Genç bir milli takımımız var ve oynadıkları olgun voleybol ile uzun yıllar Avrupa ve Dünya voleybolunda adlarından söz ettirecek gibiler. Başarılarının devamını dilerim.
Dün maç izlerken özellikle dikkatimi çeken bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. Kızlarımız alınan bir sayı sonrasında birbirlerine sarılıp sevinç yaşarken Ebrar genelde 5 kişilik sevinç kümesinin kenarında kaldı. Veya diğer kızlar birbirini kucaklarken Ebrar'a sadece "çak" yaptılar. Sanırım Ebrar'ın geçenlerde özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklama takım arkadaşlarını tedirgin etmiş. Ah Ebrar ah! yani ne gerek vardı o açıklamaya. Özel hayatın sana kalsın. Türkiye gibi bir ülkede bu tip konulara girerek nereye varmaya çalışıyorsun anlamak güç. Büyük ihtimal Egonu'nun etkisinde kaldı.
İzninle bu konuyu ben cevaplayım abi tedirgin etme durumu yok niye yok tüm takım arkadaşları sosyal medyadan Ebrar'a destek verdi kadroda olan olmayan hatta Ebrar ile ilgili paylaşım yapanda oldu böyle bir tedirginlik yok yani
Hatta Ebrar paylaşımından dolayı kadro dışı kalacak haberleri düşmüştü hatırlarsın belki Tvf yöneticisi Kurtaran Mumcu öyle bir şey yok herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir dedi bu konuyu kapadılar
Herhalde İtalya'da oynayacak olmanın rahatlığı da var birazda ondan yaptı bu paylaşımı, Ebrar'ın durumunu voleybolu yakından takip eden herkes biliyordu Türkiye gibi bir ülkede bunu açıkca söylemekte bana da saçma geldi doğrusu Allah'tan Ebrar tepkileri takacak biri değilde oyununu etkilemiyor