Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Teledünya Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 108983 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
[17.00] Fenerbahçe-İlbank
« Yanıtla #120 : 04 Mart 2014, 19:45:04 »
SEDA yı NİLAY ı DERYA yı taraftarın önüne atmak yetersiz olduklarını göstermek uğruna maçı kaybetmeyi göze aldı hoca maalesef vede kaybettik
SEDA nın manşet sorununu bile bile her topu ona karşılattı capraz oynatsa okadar sırıtmazdı derya manşet alsada savunmada çok kötüydü MERVE nin kıymetini hatırlattı bize son set rakip bütün hücumlarını NİLAY ın kısa boyundan yararlanarak yaptı hoca gördü ama ilgilenmedi önümüzdeki finalleri düşünüp geri dönüş durumunumu görmeye çalıştı diye düşündüm ama yok göre göre kaybetti
GEÇMİŞ OLSUN SARI MELEKLER
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Arkadaşlar maç sonu kızlar yorgunuz dediler bu mazeret olamaz ama onlara da hak vermek lazım. Kendi açımdan söylüyorm 5 saatlik bi yere gidince bile 2 gün üzerimden atamıyorm yorgunluğumu. Tabi onların buna alışkın olmaları gerekiyordu ama neticede onlar da insan. Olur böyle şeyler sonu güzel olsun yeter ki..

istanbul1986

• Ziyaretçi

2009 imza töreni
« Son Düzenleme: 04 Mart 2014, 19:49:57 Gönderen: istanbul1986 »

Burakcnar

• Ziyaretçi

2009 imza töreni

Sanırım İpek bize ligin blok kralı olarak gelmişti :(

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Benim en büyük kızgınlığım Aneta. Şu maçta vurup öldürmesi lazım. Derya'nın kapasitesi belli Seda'nın manşeti belli vs vs Ama Aneta'ya sabrım tükendi. Yok servis serisiymiş yok takım oyuncusuymuş Neyse kritik sürece girdik takıma destek olmak lazım da Aneta kara listede ilk sırada. Sezon bitti patlama yapmasını bekliyoruz

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
[17.00] Fenerbahçe-İlbank
« Yanıtla #125 : 04 Mart 2014, 19:57:54 »
Hala daha Seda'yi savunup, Capitano diyecek biri varsa, kusura bakmasin ama nazarimda hain damgasi yiyecektir :) Saka bir yana,  Rufat Hakan Dincay'a telefon acip, sunun biletini kestir sene sonunda.
ben hala SEDA yı savunuyorum ne yapayım seviyorum kızı :) SEDA ne kadar kötüyse onu göre göre oynatan hoca yı siz düşünün artık, resmen taraftarın önüne attı kızı manşetlerin tamamını SEDA ya bırakarak ezdi sahadan silmeye çalıştı buda maçı kaybettirdi
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
Ya yenildiysek yenildik, büyütmeye gerek yok. Bu maç da Gs maçını falan etkilemez.

Yedeklerin durumu ortada kötü oynamaları gayet doğal. Klasik olacak fakat önemli olan turu geçmiş olmak, izlediğimiz üzere elenebilirdik de.

Tek üzülecek şey, 20 küsürlük galibiyet serisiydi. O da zaten ya Türkiye Kupası'nda ya da play-off'larda son bulacaktı. 

istanbul1986

• Ziyaretçi
Sanırım İpek bize ligin blok kralı olarak gelmişti :(

« Son Düzenleme: 04 Mart 2014, 20:03:49 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
İpek'in geldiği zamanla şu durumu arasında çok fark var. Benim için kopuş tabi ki geçen sezon oldu. Fakro maçı-Galatasaray maçı vs İpek bizim takımın oyuncusu değil

