"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yilmazer hoşgeldin tamam seninde listeye ekliyorum
Barış doymam demiş gerçekten doymazsın Sen en iyisi çorbayı kaşıkla içme, pide ile banarak ye Orada sizlerle olmak çok güzel olurdu.
hoşgeldin Hasan ..eski yeni fark etmez, iftara herkes davetli, amaç bağları güçlendirmek zaten ..
1- Cem Ağrak2- Kemal Erdem3- Erdenay Güler4- Kuga-ZAfer5- Fb Balkay BArış6- Karınca ezmez uğur7- bohannon Onur8- Mbenga -Baran9- solamnus Cem10- turner Fatih11- Gasper vidmar BErk12- Berat Akbaba13- Eto - Eren14- tiyofencenk15- Kutay16- İloturo-İlhan 17- Serdar Şirin18- okany.19 -volkan abi Tekirdağlı 20 -Bukefalos. Miraç21 - Phenom Ercan22-Kalamanira.Özkan23- özkanarya Özkan 24- Lt5urge Sercan 25-Dongeloqlu-Hasan kardeşimiz 26- YilmazerTrkkan / Yılmazerlistemiz şimdilik bu şekilde. daha 10 gün var . sayı azalır artabilir. ona duruma göre bakarız konuşuruz KUga ZAfer kardeşim sağolsun mekan için bize yardımcı oldu. http://www.ficcin.com/tr/index.php?yap=iletisimİstiklal Cad. Kallavi Sok.No:13/1 - 7/1 Beyoğlu / İstanbulTelefon:0(212) 243 83 530(212) 293 37 86:İstiklal caddesinde taksimden tünele doğru yürürken Galatasaray lisesini geçtikden sonra ileride sağda sanırım. fix menu. 40 TL.bir aksilik olmaz ise 10 temmuz da görüşürüz. geçen sayfada yapmış olduğum teklif halen geçerlidir.
Eyvallah ...
hasan ;Kemal dediği gibi herkes gelsin ama twitterda çok sert bakmışsın korktum yahu
Ben yer yön konusunda biraz gerizekalıyım da bu mekan Asmalımescit tarafında mı
ÖZkanım sen geldiğinde beni ararsın ben seni karşılarım.. Gs lisesi ile adakule arasındaki Kallavi sokakta.