Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
kulup sadece noavas'ın yazdıgını bile koysa siteye yeter...belki bir iki rotus yapılır..sonra her basın kurulusuna da bunu yolla olsun bitsin..

o kadar aleni ki  hersey..

• Üye
 mancini'yi 1 gun once tutuyorlardı 1 gun sonra yolladılar...

bunlar tamamen karısmıs durumdalar..

biz hatayı 6. macı kazanmamak ile yaptık..
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 13:50:20 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
Galatasaray yönetiminin içinde bile çatlak...o bodur seda doğan ile cibara körüklüyor olayı...Aysal'ı da onlar fişeklemiş...gs'de bir çok yönetici onlara kızgın hatta dün bayağı birbirlerine girmişler...

GS değirmenine su taşıdığı 3 Temmuzun girdabında kendi kendini öğütmeye başladı zaten.

Ünal Aysal'ın bu manevralarını kısa vadeli çıkar çatışmasının sonucu olarak görmemek lazım;

hem kulübünün maddi durumu hem de FB ve AY'ın sebatla yürüttüğü mücadelede yavaş da olsa cepheleri geri almaya başlamasının etkisiyle kendini sıkışmış hissediyor,

biz bu noktaya sabrederek ve dayanışma göstererek geldik; onları kısa vadeli medya oyunları ve profesyonel çirkeflik numaralarında alt edemeyiz bunlara hayıflanmaya en önemlisi öykünmeye gerek yok.

sakin kalmak ve konsantrasyonu kaybetmemek uzun vadede yine bize kazandırır.

• Üye
siz oyuncuları cocuk mu zannediyorsunuz allah askına...adamların meslegi bu..boyle sacma salak seylerden adam mac konsantrasyonunu kaybetmez..

cıkacak macını oynayacak..su an bunlara bakmıyorlardır bile..zaten yabancılar anlamıyordur bile..

obra izin vermez bu tip sacmalıklara...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
yav he he

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur  11s 
 More
 View translation
FLAŞ | Şükrü Ergün: "Maça çıkmamız için hakem üçlüsü değişmeli karşılaşma seyircisiz oynanmalı ancak bu durumda maça çıkabiliriz"(Radyospor)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
yapma dostum. niye ertelensin
bizim takımın kimyası filan hiçbirşekilde bozulmadı ...
böyle keyfi bir olay olabilir mi neden erteleniyor yahu
gelirler oynarlar gelmezlerse de keyifleri biliğr.

Üstad hakemler böyle bir ortam olduğu için eskiden lehimize çalacakları düdükleri artık çalmayacaklar.
Taraftar da gerildi,ne yapacağını bilmez bir halde.En basiti doping yapsana mola alsana ergin ataman diye tezahürat yapsa hakem pat diye anons yaptıracak diye temkinli davranacak.

Onlar merdivene saha kenarına taraftar koyup haddinden fazla seyirciyi salona aldılar ama biz yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı alamayacağız.

Coşkulu atmosferimizi en aza indirmeye ne hakları var?Ben kabul edemiyorum bu haksızlığı.Burada bir haksızlık varsa bize yapılıyor.Kadın basketbol finalinin hangi ortamda oynandığına hepimiz şahit olduk.Bize niye o atmosferde oynatmamak için baskı uyguluyorlar?

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
Ama ortada şöyle bir durum var, oluşturulan ortamda "Federasyonun çifte standartı, taraflı hakem atamalarına" karşı bir tutum oluştuğu görüşü hakim olmaya başladı.

yahu bu gerekçenin de gerzekçe olduğunu herkes biliyor artık ; şu anda öyle gözükmesi de yarattıkları medya illüzyonundan kaynaklanıyor.

ben bu medya illüzyonunun da zamanla etkisini yitireceğini söylüyorum. zaten kısa vadede bu konularda GS'yi alt edebilecek bir spor kurumu/kuruluşu yok.

TBF başkanı GS'li, GS aynı hakemler ve TBF ile geçen sezon şampiyon olmuş. TR'de herhangi bir spor dalında federasyon-takımlar bazında bu tür sürtüşmelerin yüzlercesi yaşanıyor. şöyle bir şımarıklığı ve küstahlığı gösterebilmiş tek bir klüp yok.

3 Temmuzdan beri kurulup-yürütülmesine omuz verdikleri sistemlerin şimdi muhalifi gözüküp "duruş" sergileme iddiasında olmaları inanın bir müddet sonra kendilerine de yetersiz gözükecek.

yeldeğirmenlerine karşı savaşan sahte don kişotlar yani.

şu süreçte içimde kalan tek şey Kaan Kural'a hakkettiği cevabı verememek ve murat özaydınlı'nın şaçma çıkışı ile yaratılan mağduriyet oldu.

• Üye
benım nufus kagıdım 25 sene gec cıkmıs..seyircisiz oynanırsa girerim maca annemle...yasım tutuyor yani..12 daha..
herkesin oyle mı yoksa? :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Üstad hakemler böyle bir ortam olduğu için eskiden lehimize çalacakları düdükleri artık çalmayacaklar.
Taraftar da gerildi,ne yapacağını bilmez bir halde.En basiti doping yapsana mola alsana ergin ataman diye tezahürat yapsa hakem pat diye anons yaptıracak diye temkinli davranacak.

Onlar merdivene saha kenarına taraftar koyup haddinden fazla seyirciyi salona aldılar ama biz yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı alamayacağız.

Coşkulu atmosferimizi en aza indirmeye ne hakları var?Ben kabul edemiyorum bu haksızlığı.Burada bir haksızlık varsa bize yapılıyor.Kadın basketbol finalinin hangi ortamda oynandığına hepimiz şahit olduk.Bize niye o atmosferde oynatmamak için baskı uyguluyorlar?

gelinen noktanın saçmalığının farkındayım ama ne olursa olsun erteleme diye birşey olamaz
ertelendikçe gerginlik daha da artar. bu gerilim kolay bitmez. 2nci maç sonrası kendileri başlattı ok yaydan çıktı ne yazık ki
bugun gelecekler yeneceğiz yada gelmeyecekler yine yeneceğiz :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hafiften heyecan yapalım
kaldı 6 saat 50 dakika... :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
şu süreçte içimde kalan tek şey Kaan Kural'a hakkettiği cevabı verememek ve murat özaydınlı'nın şaçma çıkışı ile yaratılan mağduriyet oldu.

Aynen, KK'a daha doğru düzgün bir yanıt verilebilir yine susması sağlanabilirdi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Turgay Demirel'in dediğine göre saha içindeki sandalyeler kalkıyormuş+bench arkası iki sırada sadece emniyet olacakmış
Oradan kombinem olsayddı hemen dava açardım.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
yahu 15 senedir bu kadar secici davranmadılar; habire geldiler, verdiler, gittiler.
nedir bu naz kardesim bu sefer?
var birseyler ama hayırlısı...

• Üye
gene sımartıyorlar bak bunları...delirecem...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
yahu bu gerekçenin de gerzekçe olduğunu herkes biliyor artık ; şu anda öyle gözükmesi de yarattıkları medya illüzyonundan kaynaklanıyor.

Bence sizle temel anlamda ayrıştığımız nokta burası. Siz çoğunluğun bunu gerzekçe gördüğünü düşünüyorsunuz bense çoğunluğun bunu gerçek gördüğünü düşünüyorum.
Sizin düşüncenizin doğru olmasını can-ı gönülden isterim.

Kaan Kural konusu algı yönetiminde ne kadar zayıf olduğumuzun bir göstergesi kesinlikle.