"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Liderlik Efes'e karşı saha avantajını elde etmekten ziyade Efes'le G.Saray'ı eşleştirmek adına önemli.Yarı finalde G.Saray'ı eleriz sorun değil ama derbi atmosferleri final öncesi çok yıpratır zihinsel olarak.
Mükemmel bir gün oldu Efes'i 10 sayı farkla yenersek lider bile olabiliriz. En azından 1 mağlubiyet kredimiz oldu gs'ye karşı. Yalnız şu yerli oyuncular yüzünden sinir krizi geçirecektim. ceyhun altay denen basketbol fakiri maçı vermek için uğraştı resmen. Topa bakmamak, zoraki üçlük denemek, takım arkadaşının elinden ribaundu almaya çalışıp topu kaybetmek... 6 yabancı çok az ama değişmez herhalde kolay kolay...
Efes İvkovic'i kovmuş. Sezon bitmeden çok saçma olmuş diyecektim ki maçtan sonra Tuncay'ı eleştirmiş, olayın öncesi var belli ki. Ve bu Tuncay bu maçı kazanamazsan seni gönderirim demiş hahaha
Ayıp dedeye bu yapılanlar. Adam ne olursa olsun avrupa basketbolu için efsane bir isim.Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bu efes başkanı da çatlakmış demek ki biraz. Bir maçı kazanıp kaybetmekle antrenör mü yollanır yani. Futbolda oluyor da basketbolda hiç duymamıştım.
Mesele tek mac degil Efes bence de yeterince iyi değil ama playoff öncesi koçu göndermek şov tek kelimeyle.Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ne kadar kötü performans gösterirse göstersin şu şekilde İvkoviç ile yolları ayırmak rezilllik ve kepazeliktir..haa beter olsunlar ...