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Daha çok değil dündü sanırım yedeklerle oynasın abbo dedim. Dediğime pişman oldum:-X.Öncelikle takım daha pazar günü gelmiş Azerbaycan dan .Kim ve Merve yi dinlendirip diğer oyuncuları sahaya sürdü..İlk sette haklı çıktı. Farklı bir şekilde seti aldık. Lakin 2. set tam faciaydı. Nedendir bilmiyorum yrgunluk olabilir haftasonu yapılacak maçta akılları kalmış olabilir fazla oyun oynama şansı bulamadıklarından olabilir.. 2 seti alıp oyunu garantiledik tamam güzel de Kim niye hala oyundaydı? Kaybetmeyi göze almışsan Kim i oyunda neden tuttun be koç.. Derya nın manşet evlere şenlik meğer Merve harikaymış biz kızın kıymetini çok da bilmiyormuşuz. Allah Meve Elif Kim e sakatlık vermesin hoş diğer oyuncuların hiç birine vermesin zira Garay ın yerini Seda da dolduramıyor. Sedakendi oyun bölgesinde oynamadığı için etkisizdi lakin pç oynarken de etkisizdi. Aneta da bugün kötüydü. Hangisi iyiydi sayamıyorum bile.. Abbondanzanın en büyük yanlışı Kim ve Merve siz başlamasıydı. Madem yedek ağırlıklı çıkıyorsun Hadi Kim i dinlendirdin o zaman Elif Onur,Aneta Eda niye oyundaydı.? Elif B,Seda, Garay,Derya,Nilay,İpek Gökçen ile başlayıp kaybetseydi ilk seti ha tamam demekki yedekler iyi değil al as oyuncuları derdik. Neyin kafasını yaşıyor koç hala anlamış değilim. Tek anladığım Seneye Derya Nilay İpek acilen takımdan gönderilmeli. Seda makul bir fiyata kalacaksa kalsın yok eğer olmaz derse ona verdiğimiz parayla iki Meliha alırız. Alt yapıdan libero Melis yada Erçe Merve nin yediklerinden olmalı ikisinden biri. Pasör mevkisinde Ezgi Dilik Elif in yedeği olarak kalmalı. Ayhhhh dilim şiştiii
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Hic birsey demiyorum. Ipegin, Nilayin 2011deki durumu ortada bu seneki halleri ortada. Abbondanza Eliften, Merveden, Gokcenden tam takim oyunculari, iyi oyuncular yaratti, Ipek, Nilay, Derya sapkalarini onune koyup dusunsunler biz nerede hata yaptik diye. Ayiptir gunahtir arkadas

Derya neden alındı ki zaten? Yokluktan mı alındı bilmiyorum ama Galatasaray'ın üçüncü liberosunu gittik aldık. Gizem Örge gelin beni alın demiş yüz çevirmişiz olucak iş değil

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bir miktar görüntü kirliliği oldu herkesten Özür dilerim.
İyi niyetli ile kötü niyetli insanları ayıracak kadar sanal ortamda bulunduk Allah'a şükür.. üzerinde çok durmaya  bile gerek yok.

Maçı izleyemedim bu aralar hiçbirseyi takip edemiyorum.
Abonddanza yi ben sevmem beğenmem yazın bu konu ile fikirlerimi uzun uzun twitter da belirttim hatta kendisini seven sisley volley kardeşim ile de sohbet ettik
Ama kötü geçen sezon ardından hem lig hemde avrupa daki oyun ve kurduğu ekip ten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede ivme kazanacağımızi düşünmüyordum o yüzden hoca krediyi kesinlikle hak ediyor.evet Türkiye Kupası'nda elendik üzücü oldu ama hemen asıp kesmeye bence gerek yok.ligde bu takım benim onkara bu kadar inanmamama rağmen çok iyi konuda . inşallah bu bir ders olur ve lig ve cev cup için daha ciddiyet ile çalışmaya devam ederiz

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Abi elenmedik..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Haydi ya..çok kopmusum demek ki :(
Iyi o zaman sevindim.
Eee bu yaygaraya ne gerek var. Neyse troller böyle durumlarda ortaya çıkıyor işte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok.
Kusura bakmayın,bu sefer yanıldık.Halledemedik ama turu geçtik te anlayamadığım bu ne şiddet,bu celal?Sanki küme düştük,sayın forum sakinleri sezonun başından bu güne kadar oynadığımız (lig,kupa,cev) bütün maçlarda ki sayısını hesaplamadım,sadece bu ve ilk Vakıf maçını kötü oynadık.Bu takımın bu kadar da mı kredisi yok yahu.Hem bu maçta hedef turu geçmekse o da tamam,eee ne istiyorsunuz anlayamadım.Bu takım superwomen mı?Elbette her maçı iyi oynamalarını isteriz ama bunu hangi takım başarmış ki dünyada?Onlar da sizin,benim gibi insan.Maçtaydım,tamamen rakibi küçümsemelerinin sonucuydu bu.O kadar.Hepimiz hayatta bazı durumlarda sonunda hüsrana uğrasak bile bazen rakiplerimizi küçümseriz değil mi?Eğer bu takımın bu kadar kredisi bile yoksa bırakın gidin izlemeyin bu takımı.Neden bu kadar sert konuştum söyleyeyim:maç bitiminde onlar maçı kaybetmenin sıkıntısını yaşarken salonda olan 50-60 kadar olan bizler takımı ayakta tutmak için avazımız çıktığı kadar alkışlarken bize o mahcup bakışlarını görseydiniz anlardınız onların bu tezahüratlara o anda ne kadar ihtiyaçları olduğunu.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.