açıkçası sevindim karara. takımımın kaybetme korkusundan değil asla. aksine fenerbahçe ülker'in kazanacağını söylemiştim maç oynansaydı. sevindiğim nokta, yorulmadan kupayı almış olmamız. sahaya çıkmayacakları söylentisi olduğunda inanmamıştım ama şaşırttılar. kulübün başkanı açıklama yaptıysa geri dönmezler karardan. bizim için ise hiçbir sıkıntı olmaz. kupamızı alır, önümüze bakarız.
açık söylüyorum, şu kararı fenerbahçe almış olsaydı yöneticisinden oyuncusuna kadar herkese ana avrat söverdim. kabul etmezdim. allah aşkına ataşehir'e gelemeyecek, maça çıkmayacak kadar ne oldu? ipekçi'de oynanan maçta olanlardan farklı ne oldu?
ulan biz haksızlığa uğradığımızda taşak geçen siz değil miydiniz? bu sene voleybolda, sizin esameniz okunmazken halkbank, vakıfbank gibi müessese kulüpleri ile şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışırken, hakem hataları ile halkbank serisini ve şampiyonluğu kaybedince alay eden siz değil miydiniz? hakkımızı aradığımızda "ağlama melis" çekenler siz değil miydiniz? şimdi ne oldu da ağlıyorsunuz?
kadın basket serisinde yöneticimiz mahmut uslu saldırıya uğrarken "keşke daha sağlam vursaymış" diyenler sizler değil miydiniz? sonra bizim yöneticiler utanmadan size loca vermedi mi ülker arena'da? siz bizim yöneticileri köpek niyetine koymanıza rağmen, sizleri orada korumadılar mı? ne oldu da birden fair-play damarınız tuttu? cenk akyol, ipekçi'deki maçta ömer'in üzerine yürüdüğünde kahraman ilan edilirken, obradovic gibi bir koçu itin götüne sokmadınız mı?
kadıköy'de kupa kaldırmadığımızı söyleyenler, 2010-2011 sezonunda ipekçi'de seyirciler dışarı çıkarıldıktan sonra kupa kaldırabildiğimizi ne çabuk unuttu? bu işler böyle. siz yaparsanız haklısınız, aynı olaylar ülker arena'da olsa holiganız. yemezler anam.
sanılıyor ki, kupayı bu şekil alınca burulacağız. hiç de bile. mis gibi de kutlamamızı yaparız. spor ortamını gerginleştiren fenerbahçe değil sadece. galatasaray da bunda önemli rol oynuyor. kendinizi sütten çıkmış ak kaşık görmekten vazgeçin. ortada bir hata varsa, herkesin payı var.