Daha çok değil dündü sanırım yedeklerle oynasın abbo dedim. Dediğime pişman oldum:-X.Öncelikle takım daha pazar günü gelmiş Azerbaycan dan .Kim ve Merve yi dinlendirip diğer oyuncuları sahaya sürdü..İlk sette haklı çıktı. Farklı bir şekilde seti aldık. Lakin 2. set tam faciaydı. Nedendir bilmiyorum yrgunluk olabilir haftasonu yapılacak maçta akılları kalmış olabilir fazla oyun oynama şansı bulamadıklarından olabilir.. 2 seti alıp oyunu garantiledik tamam güzel de Kim niye hala oyundaydı? Kaybetmeyi göze almışsan Kim i oyunda neden tuttun be koç.. Derya nın manşet evlere şenlik meğer Merve harikaymış biz kızın kıymetini çok da bilmiyormuşuz. Allah Meve Elif Kim e sakatlık vermesin hoş diğer oyuncuların hiç birine vermesin zira Garay ın yerini Seda da dolduramıyor. Sedakendi oyun bölgesinde oynamadığı için etkisizdi lakin pç oynarken de etkisizdi. Aneta da bugün kötüydü. Hangisi iyiydi sayamıyorum bile.. Abbondanzanın en büyük yanlışı Kim ve Merve siz başlamasıydı. Madem yedek ağırlıklı çıkıyorsun Hadi Kim i dinlendirdin o zaman Elif Onur,Aneta Eda niye oyundaydı.? Elif B,Seda, Garay,Derya,Nilay,İpek Gökçen ile başlayıp kaybetseydi ilk seti ha tamam demekki yedekler iyi değil al as oyuncuları derdik. Neyin kafasını yaşıyor koç hala anlamış değilim. Tek anladığım Seneye Derya Nilay İpek acilen takımdan gönderilmeli. Seda makul bir fiyata kalacaksa kalsın yok eğer olmaz derse ona verdiğimiz parayla iki Meliha alırız. Alt yapıdan libero Melis yada Erçe Merve nin yediklerinden olmalı ikisinden biri. Pasör mevkisinde Ezgi Dilik Elif in yedeği olarak kalmalı. Ayhhhh dilim şiştiii