"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efes in savunma sertliği açısından önemli bir hareket olaiblir. hücumda verdiğinin aynısını savunmada yediriyor zaten. Efes net savunma takımı olmak zorunda. maçı kazandıkları zaman iyi savunma yaptıkları zaman oluyor hücum olarak kabız bir takım. ne kadar iyi savunma yaparlarsa o kadar maçları kazanma ihtimalleri artar. İvko dede biraz farklı taktik değiştirmek zorunda sadece bu süreçte . çok klasik ver topu krtice mantığı ile oynuyordu ona farklı bir çözüm bulacaklar belki de bu süreçte SAric devreye girebilir.bu arada KSK takımından nefret ediyorum . hocasından takımına çok çirkef bir takım efes iyi ki koydu
Ben de bu Ufuktan birtek ben nefret ediyorum zannediyordum. Tam tımarhanelik bir megaloman olup çıkmış, maçtan sonra Efesin 2. antrenörünü neredeyse kameraların önünde gırtlaklıyordu. Basketbolun çirkef adamı, yazıklar olsun böylelerine.
Tofaş çeyrek bitmeden 61-58 ile yeniden öne geçti ama Beşiktaş 61-62 önde girdi son çeyreğe.Tofaş son çeyreğe 14-0'lık seri ile başlayıp skoru 75-62 yaptı, son 7 dakika...
Eski hocasına kavuşan Uşak sportif 2nci galbiyetini de banvit karşısında aldı 75 61.warren 26 sayi.5 rib 4 asist ile oynamış