Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Açıklama metnini okudum. Gayet güzel ve ironik...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3136 : 17 Haziran 2014, 21:21:26 »
Evet, seve seve mi, diğer türlü mü?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ankete katılımınızı bekliyoruz. Konu Perşembe akşamı...

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=626.0

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
      Çoktandır küçülme planları vardı bu durumu bahane ettiler. Önümüzdeki sezondan itibaren FBÜlker-Efes finalleri seyredeceklerini çok iyi bildiklerinden küçülme veya kapama her neyse düşünceleri şampiyon olarak kapadık diyeceklerdi. Aslında dün 3.periyotun sonunda 2 sayı öndeyken 4.periyotda vidaları gevşetmeyip dün kupayı orada alacaktık şovları elinde patlayacaktı bu hususta sahada sallanan oyuncularımızada kızmakta hakkımızdır. Arz ederim :)

O halde zaten bayan basketbol takımını da ligden çekebiliriz gibi bir açıklaması oldu.Peki bu açıklamalar arkasındaki gerçek nedeni kendi camiası görmüyor mu?Hiçbir taraftar takımı rakip sahada yenilme olasılığı yüksek olsa bile o maçı kazanma umudu olduğundan şüphe etmem.Oynarsan kazanma umudun vardır,oynamazsan topyekün zaten kaybediyorsun.Kendi adıma konuşuyorum böyle bir çekilme kararı talebi bizim yönetimden gelse idi yanlış bulurdum.Başka yöntemlerle olayı halletmesi gerektiğini savunurdum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3139 : 17 Haziran 2014, 21:23:58 »
Anketimize bekleriz. Konu: PERŞEMBE AKŞAMI...

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=626.0

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3140 : 17 Haziran 2014, 21:25:06 »
Yalnız B şıkkı iki tarafı keskin kılıç gibi, zaten rakibin beklentisi de o. Maç yarıda kalsın istiyorlar
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3141 : 17 Haziran 2014, 21:26:35 »
Yalnız B şıkkı iki tarafı keskin kılıç gibi, zaten rakibin beklentisi de o. Maç yarıda kalsın istiyorlar

Maçı hakemler tatil etmedikçe iki taraflı keskin kılıç olmaz. Maçın tatil edilmesiyle, bir tarafın sahadan çekilmesi çok farklı...

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Her halikarda kısa vadede karlı çıkan Ünal Aysal olacak (GSaray değil). Uzun vadede taraftarları bile lanetleyebilir, orasını bilemeyiz

Çıkacak olurlarsa: maçı içinden çıkılmaz hale getirdiler. Bizim taraftarın soğukkanlı tepki verebileceğini sanmıyorum. Yenilseler de işte gördünüz mü bahanesi olacak, hatta kaostan yenecek ortam bile yaratma ihtimalleri var.

Çıkacak olurlarsa: Ünal'ın sinsi şube küçültme planlarını kılıfına uydurulmuş olur

Adam çok sinsi
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 21:30:28 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Her halikarda kısa vadede karlı çıkan Ünal Aysal olacak (GSaray değil). Uzun vadede taraftarları bile lanetleyebilir, orasını bilemeyiz

Çıkacak olurlarsa: maçı içinden çıkılmaz hale getirdiler. Bizim taraftarın soğukkanlı tepki verebileceğini sanmıyorum. Yenilseler de işte gördünüz mü bahanesi olacak, hatta kaostan yenecek ortam bile yaratma ihtimalleri var.

Çıkacak olurlarsa: Ünal'ın sinsi şube küçültme planlarını kılıfına uydurmuş olur

Adam çok sinsi

ya mancını yı da sana istediğin transfer bütçesini veremeyi dediler adam ben nere geldim deyip gitti. adama seni göndermek istiyoruz bile diyemediler

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3144 : 17 Haziran 2014, 21:33:44 »
Girer birileri araya çıkar istemeden de(!) olsa oynarlar her ne kadar böyle final maçlarını kazanamama gibi kulüp olarak bir geleneğimiz olsa da cehennemi yaşatıp kupayı alırız.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #3145 : 17 Haziran 2014, 21:37:15 »
Maçı hakemler tatil etmedikçe iki taraflı keskin kılıç olmaz. Maçın tatil edilmesiyle, bir tarafın sahadan çekilmesi çok farklı...

İşte GS'nin beklentisi bence o yönde. O maç sakin geçmeyecektir, daha başlamadan olaylar olacaktır.
Yani şıklarda belirtmediğin 4. ihtimal var ve onu kovalayacaklardır
Fenerbahçe

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #3146 : 17 Haziran 2014, 21:39:20 »
cıkmazlar maça şube sorumlusu koç falan yapsa acıklamayı dönerdide başkanları acıklayarak bu ihtimali ortadan kaldırdı
başkan neysede onları yöneten taraftar grubuda alınan kararı destekliyor
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
O halde zaten bayan basketbol takımını da ligden çekebiliriz gibi bir açıklaması oldu.Peki bu açıklamalar arkasındaki gerçek nedeni kendi camiası görmüyor mu?Hiçbir taraftar takımı rakip sahada yenilme olasılığı yüksek olsa bile o maçı kazanma umudu olduğundan şüphe etmem.Oynarsan kazanma umudun vardır,oynamazsan topyekün zaten kaybediyorsun.Kendi adıma konuşuyorum böyle bir çekilme kararı talebi bizim yönetimden gelse idi yanlış bulurdum.Başka yöntemlerle olayı halletmesi gerektiğini savunurdum.
  İşte tam burada Fenerbahçe İle galatasaray arasındaki fark ortaya çıkıyor. Fenerbahçe taraftarı iyiyide kötüyüde görüp söyler  Ama karşı camia için başarı için herşey mubahtır. Kupalar için severler takımlarını.  Bizde benzer bir durum oldu 2 sezon evvel Şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş takım (sarı Melekler) ligde garip uygulamalarla ertesi sene C.L.'e gidemeyip küçülmeye gittiğinde yöneticilerin geçen seneden daha iyi takım kurduk masalını kimse yemedi tepkisini koydu sonra ne oldu? Daha iyi takım kurarak döndük özetle bizim taraftar bu numaraları yemez ha açık açık söylersin küçülecez diye o ayrı bütçe dahilinde nasıl kadro kurarlarsa kursunlar adında Fenerbahçe geçtiği için yine destek oluruz. Hadi erkek finalinde kızdın TBF'ye istediğini yaptıramadın Bayanlarda neden çekiliyosun yada küçülüyosun ? O bayanlar 3 kupa almadımı? Nerden baksan tutarsızlık yani zaman gösterecek ne olur ne biter bakalım gün ola harman ola demişler..... Uzun oldu biraz kusura bakmayın

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
şeytan bu adamları tanısa şeytanlığından ar eder secdeye kapanır
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3149 : 17 Haziran 2014, 21:54:26 »
Birinci şıkkı işaretledim nasıl olsa yenileceğiz bari Şampiyonluklarını
gayri meşru hale getirelim aynı zamanda ekonomik kriz yüzünden
amatör branşlara yatırım yapmama bahanesi bir taşla 2 kuş olayı.
Haaa çıkarlarsa da şaşırmam çünkü bunlardan her şey beklenir
Şeytan'a pabucu ters giydirecek camia bunlar.