Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3165 : 18 Haziran 2014, 01:01:03 »
Her iddiasina girerim ki maça çıkacaklar.
Manipüle etmeyi severler
Biz çıkıp yenecegiz başka çare yok....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
HAKAN CAN ‏@HakanCan2011  4 dk.
Galatasaraylı basketbolcular yarın 16'da yöneticileriyle toplantı yapacak. Oynamak istiyorlar

Kıvırmanın ilk adımları geldi :)
merak ettiğim nokta su..hukukçu varsa soylesin..dernekler yasasina gore bunlar yönetim kurulu karari aldik diyip resmen TV ye ve resmi sitelerine aciklama verdiler..eğer maça cikarlarsa kamuoyunu yaniltmis olacaklar..ayrıca rekabet kanuna aykiri değil mi diğer kulüpler acisindan..malum bu is çocuk oyuncagi değil..
hukukçular bir fikir versin..bu aciklamanin yaptirimi yok mu dönerlerse karardan..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #3167 : 18 Haziran 2014, 01:10:31 »
Bence bu olaylar bizim takıma yaradı...
Son mactan sonra hani yenerler mi diye düşünmedim değil ama sagolsun yetiştiler. Vurup geçeceğiz
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 01:10:50 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

• Üye
« Yanıtla #3168 : 18 Haziran 2014, 01:13:04 »
Her iddiasina girerim ki maça çıkacaklar.
Manipüle etmeyi severler
Biz çıkıp yenecegiz başka çare yok....
abi resmi aciklama yaptılar..hem resmi site hem tvye..dernekler yasasina gore yönetim kurulu karari dediler..cikarlarsa dernek yasasi; rekabet kanunu ve kamuoyunu yaniltmaktan yaptirimi olmaz mi..çocuk oyunu değil bu..aciklama maça cikmayabiliriz değil..maça cikmayacagiz çünkü.

• Üye
Yanlis anlamayin ama obra İspanyol yardimcinin halim olduğu kadar hakim değil takima..oyuncular cekiniyor..ama seneye alisirlar artik.özellikle bu şampiyonluk önemli..

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #3170 : 18 Haziran 2014, 02:13:14 »
Maçın oynanacağı yüzde bir milyon. Ergin işi tamamen 2009 a döndürmek istiyor. Benim merakım yarın bu saatlerde hangi bahaneyle geri dönecekleri...

Hakan yaman abinin dediği diğer şık; forumdan atılmayacak ve karşı cinsten arkadaşlar kusura bakmayacaksa s... s... mi ??? :)

Eğer öyleyse bunun olma ihtimali yüzde bin... He maç yarım mı kalır çirkefe yatarlar mı bilemem. zaten Aziz yıldırım ve obradovic gibi iki dominant adamın olduğu yerde; bundan farklı bir niyetle maça çıkılacağını düşünen var mı ??

Hadi russia at golüde yatacağım...
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 07:11:19 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3171 : 18 Haziran 2014, 02:20:51 »
Onlar da bizim aylar öncesinden bildiğimizi biliyorlar, daha fazla yormak istemeyip teslim oldular. :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Yanlis anlamayin ama obra İspanyol yardimcinin halim olduğu kadar hakim değil takima..oyuncular cekiniyor..ama seneye alisirlar artik.özellikle bu şampiyonluk önemli..

Bunu nereden nasıl çıkardınız?
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 04:14:33 Gönderen: Bojan B. »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3173 : 18 Haziran 2014, 07:11:56 »
Aynen öyle Öcal kardeşim. Aynen öyle. :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Saray soytarıları... Âlemi salak, kendilerini akıllı sanıyorlar.

Domuz gibi çıkacaksınız. Çift S kuralıyla gelecek ve çift S kuralıyla döneceksiniz. Tamam, canınızı çok yakmayacağız. Fantezilerimizi sınırlı tutacağız. Korkmayın bu kadar. Acıtmadan bitireceğiz işinizi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
merak ettiğim nokta su..hukukçu varsa soylesin..dernekler yasasina gore bunlar yönetim kurulu karari aldik diyip resmen TV ye ve resmi sitelerine aciklama verdiler..eğer maça cikarlarsa kamuoyunu yaniltmis olacaklar..ayrıca rekabet kanuna aykiri değil mi diğer kulüpler acisindan..malum bu is çocuk oyuncagi değil..
hukukçular bir fikir versin..bu aciklamanin yaptirimi yok mu dönerlerse karardan..

İsterse bill boardlara ilan versinler abi hiç bir bağlayıcılık yok

Maça muhakkak çıkacaklAr. Muratın dediği gibi 'oyuncuların emeği 'zart zurt der çıkarlar. Bu ' Allah Bir' deseler itimat etmeyecegim adamlardan bir an önce kurtulalım
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Tarihleri boyunca ne zaman delikanlı ve haysiyetli oldular ki, bugün onlardan sözlerinin gereğini yerine getirmeleri bekleniyor?

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ben burada, Obradovic'e kufredip, acikca takimin yenilmesini isteyen birine denk gelmedim. 

Not: Dili biraz sert gibi gelebilir.  Oyle bir amacim yok, belirtmek istedim :)  Cok sukur, Twitter'daki deliler gibi bir profil yok forumda.  Ara ara biten trolleri de Cem imha ediyor hemen.
Yok abicim, onu zaten yapamazlar. Nasıl yapacaklar? Bu adama onu açık açık yapmak bence kolay bir durum değil.

Benimki şüpheci bir bakış değil. Obradovic'in bu kadar çok savunulmasını ve korunmasını yanlış bulanlar var. Buna da dayanamıyorlar. Bunu açık açık söylemek yerine, garip şekillerde ufak laflar sokuyorlar. Ya da öyle yaptığını sanıyorlar. Benim sinirimi bozan şey bu.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bence Ünal Aysal mevcut durumu şubeyi kapatmak için kullanıyor. Bana kalırsa maça EŞŞEK gibi çıkacaklar! Kaybederlerse mazlum edebiyatı yapıp TBF'nin taraflılığından dem vurup basketbol şubesini kapatır Ünal Aysal, kazanırlarsa ki imkanı yok ama Ünal Aysal için zaten sıkıntı olmaz her türlü kazanır, Galatasaray taraftarı enayi yerine konur, maça çıkarlarsa vurup geçer şampiyon oluruz!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3179 : 18 Haziran 2014, 08:58:30 »
ben bugün "aslında çıkmazdık ama oyuncular çıkmak istiyor yeaaa" mealinde bir açıklama bekliyorum, zaten mağlubiyetin her türlü kılıfını şimdiden hazırladılar. :D