Ama ortada şöyle bir durum var, oluşturulan ortamda "Federasyonun çifte standartı, taraflı hakem atamalarına" karşı bir tutum oluştuğu görüşü hakim olmaya başladı.
yahu bu gerekçenin de gerzekçe olduğunu herkes biliyor artık ; şu anda öyle gözükmesi de yarattıkları medya illüzyonundan kaynaklanıyor.
ben bu medya illüzyonunun da zamanla etkisini yitireceğini söylüyorum. zaten kısa vadede bu konularda GS'yi alt edebilecek bir spor kurumu/kuruluşu yok.
TBF başkanı GS'li, GS aynı hakemler ve TBF ile geçen sezon şampiyon olmuş. TR'de herhangi bir spor dalında federasyon-takımlar bazında bu tür sürtüşmelerin yüzlercesi yaşanıyor. şöyle bir şımarıklığı ve küstahlığı gösterebilmiş tek bir klüp yok.
3 Temmuzdan beri kurulup-yürütülmesine omuz verdikleri sistemlerin şimdi muhalifi gözüküp "duruş" sergileme iddiasında olmaları inanın bir müddet sonra kendilerine de yetersiz gözükecek.
yeldeğirmenlerine karşı savaşan sahte don kişotlar yani.
şu süreçte içimde kalan tek şey Kaan Kural'a hakkettiği cevabı verememek ve murat özaydınlı'nın şaçma çıkışı ile yaratılan mağduriyet oldu.