Ya fakirler değiller beni çok alakadar etmez de sırf biz gerçekten ama gerçekten
fakiriz imajı yaratırken Erginin yalakaları sayesinde 30 milyon euro bütçeleri var dedirtip sağda solda yine olası başarısızlıkta kendi egolarını tatmin edip bize laf atma derdinde olacaklar ona yanıyorum.
Forumları zaten sacmasapan,kıskanclıktan catlayan,deli sacması yorumlarla dolu ;bizim 20m olur 35m adamlar 11 yabancı,7 yerli 20 kisilik kadro kurarlar.Daha muhtemelen alacakları icin 10. yabancı lisansı cıkartmazlar.Ama hepsi bedava ya da cerez parasına oynuyordur.
Gergin sponsora bir suru laf soyluyor,az para veriyor diyor vs adamlar hala sponsorluga devam ediyor.Ben Usta olsam 50 defa bırakmıstım.Ayrıca acıklamalarda sıkıntı varsa tazminat davası bile acmıstım.Kıskanclıklarından cıldırıyorlar,gozleri kor olmus,akıl yok,mantık yok.
FB basarısızmıs.Ulan 23 sene sonra sampiyon babam mı oldu.Nerdeydin 25-30 sene, bayanlarda 10 sene ligi kim domine etti.İstatistikler orada, ustune de İzzet,Can,Serhat,Semih'i istiyorlar.Yonetici olsam arada okur bunlara gunahımı bile vermem.3. olacaklarmıs.Zalgiris,Alba zaten takım degilmis.Maccabi,Pana'yı gecer Barca,Real den sonra 3. olurlarmıs.Gecen sene 2 tane kek grup buldular.Her sene papaz pilav yer sanıyorlar.Efes'le seviniyorlar.Sanki yarın play off ta Efes cıksa buyrun siz cıkın diyecek.Ucmuslar iyice