Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49217 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Bu arada KARŞI TARAF iyiden iyiye Bizim hakemlerle finale geldiğimize ve kazanırsak da hakemlerle kazanacağımıza kendini alıştırmış...

Arkadaş 4 senedir biz mi alıyoruz bu kupayı Hakemler mi size veriyor?

Senede 10 maç yap 1 tane kazan sonra bıdı bıdı...

buna psikolojide (özellikle kadın basketbol ve futbol için söylüyorum) öğrenilmiş çaresizlik deniyor galiba. elbette şimdi zemin hazırlıyorlar. bu zemin için en iyi araç hakemdir. yenerlerse de (Allah sakınsın) hakeme rağmen olacaktır. boşver. kupayı alalım da varsın hakemle desinler. kupayı alınca müze "hakemle alınmış" yazmayacak ya.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bu arada KARŞI TARAF iyiden iyiye Bizim hakemlerle finale geldiğimize ve kazanırsak da hakemlerle kazanacağımıza kendini alıştırmış...

Arkadaş 4 senedir biz mi alıyoruz bu kupayı Hakemler mi size veriyor?

Senede 10 maç yap 1 tane kazan sonra bıdı bıdı...
Koçları da kendi oynadıkları 2 maçtan sonra da hakemlerden başka yorum yapmadı. ters etki yaratmaya çalışıyor çakallar.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
buna psikolojide (özellikle kadın basketbol ve futbol için söylüyorum) öğrenilmiş çaresizlik deniyor galiba. elbette şimdi zemin hazırlıyorlar. bu zemin için en iyi araç hakemdir. yenerlerse de (Allah sakınsın) hakeme rağmen olacaktır. boşver. kupayı alalım da varsın hakemle desinler. kupayı alınca müze "hakemle alınmış" yazmayacak ya.
Öğrenilmiş çaresizlik :Gs nin Kadıköy de Fenerbahçe yi hiç bir zaman yenemeyeceğim diye düşünmesi.
Kendini gerçekleştiren kehanet :Öğrenilmiş çaresizliği yaşarken yapılan maçta Galatasaray ın Kadıköy de Fenerbahçe ye yenilmesi. Kısaca Öğrenme psikolojisinde öğrenilmiş çaresizlik bir süreç, kendini gerçekleştiren kehanet ise bu sürecin bir ürünüdür. Yukarıda bahsettiğiniz örnek savunma mekanizmasında yer alır ve adı da mantığa bürünme (neden bulma) dır. Düzeltmeden duramadım :)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Ekrem Memnun zaten ilk macdan basladi Hakemlere saydirmaya. Simdiden Hakemlere etki yapmak istiyor.
Benim deginmek istedigim baska bir konu var dün Murat Özyer de yazmisdi ayrica maca bakarken bizim macda da fark ettim.
Oyuncular ellerini nefesleri ile isitiyordu böyle rezillik olamaz yahu.

• Üye
Öğrenilmiş çaresizlik :Gs nin Kadıköy de Fenerbahçe yi hiç bir zaman yenemeyeceğim diye düşünmesi.
Kendini gerçekleştiren kehanet :Öğrenilmiş çaresizliği yaşarken yapılan maçta Galatasaray ın Kadıköy de Fenerbahçe ye yenilmesi. Kısaca Öğrenme psikolojisinde öğrenilmiş çaresizlik bir süreç, kendini gerçekleştiren kehanet ise bu sürecin bir ürünüdür. Yukarıda bahsettiğiniz örnek savunma mekanizmasında yer alır ve adı da mantığa bürünme (neden bulma) dır. Düzeltmeden duramadım :)

benim sizin kadar psikolojiye vukufiyetim yok. sağdan soldan duyduğum  kadarıyla yazdım. ama iyi oldu. bu açıklamanıza binaen doğru literatür kullanımına geçiyor. izah için teşekkürler :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Köpek balığı misali akvuryam da dolanıp duruyorlar :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
benim sizin kadar psikolojiye vukufiyetim yok. sağdan soldan duyduğum  kadarıyla yazdım. ama iyi oldu. bu açıklamanıza binaen doğru literatür kullanımına geçiyor. izah için teşekkürler :)
Rica ederim .:)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Köpek balığı misali akvuryam da dolanıp duruyorlar :)
Aynen :) Cam kalksa bile cam var düşüncesi:)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Adettendir , bu sefer de benden olsun .

Benden önce davranmışın :)

• Üye
Benden önce davranmışın :)

adettendir geleneği tam olarak nedir? 6s maçlarından evvel kibar feyzo film müziği paylaşılıyor neden?

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
adettendir geleneği tam olarak nedir? Galatasaray maçlarından evvel kibar feyzo film müziği paylaşılıyor neden?

Açıktan yazmayalım, ayıp olur :)

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Açıktan yazmayalım, ayıp olur :)

Bende bilmek istiyorum :D :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ya bu maç ligtv2'de mi 3'te mi

• Üye

Çevrimdışı erik2929

• Üye
link var mı bu arada ?
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose