Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Teledünya Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 108983 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Kusura bakmayın,bu sefer yanıldık.Halledemedik ama turu geçtik te anlayamadığım bu ne şiddet,bu celal?Sanki küme düştük,sayın forum sakinleri sezonun başından bu güne kadar oynadığımız (lig,kupa,cev) bütün maçlarda ki sayısını hesaplamadım,sadece bu ve ilk Vakıf maçını kötü oynadık.Bu takımın bu kadar da mı kredisi yok yahu.Hem bu maçta hedef turu geçmekse o da tamam,eee ne istiyorsunuz anlayamadım.Bu takım superwomen mı?Elbette her maçı iyi oynamalarını isteriz ama bunu hangi takım başarmış ki dünyada?Onlar da sizin,benim gibi insan.Maçtaydım,tamamen rakibi küçümsemelerinin sonucuydu bu.O kadar.Hepimiz hayatta bazı durumlarda sonunda hüsrana uğrasak bile bazen rakiplerimizi küçümseriz değil mi?Eğer bu takımın bu kadar kredisi bile yoksa bırakın gidin izlemeyin bu takımı.Neden bu kadar sert konuştum söyleyeyim:maç bitiminde onlar maçı kaybetmenin sıkıntısını yaşarken salonda olan 50-60 kadar olan bizler takımı ayakta tutmak için avazımız çıktığı kadar alkışlarken bize o mahcup bakışlarını görseydiniz anlardınız onların bu tezahüratlara o anda ne kadar ihtiyaçları olduğunu.
Abim onların bizde her zaman kredisi vardı. Sadece böyle bir oyun beklemiyorduk ve yedeklerimizin bu kadar kötü olması bizleri düşündürdü. Yoksa zaten kaybedilmiş bir maç kazanılmış kupa 4 lü finali var. Daha öncede belirtmiştim ben kendi adıma konuşayım kızlarda hem mental yorgunluk var malum hafta sonu olacak maç için hemde pazar günü Azerbaycan dan geldiler onun yorgunluğu var. Benim anlamadığım şey şu. Bu gün ne aslarla tam oynadık ne yedeklerle karmaşık bir durum çıktı ortaya. Ya koç ilk başta as takımla çıkıp ilk 2 seti alacak sonra yedekleri sürecek alın size maç  yenilsekte kaybedeceğimiz bir şey yok finali garantiledik diyecekti. Yada tamamen yedek kadro ile çıkıp maçın gidişatına göre oyuncuları değiştirecekti. Yani ne öyle oldu ne böyle oldu.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bence kötü olmadı. Hayırlı bir yenilgi derler ya onun gibi birşey.

Hem elenmedik hem de nerdeyse tüm kadro alternatiflerini denedik.

Fikstür iyice sıkışacak, ard arda zorlu maçlar oynayacağız. Bu periyotta hesapta olmayan bir sakatlık yaşandığında kadroya giren sudan çıkmış balığa dönmeyecek bence.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Bence kötü olmadı. Hayırlı bir yenilgi derler ya onun gibi birşey.

Hem elenmedik hem de nerdeyse tüm kadro alternatiflerini denedik.

Fikstür iyice sıkışacak, ard arda zorlu maçlar oynayacağız. Bu periyotta hesapta olmayan bir sakatlık yaşandığında kadroya giren sudan çıkmış balığa dönmeyecek bence.
Tespit gibi tespit oldu .. :)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Sanırım 25 26 maçlık bir galibiyet serisi vardı. Bence kızları gereksiz baskıya sokmaya gerek yok. Play-Off'larda Eczacıbaşı ve Vakıfbank'la oynayacağız. Lig içerisinde Eczacıbaşı deplasmanına gideceğiz. Yani mağlubiyetler gelebilir. Henüz yeni bir takımız. Bu baskının oluşmaması adına hayırlı bir mağlubiyet olmuş olabilir :) Eksiklerimiz güneş gibi ortada böyle balçıkla filan sıvanmaz. Seneye bunlar düzeltilmiş olarak asıl iddialı sezona başlarız.Unutmayalım bu sezon hedefimiz şampiyonlar ligine gitmekti. Şampiyonluk öyle çok yakın gözükmüyordu. Şuan en yakın takımız.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Evet, bu bugün bizi maalesef eski liberomuz Songül yıktı, inanılmaz topları çıkararak.

Maçın tekrarını bekliyorum ama sanırım FBTV vermeyecek.

Şu anda Sports TV tekrarını veriyor: 1-1 iken.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2014, 01:28:56 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2013-2014 Sezonu Teledünya Süper Kupa Bayanlar Dörtlü Final karşılaşmalarının programı belli oldu.

11 NİSAN 2014 CUMA

15:00 VAKIFBANK - G.SARAY DAKIN

19:00 FENERBAHÇE - EczacıbaşıBAŞI VİTRA

12 NİSAN 2014 CUMARTESİ

15:00 G.SARAY DAIKIN - FENERBAHÇE

19:00 EczacıbaşıBAŞI VİTRA - VAKIFBANK

13 NİSAN 2014 PAZAR

14:00 EczacıbaşıBAŞI VİTRA - G.SARAY DAKIN

19:00 VAKIFBANK - FENERBAHÇE
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Teledünya Süper Kupa Bayanlar Dörtlü Final karşılaşmaları İzmir Atatürk Spor Salonunda oynanacak.

Erkeklerin programı da belli oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda, 11-12-13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Teledünya Süper Kupa (Türkiye Kupası) Dörtlü Finalleri’nin ilk maçı

11 NİSAN 2014 CUMA

İZMİR (ATATÜRK)

19.00 FENERBAHÇE - EczacıbaşıBAŞI VİTRA

İlk gün maçlarının Tv yayını yok.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda, 11-12-13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Teledünya Süper Kupa (Türkiye Kupası) Dörtlü Finalleri’nin ikinci maçı

12 NİSAN 2014 CUMARTESİ

İZMİR (ATATÜRK)

15.00 FENERBAHÇE - GALATASARAY DAİKİN Sports Tv Canlı
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 00:08:12 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda, 11-12-13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Teledünya Süper Kupa (Türkiye Kupası) Dörtlü Finalleri’nin üçüncü maçı

13 NİSAN 2014 PAZAR

İZMİR (ATATÜRK)

19.00 FENERBAHÇE - VAKIFBANK Sports Tv Canlı

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Halledilir,İzmir ekibi yerinde,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

• Üye
Bu da halledilir,sıkıntı yok.
Adı konamaz.

• Üye
Play-off öncesi güzel bir test maçı,bu maçı halledemezsek,lig play-off unu kesinlikle halletmeliyiz.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Aynı salonda 4 maç arka arkaya ve 2 saat aralıklarla, o yüzden bu maçın başlama saati akşam 8 den 10 kadar uzama ihtimali var. Maçın bitişi de gece yarısını bulabilir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Galatasaray rakibimiz değil :)