Kaç yıldır bu arenadayız toy falan değiliz Ertan Bey.Kazma demedim sevmem o tip kelimeler.Avrupa şampiyonluğu falanda yok elde 0 başarı.Iste yabancısız Guidettiyi görüyoruz.
Toysunuz demedim. Öyle anlaşıldıysam baştan özür dileyim. Öte yandan ben de 1988 Seul olimpiyatlarından beri voleybolu takip ederim ama teknik taktik anlamda vakıf değilim bu spora. Bunun toylukla falan bir alakası yok. İşin idmanı var, oyuncu psikolojisi var, kadın oyuncu psikolojisinden anlamak var, var oğlu var yani. Guidetti'den önce kaç defa Avrupa şampiyonu olmuşuz ya da kaç defa olimpiyat çeyrek finali oynamışız, hatta onu geçtim kaç defa olimpiyatlara katılmışız? Bir bunları gözden geçirelim ve ondan sonra Avrupa ikinciliklerini ve üçüncülüklerini küçümseyelim. Başarı kriterlerinizi bir gözden geçirmelisiniz diye düşünüyorum. Çin Brezilya Sırbistan ve diğerleri bu alanın ağır ablaları. Biz daha dünkü çocuğuz ve omuz atmaya çalışıyoruz bu ablalara. Eğrisiyle doğrusuyla güzel bir jenerasyon ve iyi bir koç uyumu yakaladık ve üstüne koyarak gidiyoruz. Ben demiyorum ki Guidetti kusursuz bir insan. Kübra ve Gizem mevzusunda ben de eleştiriyorum ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. Adam Bitlislere kadar gidip küçük kızlara idman yaptıracak kadar seviyor bu işi. Ülke voleyboluna katkısı -varsa- zararından kat be kat fazladır.