Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Biz futbolda trabzon deplasmanına gidiyoruz,gerekirse maç yarıda kalıyor,saatlerca soyunma odasında bekleyip uçağa gecenin köründe biniyoruz ama korkmuyoruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ntvsporda Kaan Kural ahlaksızı resmen bize saydırıyor Gsyi akladı bize demediğini bırakmadı.Tetikçi dombili

Zaten fanatik Galatasaray'lı olduğunu herkes bilir ve bunu saklamaz. Süzmenin önde gidenidir. Zamanında bunu Fenerbahçeli dostlarımıza bile anlatamadık.

Çevrimdışı prosoför

• Üye
Seneyeki kadrolara Furkan Aldemir'i de eklesek mi? Ligden çekilecek bunlar. Paraları ve bahaneleri yoktu. Para bulamayınca bahane ürettiler.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Umarım bizim yöneticiler maça çıkmaları için görüşme yapmaz, federasyon seçimlerinde onların adayını destekleme sözü falan vermezler.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ntvsporda Kaan Kural ahlaksızı resmen bize saydırıyor Gsyi akladı bize demediğini bırakmadı.Tetikçi dombili
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çıkarlar her türlü
Bunlar ne zaman sözünü tutmuş ki şimdi tutsunlar
Lafi ağzından çıkan sözünü tutar

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Şu şekilde düzenledim şıkları...

DİKKAT... DİKKAT... Galatasaray Perşembe akşamı maça çıkmazsa nereye çıkacak? Şıkları veriyorum:

a) Görücüye...
b) Çürüğe...
c) Direğe...
d) Şeyin kafasına...
e) Ebesinin damına...
f) Ağaca
g) Balığa...
h) Köprü altına, otostopa...

B  şıkkı hariç , hepsi diyorum :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Olay çok basit aslında. Kurallara göre bizim maçta cezanın olmayacağı açıktı. Bunu bilmelerine rağmen algı yönetimi yaparak bi süreç başlattılar ve sonunda kendi yalanlarına kendileri bile inandılar. Son maça çıksalar biliyorlarki %90 kaybedecekler. O yüzden bu süreç sonunda taraftarlarının gözünde kaybetmeyip, kazanıp ve de futbol takımında yaşanan süreçten dolayı Ünal'ın sallanan koltuğunu nasıl sağlama alabilirlerdi. Tam olarak böyle işte.

Şu an bütün taraftarları yönetiminin arkasında. Helal olsun Aysal'a diyorlar. Fakat bilmiyorlar ki adamın derdi onlarla aynı. Her yıl kulübün bütçesinde eksi yazan amatör branşları kapatma fikri zaten en başından beri vardı adamın. Şimdi bu karar sonrasında bütçeyi küçültecek ve belli oranda zararı azaltmış olacak. Gs taraftarıda 2 ay sonra anlar ne kadar salakça bi hareketi desteklediklerini.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Ünal aysal tükürdüğünü yalamazsa çok şey kaybeder.Ben hala perşembe gününe kadar ileri gelenlerden şöyle şöyle baskı geldiği için sahaya çıkma kararı aldık diyebilir diye düşünüyorum. Bu adamın kalıbına güvenilmez.Kaypak ve sinsi.Zor ama,Konsantrasyon kalmadı takım maça hazırlanlanmalı.Obradoviç takımı motive edip maça hazırlamalı.Maç saatinde gelmezlerse canları cehenneme.Eşeği sağlam kazığa bağla.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Son 20 maç 1 galibiyet. %5 olan galibiyet şanslarını bu saha dışı psikolojik oyunlarla yüksek yüzdelere çıkarmak istiyorlar. Ne yönetim ne takım ne de taraftar olarak kanmayalım.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Obradovıc'ın bunları yemeyeceğine, bizi ilgilendirmez biz antremanımızı yaparız, oyunculara kendinizi bırakmayın diyeceğine eminim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
B  şıkkı hariç , hepsi diyorum :)

Askerde pembe teskereyle çürüğe çıkanlar olur. :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Askerde pembe teskereyle çürüğe çıkanlar olur. :D

Hahahah ben bunu düşünmemiştim :):):)

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu açıklamayı yapıp maça çıkarlarsa şikenin babasını yapmış olurlar..

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
açıkçası sevindim karara. takımımın kaybetme korkusundan değil asla. aksine fenerbahçe ülker'in kazanacağını söylemiştim maç oynansaydı. sevindiğim nokta, yorulmadan kupayı almış olmamız. sahaya çıkmayacakları söylentisi olduğunda inanmamıştım ama şaşırttılar. kulübün başkanı açıklama yaptıysa geri dönmezler karardan. bizim için ise hiçbir sıkıntı olmaz. kupamızı alır, önümüze bakarız.

açık söylüyorum, şu kararı fenerbahçe almış olsaydı yöneticisinden oyuncusuna kadar herkese ana avrat söverdim. kabul etmezdim. allah aşkına ataşehir'e gelemeyecek, maça çıkmayacak kadar ne oldu? ipekçi'de oynanan maçta olanlardan farklı ne oldu?

ulan biz haksızlığa uğradığımızda taşak geçen siz değil miydiniz? bu sene voleybolda, sizin esameniz okunmazken halkbank, vakıfbank gibi müessese kulüpleri ile şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışırken, hakem hataları ile halkbank serisini ve şampiyonluğu kaybedince alay eden siz değil miydiniz? hakkımızı aradığımızda "ağlama melis" çekenler siz değil miydiniz? şimdi ne oldu da ağlıyorsunuz?

kadın basket serisinde yöneticimiz mahmut uslu saldırıya uğrarken "keşke daha sağlam vursaymış" diyenler sizler değil miydiniz? sonra bizim yöneticiler utanmadan size loca vermedi mi ülker arena'da? siz bizim yöneticileri köpek niyetine koymanıza rağmen, sizleri orada korumadılar mı? ne oldu da birden fair-play damarınız tuttu? cenk akyol, ipekçi'deki maçta ömer'in üzerine yürüdüğünde kahraman ilan edilirken, obradovic gibi bir koçu itin götüne sokmadınız mı?

kadıköy'de kupa kaldırmadığımızı söyleyenler, 2010-2011 sezonunda ipekçi'de seyirciler dışarı çıkarıldıktan sonra kupa kaldırabildiğimizi ne çabuk unuttu? bu işler böyle. siz yaparsanız haklısınız, aynı olaylar ülker arena'da olsa holiganız. yemezler anam.

sanılıyor ki, kupayı bu şekil alınca burulacağız. hiç de bile. mis gibi de kutlamamızı yaparız. spor ortamını gerginleştiren fenerbahçe değil sadece. galatasaray da bunda önemli rol oynuyor. kendinizi sütten çıkmış ak kaşık görmekten vazgeçin. ortada bir hata varsa, herkesin payı var.
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.