Gönderen Konu: Basketbol Süper Ligi (Diğer Takımlar)  (Okunma sayısı 510684 defa)

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Türkiye Erkekler Basketbol Süper Ligi (Diğer Takımlar)
« Yanıtla #600 : 24 Kasım 2014, 09:33:44 »
''Sırplar bizim dostumuz. Bu olayları kim yaptıysa biz onları lanetleriz''.
Ergin bu defa da bunu demiş  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #601 : 24 Kasım 2014, 10:54:23 »
''Sırplar bizim dostumuz. Bu olayları kim yaptıysa biz onları lanetleriz''.
Ergin bu defa da bunu demiş  :)

Ağır psikoanalitik vaka...Manisa paklar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #602 : 24 Kasım 2014, 11:12:59 »
Ağır psikoanalitik vaka...Manisa paklar
Manisa'yı anlamadım hocam?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #603 : 24 Kasım 2014, 11:15:23 »
Manisa'yı anlamadım hocam?

Manisa da olan bir kurum paklar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #604 : 24 Kasım 2014, 11:23:58 »
Manisa da olan bir kurum paklar
Bence umutsuz vaka
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #605 : 24 Kasım 2014, 20:49:01 »
Furkan Aldemir fesih işlemlerini başlatmış. Diğer oyuncular da ihtarname çekmeye başlamış. Efes'in elinin kuvvetlenmesinden çekiniyorum açıkçası. Kör topal böyle devam etseydiler, iyiydi. Şu kadro yapılarıyla hem Efes'i, hem bunları çiğ çiğ yerdik. Şimdi Efes buradan ayrılacak oyuncularla bir veya iki nokta atışı yapabilir, ondan çekiniyorum.

Haber şurada:

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/117785/genc-yildiz-nba-yolcusu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #607 : 24 Kasım 2014, 23:49:17 »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #608 : 25 Kasım 2014, 12:18:36 »
Bak dengesizlik nasıl olur...

Haziran 19..Can güvenliğim yok.Tribunde herşey olur...

Kasım 17... Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim...

Ne değişti 6 ayda! Alın size Psikoanalitik vak a

birazda imam cemaat ilişkisi var. Aysal gidince ve destekde görmeyince yönetimden mecburen çark edecek tabiki..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #609 : 25 Kasım 2014, 17:15:25 »
Galatasaray Liv Hospital Baş antrenörü Ergin Ataman, GSTV'ye gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Furkan'ın yanlış karar verdiğini, Philadelphia'nın davranışının etik olmadığını belirtti ve "Liv Hospital bizi ortada bıraktı" yorumunu yaptı.

Ataman şöyle konuştu:
''Medyada dolaşıyor, Furkan'ın menajeri ödeme aksaklıkları nedeniyle hukuki olarak tek taraflı fesh etmek istedi. Furkan gibi bir oyuncunun NBA'e gitmesi bize gurur verir ama sonuçta şuanda devam eden bir sezon var. Biz sezon başında Furkan'la konuştuğumuzda Galatasaray'da 2 sezon daha oynayıp gitmesini konuştuk. Bu duruma ekonomik olarak bakmıyorum. Teknik olarak iyi bir karar verdiğini düşünmüyorum. Avrupa'da star olabilecekken galibiyeti olmayan bir takıma gidiyor. 2 yıl daha kalsaydı NBA'e star olarak gidebilirdi. Hatta şampiyonluk adayı bir takımda olabilirdi. Menajerleri böyle yönlendirmişler.

Gönül ister ki ödemeler düzgün olsun ama bütün oyuncularda bu durum var. Futbol takımımızda da var bu. Furkan'ı haklı çıkarmaz bu durum. Bonservis ödememek için bu durumu kullandılar. Furkan'a ciddi yatırım yaptı bu takım. Karşıyaka'ya ciddi bir bonservis ödeyip. Furkan'ın geçen yıldan kalan alacakları ödendi primler dışında. Şuanda bulunan oyuncuların ben dahil geçen yıldan borcu kalmadı, söz verilen primler dışında."

Ataman, Philapdelphia takımının tavrıyla ilgili olarak ''Ben bu durumu etik bulmuyorum. NBA takımının Galatasaray takımındaki bir oyuncuya şu dönemde teklif vermesi yakışmadı. NBA markasına yakışmadı. Sezonun en can alıcı noktasında menajerlerin oyununa gelip Philadelphia'nın bunu yapmasını doğru bulmuyorum.'' dedi.

