Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388932 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"F.Bahçe Ülker-G.Saray Liv Hospital arasında oynanacak karşılaşmada Türk Sporu ve Türk Basketbolu adına doğrunun yapılması en büyük arzumuzdur.

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital takımları arasında bugün saat 21:00’de oynanacak 2013-2014 sezonu BEKO Basketbol Ligi Play Off Final Serisi’nin son karşılaşması öncesi yaşanan olayların daha fazla spor sahalarına yansımaması ve bugüne kadar olduğu gibi, son sözün sahada kazanmak üzere sporculara ve teknik kadrolara bırakılması ve Türk Sporu ve Türk Basketbolu adına doğrunun yapılması en büyük arzumuzdur.

Federasyonumuz yaşanan süreçte tüm kurumlara eşit ve aynı mesafede yaklaşım ilkesine daha da titizlik göstermiş, tarafların endişe duydukları her husus genel hukuk ve özel basketbol yönergeleri hükümleri dâhilinde ve Tahkim Kurulu’nun hukuki denetiminde çözüme kavuşturulmuştur.

Yine gündemin ön planında yer alan güvenlik konusunda alınan tedbirler titizlikle yeniden gözden geçirilmiş ve tespit edilen eksiklikler için ilave tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda dün İstanbul Valiliği ile yeniden durum değerlendirilmesi yapılmış ve ortamın sporcuların sadece maça konsantre olmasını sağlanması hedeflenmiştir. Bu konuda alınacak tedbirlerin takibi bizzat Türkiye Basketbol Federasyonu ve Emniyet üst düzey yetkilileri tarafından yapılacaktır.

Galatasaray Liv Hospital takımının sahaya çıkmamasının Türk Sporu’na, basketbolumuza ve değerli Galatasaray camiasına hiçbir kazanç sağlamayacağı, zincirleme çeşitli yeni sorunlara neden olacağı aşikardır. Federasyonumuzun beklentisi ve arzusu maçın sonucunun sporcular tarafından belirlenmesidir. Türk Basketbolu’na bugünkü rakibi ile birlikte tarihinde sayısız kazançlar sağlamış Galatasaray Spor Kulübü’nün değerli yöneticilerinin, kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini ve bu akşamın sadece basketbolun konuşulacağı şekilde sonuçlanmasına yönelik karar almalarının en doğru karar olacağını; tüm spor ve basketbol kamuoyu ile birlikte bundan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz."

Özetle TBF diyor ki nooolur çıkın oynayın, lütfeeeeen!

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Ynt: ANKET: Galatasaray Maça Neden Çıkmak İstemiyor?
« Yanıtla #3481 : 19 Haziran 2014, 14:13:37 »
Hiç. Öylesine. İbnelik olsun diye. Alışkanlık meselesi.

Buna verdim oyumu  ;D ;D
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu şartlar ve gidişat beni epey korkutuyor. şu senaryoda oyuncuların kendini iyi hazırlaması lazım, psikolojik savaşa dönüşürse ibre bizim tarafımızda değil gibi şuan.

ben olsam sittin sene şu gerginin olduğu milli takıma gitmem.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 14:15:24 Gönderen: fundamental »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
dunyanın neresinde bir federasyon acab boyle sımarık cocuk gibi davranan bir kulube ricacıyız der..

hadi ordan der gecer..acımaz..

iste boyle tepemize cıktı bunlar hep...

yahu cıksınlar maca da; koyalım sunlara bir guzel...

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Olayların mantıkla açıklanacak hiçbir yanı yok.Eğer maç oynanırsa hakemlerinde ne yapacağı tam bir muamma.Obradovic ve oyuncuların her şeye hazırlıklı olması lazım.gs ne yaparsa yapsın iş oyuncularımızda biter.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maç maçlıktan çıktı....

• Üye
turgay demirel bu haliyle fiba baskanı olacaksa yerler onu orada..

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
turgay demirel bu haliyle fiba baskanı olacaksa yerler onu orada..

koskoca fiba ve federasyon başkanı ağlamaktan,yalvarmaktan bir hal oldu.

• Üye
ispanyolu, italyanı,yunanı ve yugosu var ya..yandı gulum keten helva...

• Üye
yahu maca kalmıs 6 saat...neden bahsediyor bunlar artık? bu saatten sonra bizimkiler kabul etmezler bu isi..1-2 saat sonra acık acık soyleyelim is isten gecer..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
maç maçlıktan çıktı....

maalesef. Gerçekten Ataşehir'de bunları farklı yenip kazanmayı çok istiyordum ama artık mevzu o kadar sulandırıldı o kadar başka mecralara çekildi ki artık gelmesinler her iki taraf için de daha iyi bence. Ayrıca GS'nin her fırsatta kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip, yarıştan her koptuklarında "pis oyunlar dönüyor" yakıştırması yapmalarından ciddi midem bulanıyor. Şöyle bir düşünüyorum da eskinin sözde Temizligcileri, 3 temmuz sürecinde adaletin takipçileri, bugün şampiyon olamayınca sözde pis oyunun içinde yer almak istemeyenler yine onlar, bu kadar şeye rağmen adam akıllı bir söylem oluşturamamız çok acı!

Çevrimdışı exex

• Üye
Turgay Demirel bilinçli bağlandı aldığımız önlemlerden haberi yok Ünal Aysalın dedi, aynı sırada Hürriyet Ergin Ataman binde bir için takımı hazır tutuyorum haberi girdi .İhale Ünal Aysal dan çıktı böylece.

Bence Akşam maça çıkacaklar bence hala bunlar .

Ömer Onan da takımı toplayıp gsliv in maça çıkacagına inanıyorum , kendinizi ona göre hazırlayın uyarısında bulunmuş.

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
NTV Spor ‏@ntvspor  50 sn.
FB Ülker Kaptanı Ömer Onan takım arkadaşlarına motivasyon konuşması yaptı: "GS bu akşam sahaya çıkacaktır, kendinizi buna göre hazırlayın"

Kaptan iş başında :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Valla kimse kusura bakmasin ama hukmen kazansak bile "sulalem rahat" modunda sampiyonlugu kutlarim ben…
kutlarız yahu tabiki
hatta ben dua ediyorum çıkmasınlar abi ne halleri varsa görsünler fazlasıyla gerildik yeter
40 dakika daha kaldıracak halim kalmadı.. 21.20 de kutlamayı Allah nasip etsin :)

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
NTV Spor ‏@ntvspor  50 sn.
FB Ülker Kaptanı Ömer Onan takım arkadaşlarına motivasyon konuşması yaptı: "GS bu akşam sahaya çıkacaktır, kendinizi buna göre hazırlayın"

Kaptan iş başında :)

gs gelsin maçı oynamaya bizde çıkalım sahaya hava atışından önce maçı oynamayıp içeri girelim