİN.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu deplasman maçlarının birinde Kleiza yerine Sekuliç oynasa belki daha iyi olurdu yeminlen
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Disiplin yonetmeligini buraya koyma imkaniniz var mi? yanlis hatirlamiyorsam 2 anonsun cezasi 2 mactan baslayan saha kapatma cezasi.. sonucta 2 anons yapildi bir onceki macta
Niye koyalim
Sahamiz kapansın diye lobi mi yapalım kendi kendimize
Su yazının mantığı nedir cidden anlamadım

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bu maç özelinde koça eleştiriler olabilir haklıdır da ancak dozajı maçın gerginliğiyle kaçırmayalım, Obradovic Fenerbahçe'ye hiçbir şey katmamıştır manasında bir cümle yakışmadı bence.
Rotasyonla ilgili sıkıntılar var doğru ama hoca da denemek mecburiyetinde, Kleiza özellikle Karşıyaka karşısında son çeyreklerde iyi sayı üretiyordu özellikle 3. çeyrek sonu ve 4. çeyrek başında hoca tam da bu dönemde ona şans vermişti. Maçın başında Oğuz'un üzerinden oynamak istedik ama ne istediğimiz gibi top indirebildik ne de Oğuz yüzdeli bitirdi bugün pozisyonları sağlık olsun.
Ayrıca üçlük konusunda gerçekten çok kötüyüz %10-20lerde üçlük atıyoruz, çok değil %30 atsak ceza şutlarını kesebilsek yeterdi galibiyete.
Savunma konusunda yine Marko konusunda fazla iyi değildik Marko faullerden dolayı kenara gelince Cenk'i durdurursak sayı üretemezler diye düşünmüştüm ama yine Cenk'i iyi savunamadık adamlar üçlük atarak oyunda kalabiliyor, en iyi üçlükçülerini tutamıyoruz.
3. çeyreğin sonunda takımın temposu artıştayken 4. çeyrek mucize olmazsa kazanacağımızı söylemiştim. Maalesef yine kritik anlarda vurup geçemedik kabus gibi başladık 4. çeyreğe yazık oldu. Ama ümitsizliğe kapılmaya gerek yok kaç maç üzerinden şampiyon olursak olalım önemli olan kupanın bizim olmasıdır! Fenerbahçe ismine yakışan budur! Perşembe günü kupayı kaldıracağız!

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Ben Kleiza'yı savunmuyorum hocam..
Bjelica muhabbeti icin söyledim. Yok tercih hatası yapmıs hoca falan..

eee mac icinde ^^tercih hatası ^^ yapmadıgında da izledik adamı.
Rezaletti.
Kendi de söylemiş zaten rotasyon ve oyuncu seçimlerinde hata yaptık diye... Benim dilim hiç varmıyor hocaya birşey söylemeye,çarpılırız yahu. :) Gerekirse tüm takım dagilsin hocaya bişey olmasın. Umarım değerini unutmayız hocanın, altan tanrıkulu gibi trollere yedirmeyiz...

Tapatalk