Ataman'ın Ünal Aysal'la ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili ise:
''En önemli oyunculardan birini şampiyonluk hedefinde sezonun can alıcı noktalarından kaybeden bir hoca olarak söyledim. Şu da bir gerçek; Galataaray ortada bırakıldı dedim. Bu şuan ki yönetimle ilgili değil. Şu an ki yönetim ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Liv Hospital bizi ortada bıraktı. Geçtiğimiz yıl 5.5 milyona sponsor olan Türkiye'nin en büyük kuruluşlarından biri şampiyonluk yaşamışken bir anda 1 milyon dolar civarı bir paraya düşürmesini ben kabul edemiyorum. Diğer rakiplerin sponsorları 5-7-10 milyon harcarken ben bunu kabul edemiyorum. Ünal Aysal beni Beşiktaş'tan, Galatasaray'a transfer ederken büyük projeler görüştük. Yılar sonra şampiyon yaptık. Geçen sene yönetim kararıyla şampiyonluk maçına çıkmadık. EL'de son 8'e kaldık. Bunu bizim bütçemizin üstündeki kimse yapamadı Türkiye'de.

Bu yıl bütçe düşürülmesi gerekti ve ona göre takım kurduk. 2 kulvarda da aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Eylül ayı sonunda Ünal Aysal bırakma kararı aldı. Basketbolun gelir giderinde açık var. Bunun nedeni öncelikle Liv Hospital. Bende eski başkanımıza çağrı yaptım. Galatasaray benim hayatım demişti kendisi. Kendisi bu kulübe çok şey kazandırdı sportif olarak. Ünal Aysal'ın basketbol takımına sahip çıkabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Sponsorluk yada manevi olarak yapabilir bunu. Tamamen iyi niyetli bir çağrı bu. Keşke sadece onunla kalmasa da, Türkiye'nin önemli şirketlerinin sahipleri, CEO'ları Galatasaraylı, onlar da tüm sezon sadece şampiyonluk maçına gelmeyip tüm dönemde destek verseler. Ünal Aysal 2 sezon büyük destek verdi, şu dönemde Ünal Aysal'ın destek olmasını ben Ergin Ataman olarak beklerim. Bunda hiçbir menfaat olmadan Galatasaraylı olarak söylüyorum. Taraftarımız da aynı düşüncededir eminim.''

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #610 : 25 Kasım 2014, 17:44:23 »
Furkan 2 yıl sonra yıldız olarak giderdi derken Ergin efendinin hatlar karışmış olmalı.
Nihayetinde ülkede yıldız potansiyeline sahip tek Furkan var, onunda soyadı Korkmaz.
...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #611 : 26 Kasım 2014, 00:31:22 »
inşallah bu süreçte Ergin Ataman çok yıpranmaz
Kalbimiz senle tombiş adam
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #612 : 26 Kasım 2014, 00:53:00 »
Kendisine , heyecandan böyle söylemiş, demişler ...

"""Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, basketbol şubesindeki ödeme kriziyle ilgili Spor Merkezi'nde Özgür Buzbaş ve Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.

Ergin Ataman'ın, "Arroyo hariç tüm oyuncular serbest kalabilir" açıklamasına değinen Topsakal, "Her takım gibi bizde de bazı ödeme problemleri olabiliyor. Ancak şu anda bir sıkıntımız yok. Ergin Ataman maalesef, heyecandan şanssız bir açıklama yapmıştır. Biz yönetim olarak, gelir gelmez basket takımına 5 milyon ödeme yaptık. Bundan sonra da ödemeleri, gecikmeli de olsa yapacağımızı söyledik.

Ataman'ın, kendilerine idari konularda açıklama yapmayacağına dair söz verdiğini ifade eden Can Topsakal, "Arroyo'ya 5 kuruş borcumuz yoktur. Diğer oyuncularla ise 2 ay gecikmeli gidiyoruz. Bunu oyuncularla konuştuk. Her ay maaşları ödenecektir. Olan borçlarımız da en kısa zamanda kapatılacaktır. Bu konuda bir sıkıntı yoktur. Ergin Ataman'ın açıklamaları talihsizliktir, bundan sonra idari konularda açıklama yapmayacaktır. Spor dışında kendisi bir açıklama yapmayacak, bu konuda bize söz vermiştir" şeklinde konuştu."""

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/117871/atamanin-aciklamalari-talihsizliktir
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 00:53:29 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #613 : 26 Kasım 2014, 01:23:20 »
Galatasaray'ın basketbol şube sorumluları takımın başındaki koçu tanımıyor. :)
...

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
« Yanıtla #614 : 29 Kasım 2014, 11:03:49 »
bunu yapanında bizden olabilme ihtimali % 76  :D :D

Bencede bizden birinin yapması yüksek ihtimal,Aroyyo ve vougioukas'a çok güldüm  ;D
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!