"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galatasaray hiç ceza almasa, şaşırmam.
Efes'in hali hazırda sözleşmeli 7 yabancısı oldu. 8.yi de kullanacaklardır. draperperperoglukrsticsariclasmejanningbjelica
Planinic yok mu hocam?
İnternettekilerden anladigim Efes'in planında Planinic yok ama sözleşmesi sağlam olduğu için sıkıntıdalar
Türkiye Basketbol Ligi'ne 2007-2008 sezonundan bu yana sponsorluk yapan Beko, sponsorluktan çekilme kararı aldı.Türk basketbolunda geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker serisinde yaşanan şiddet olayları ve son olarak da G.Saray L.H'ın final serisinin son maçına çıkmama kararı almasının Beko'ya bu kararı aldırdığı öğrenildi.
Beşiktaş'da Kerem Tunçeri ve Lofton'un durumları bugün belli olacak.Lofton aylık 150 bin $'dan aşağı inmezse, Beşiktaş vaz geçecek. Yerine de Missouri mezunu Jabari Brown'ı alacaklar...Pivot için de D'or Fischer ile anlaştılar
gs viladimir micovu alıyormuş galiba.en iyi teklif gsden geldi demiş.
Misko Micov transferi için şaka yapıyorsun galiba demiş eurohoopsa daha fazla para koparmak istiyor galiba
bahsi geçen para 1.3 milyon Euro..daha fazla ne alacaksa..bence Real Madrid'e yol yapıyorlar...Bu parayı ben GS'nin de verebileceğini sanmıyorum..adamlar 1 verip markoyu tutardı