Gönderen Konu: STSL 33. Hafta Maçı, 09.05.2014 - [20.00] Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor  (Okunma sayısı 5772 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kağıt mevzusu nedir
Ben yabancı kaldım
Mancini ile alakası ne ?

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kağıt mevzusu nedir
Ben yabancı kaldım
Mancini ile alakası ne ?

Hasan Çetinkaya oyuna giren oyuncuya bir kağıt verdi aynen Mancininin verdiği gibi, o kağıdı bütün futbolcular tek tek bakıp birbirine verdiler en son Volkan aldı kağıdı kameraya getirdi tuttu kağıtta ŞAMPİYON FENERBAHÇE yazıyor, kapak ama logar gibi birşey :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Hasan Çetinkaya oyuna giren oyuncuya bir kağıt verdi aynen Mancininin verdiği gibi, o kağıdı bütün futbolcular tek tek bakıp birbirine verdiler en son Volkan aldı kağıdı kameraya getirdi tuttu kağıtta ŞAMPİYON FENERBAHÇE yazıyor, kapak ama logar gibi birşey :)
Ufak bir açıklama ekleyeyim abi izninizle .

Mancini oyuncu değişikliği yaptığında taktikleri kağıda yazıp oyunculara o şekilde ulaştırıyor .

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
buda ikinci kapak : köpegi de bağlamışam, önüne de ekmek doğramışam...
Tavukları Pişirmişem - FENERBAHÇE Şampiyonluk Şarkısı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ahahahahahahahah ahahahaha ahahahahah
Bu cidden ağır olmuş :).:).:)

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bu maçı almak güzel oldu, aksi durumda tolunay isimli muhteremin takımını yenememiş olacaktık bu sezon.

fbkolik

• Ziyaretçi
Takım şampiyona yakışır şekilde oynadı,öyle de olması lazım.Bu takımın en önemli özelliği karakter ve mücadelesi,bu yönden takdiri son derece hak ediyor ama seneye bu yetmeyebilir çünkü karakter,mücadele,fizik gücü çok iyi evet ama acilen 2-3 tane ara pası atan,yetenekli,çalım atan,oyun zekası yüksek adamlar alınmalı.Kevin Kample ve Joel Campell alınsa olağanüstü 2 hamle olur.